| Autor | Mesaj |
|---|
Vicent Yang
Alăturat: 01 ianuarie 1970 Posts: 111 Locație: Taiwan
| 27 noiembrie 2003 14:22 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Princeton Taiwan asemenea, compania a trimite probe.
http://www.princeton.com.tw/index-e.htm |
|
| Back to top | |
 |
jhenxl
Alăturat: 25 noiembrie 2003 Intervenții: 6
| 10 decembrie 2003 1:36 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | Citat: | Philips este absolut înfricoșător când vine vorba de probe. Am vrut să verifica noile lor LPC21xx chipsuri pentru un procesor exigente cereri, dar nu am putut obține o sumă rezonabilă de chips-uri, chiar dacă am fost mai mult decât fericit să plătească pentru acestea, eu nu le solicita gratuit. Destul de ciudat mod de a introduce un nou produs, trebuie să vă spun.
| Nu sunt de acord. Am încercat, pentru probele de la Philips numai o singură dată și-au făcut-mi trimiteti total 10 de unități de 210x microcontrolere |
|
| Back to top | |
 |
FANT
Alăturat: 27 februarie 2002 Posts: 360 A ajutat: 11
| 10 decembrie 2003 13:49 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Pentru a jhenxl: Probabil mi-ai promis să cumpăr 1.000.000 piese!
BTW, AD mi-a trimis un cont gratuit de oferta de 30 de probe (diferite amplificatoare) Un bun cadou de Craciun!. Mandi |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| 10 decembrie 2003 13:49 Anunțuri | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
CurtFire
Alăturat: 12 decembrie 2003 Posts: 7
| 17 decembrie 2003 22:10 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Cum pot obține gratuit mostre din vlsi (http://www.vlsi.fi/) ele se leagă-mă la un alt site, unde trebuie să cumpere de chip!
Absoluteli nu este posibil pentru a obține probe de la Philips?
Cineva știe cum te Xtal probe?
Mulțumesc. |
|
| Back to top | |
 |
glenjoy
Alăturat: 01 ianuarie 2004 Posts: 1021 A ajutat: 47 Locatie: Romania
| 03 ianuarie 2004 3:37 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Putem specifica proba liste?
De exemplu Microcontrolere.
BTW, în cazul în care pot obține un eșantion de PLCs, PLDs și GALs? |
|
| Back to top | |
 |
crazyduck
Alăturat: 03 Sep 2001 Posts: 277 A ajutat: 5 Locatie: Franța
| 03 ianuarie 2004 11:52 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Salut, Proba ONsemi cererea de pe site-ul nu este libera azi, trebuie să plătească transportul.
CD-ul: ( |
|
| Back to top | |
 |
De Puma
Alăturat: 04 aprilie 2002 Posts: 314
| 03 ianuarie 2004 17:46 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| ONSEMI calc client de transport maritim la $ 14,95 acum
Oricine a comandat mostre gratuite încă? |
|
| Back to top | |
 |
Kripton2035
Alăturat: 19 iulie 2001 Posts: 532 A ajutat: 18 Location: Earth
| 24 ianuarie 2004 22:07 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | crazyduck a scris: | Salut, Proba ONsemi cererea de pe site-ul nu este libera azi, trebuie să plătească transportul.
CD-ul: ( |
naționale și de asemenea, să vă plătească transportul acum ... cu excepția, dacă aveți o. com adresa de e-mail în care puteți să-adevăr gratuit transportul ... oameni pare a fi abuzat de el ...
|
|
| Back to top | |
 |
davorin
Alăturat: 07 iunie 2003 Posts: 1396 A ajutat: 8
| 24 ianuarie 2004 23:24 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Pentru spartan 3 pare foarte rău în acest moment ...
Eu sunt acum în considerare de la dispozitive de ciclon @ ltera ...
Nu chiar cred ca tu vei a lua orice probe de la Xilinx dacă nu se poate spune-le dumneavoastră exactă proiectului și suma anuală (o;
Probele de la Atmel? Am mostre de controler USB și mp3 controler imediat (o; |
|
| Back to top | |
 |
lzgq
Alăturat: 25 aprilie 2003 Posts: 5
| 26 februarie 2004 5:26 | | |
|
| | www.microchip.com |
|
| Back to top | |
 |
sadat007
Alăturat: 01 ianuarie 1970 Posts: 419 A ajutat: 6 Locatia: Pakistan
| 26 februarie 2004 6:27 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Salut, Am luat probe de la mp3 http://www.vlsi.fi VS1001, VS1011 și VS1002 (Total 5Pcs) mare  Si acum de lucru pe un tip de proto bord. |
|
| Back to top | |
 |
ITP
Alăturat: 11 iulie 2001 Posts: 110
| 26 februarie 2004 7:20 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Microcip nu este trimiterea de probe în India Itp
|
|
| Back to top | |
 |
protoni
Alăturat: 31 mai 2001 Posts: 79
| 28 februarie 2004 11:20 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Buna, ce zici de ST? ele nici nu au o adresă de e-mail pe site-ului. Ei sugerează pentru a se referi la distribuitor local, care este tipically nu atât de fericit să vă trimită mostre. Ce crezi? thx protoni |
|
| Back to top | |
 |
Cluricaun
Alăturat: 28 Sep 2001 Posts: 704 A ajutat: 13
| 28 februarie 2004 11:48 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Salut
Regardingthe ST Nu am avut nici noroc, așa cum ați spune că distribuitorii nu sunt la fel de dornic de a trimite probe, mi-a spus o dată că au Waas trimite doar în pachetul de 1000 și costurile xUSD o pace.
Cred că puteți obține un eșantion de la microcip, eu locuiesc în afara SUA și nu a avut nici o problema. Dacă acestea nu sunt enumerate ca probă le puteți cumpăra în multe țări, direct de la ei.
Ultima editare de Cluricaun pe 29 martie 2004 21:09; edited 1 time in total |
|
| Back to top | |
 |
bagane
Alăturat: 12 martie 2004 Posts: 7
| 15 martie 2004 16:41 | | |
|
| | puteți primi probe de la Linear Technology, CML, cygnal și chipcon. Numai să pregătească și să picătură de e-mail la ei. |
|
| Back to top | |
 |
B_A_D
Alăturat: 26 martie 2004 Posts: 7 Locatia: Israel
| 28 martie 2004 10:04 GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Am aproximativ 150 chips-uri de la diferite microcip. Sunt locuiesc în Israel. |
|
| Back to top | |
 |
mgf
Alăturat: 26 februarie 2004 Posts: 37
| 05 aprilie 2004 7:45 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| microcip și Maxim obiceiul de a navei România, datorită normelor personalizat, DAR Analog Devices poate face asta ca am primit o mulțime de IC's. |
|
| Back to top | |
 |
deejay2k1
Alăturat: 26 aprilie 2004 Posts: 8
| 26 aprilie 2004 10:41 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | De asemenea, încercați Intersil Ei au fost foarte frumos, mi-a trimis probele solicitate în mai puțin de o săptămână. Dallas / Maxim mi-a trimis o serie de pachete, dar apoi au redirect-mă la locale distribuitor in Romania, ECAS. Nici un raspuns de atunci. |
|
| Back to top | |
 |
Docs
Alăturat: 29 aprilie 2004 Posts: 5
| 30 aprilie 2004 22:01 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| salut
Am mostre de la pmcflash.com și ti.com de asemenea, de la analogic, Maxim si microcip (microcip a fost niște ani în urmă) |
|
| Back to top | |
 |
davorin
Alăturat: 07 iunie 2003 Posts: 1396 A ajutat: 8
| 30 aprilie 2004 22:52 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Câteva săptămâni în urmă comandat mostre din pericom ... luare autobuz ca IDT nivel de switch-uri ... ceea ce am primit câteva săptămâni în urmă a fost doar un e-mail de confirmare pe care-i tot .. 
Poate un pic off-topic, dar întotdeauna nevoie de ...
Kycon trimise de mine o cutie plină de probe pentru ca DSUB conectori PC, PS2, stereo jacks, putere etc .. nici costurile de transport (o: |
|
| Back to top | |
 |
feiutm9898
Alăturat: 31 mai 2004 Posts: 227 A ajutat: 4 Locatie: Singapore
| 02 iunie 2004 20:06 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| N-am mai lua de mcu Atmel probă. Cred că imposibil. Am facut-o cateva ori la Atmel oficial site-ul Web, dar nu a primit răspuns. Deci dezamăgit.
Tara mea (M'sia) Distribuitor de asemenea, ignora cererea mea probă.
|
|
| Back to top | |
 |
pvinbox@yahoo.com
Alăturat: 28 mai 2004 Posts: 122 A ajutat: 6 Locatie: Coimbatore, INDIA
| 04 iunie 2004 21:13 | | |
|
| Hai, uneori, se poate întâmpla.
Iată câteva lista de furnizori de componente liber
www.samtec.com toate tipurile de conectori și prize și bord interfață elemente.
www.elestarelays.com le dau proba replays
www.maxim-ic.com prezentarea tuturor produselor lor ca nvram, RTC, controlere
www.ti.com care toate lor producs |
|
| Back to top | |
 |
Manu
Alăturat: 14 martie 2004 Posts: 178 A ajutat: 9 Locatie: Franța
| 05 iunie 2004 22:02 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| ti nu oferă toate produsele lor ca probe, dar cea mai mare parte din acestea, el nu mai să nu dea l293d, uln2803 (pdip pachet) etc ..  ce păcat! |
|
| Back to top | |
 |
czpir
Alăturat: 18 aprilie 2002 Posts: 63 A ajutat: 1
| 08 iunie 2004 19:23 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Prieteni
Organizații oferi mostre gratuite pentru potentialii utilizatori finali pentru testare, prototipuri - în cel mai scurt din motive comerciale.
Ceea ce am văzut personal, este un abuz de aceste facilități de comunitate în general esp. hobbyists și elevi, conduce la abuzuri scoate de astfel de facilități de către aceste organaizations. Noi ar trebui să înțeleagă că trebuie să-și petreacă organizare a produce și a navei aceste probe.
Oamenii de comanda aceste probe în vrac (unele menționate 150 chips-uri) nu poate să contribuie la organizarea comercial.
Bonafide organizatiile pot obține în continuare aceste probe de la producatori sau distribuitori peste stabilit lanțuri de aprovizionare, doar mici de utilizatori și alte ar fi afected.
Să ia o comunitate responsabilitate cu privire la acest abuz și opri - poate fi un prim pas ar fi să se resturi de acest subiect.
-CZ |
|
| Back to top | |
 |
ME
Alăturat: 14 martie 2002 Posts: 1523 A ajutat: 13
| 08 iunie 2004 19:55 GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Nu cred că oredring mostre ca student sau pentru uz personal este un abuz, de vânzătorii vor beneficia de acest lucru pe termen lung. Când te vei obișnui să folosiți un anumit CI de la un anumit furnizor, ce au o probabilitate mai mare de a utiliza același chips-uri de la același furnizor comercially prea.
Prelevarea de probe este doar o bună și eficientă de marketing oppurtunity pentru furnizori.
Unii furnizori de nave numai eșantioane, pentru a companiilor, în timp ce altele, cum ar fi maxim de nave pentru toată lumea. Cred că Maxim și câștiga toți banii înapoi se petrece pe probe, pentru ca elevii au devenit utilizat pentru a utiliza Maxim, în cazul în care elevii mai târziu devine un loc de muncă și trebuie să găsească un cartof pentru un proiect, atunci când acestea vor gândi la prima de exemplu Maxim, deoarece acestea sunt familiarizați cu acest furnizor, sa chipsuri, datasheets, aplicarea note, pagina web, etc
Companiile cheltuiesc millons privind publicitatea și cred că este o mostre foarte eficientă formă de publicitate.
Furnizori adesea oferă reduceri la imens de evaluare kituri, programe, etc EDA la universități, deoarece theyknow este bani bine cheltuiți. Unele companii chiar da o mulțime de echipamente și software-ul gratuit la universități și studenți.
Acordarea departe probe va cumpăra la fel de bună-va si numele lor va plasate în mintea elevilor. |
|
| Back to top | |
 |
Kripton2035
Alăturat: 19 iulie 2001 Posts: 532 A ajutat: 18 Location: Earth
| 13 iunie 2004 11:02 GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| I totaly de acord cu tine "Me"! și cred că societățile care 150 ex de "probe" la aceeași persoană ar trebui să revizuiască ce le zice proba ... |
|
| Back to top | |
 |
valajor
Alăturat: 14 iunie 2004 Posts: 14 Locatie: Lima - Peru
| 15 iunie 2004 18:20 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Eu locuiesc în Peru și am primit mostre complet gratuit de la Analog Devices și Texas Instruments.
Am primit mostre de la Maxim prea, dar doar o singura data, acum Maxim nu este trimiterea de eșantioane, pentru a Peru. |
|
| Back to top | |
 |
abionnnn
Alăturat: 18 iunie 2004 Posts: 38 A ajutat: 3
| 18 iunie 2004 14:33 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Sunt un student de la electronice de inginerie Australia, am primit nenumărate probe de la National si mai ales dificil de a obține părți (de bine, pe aici, oricum). Principalele lor distribuitor (arrow) nu este prea dornic de oferind mostre departe.
De asemenea, este de maxim bun cu probe, și pe care le-au mare dispozitive care nu puteți găsi la alte companii. (probabil pentru că sunt puternic patentat!) Xilinx nu dau probe, dar acestea au de tone de util de literatura si unele programe demonstrative. Analog Fairchild și semi-conductoare nu da probe in Australia, deși, care este un pic dezamăgit.
Am auzit de asemenea Zilog și alte companii listate la http://www.vegeneering.com/environment_control_system/index.html da probe dacă vă întreb atunci frumos ... |
|
| Back to top | |
 |
gulson
Alăturat: 01 ianuarie 1970 Posts: 157 A ajutat: 1 Locatie: Polonia
| 19 iunie 2004 15:22 GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| OFFTOPIC
Cred că vânzătorii trebuie să verifice tot despre membru care va primi probe de la ei.
Ele sunt de comanda 15 probe ca Opa de la TI cu titlu gratuit și de vânzare-o! Ei nu știu cum să folosească IC, acestea sunt de comanda doar pentru ca este gratuit! situație de rău, este timpul pentru a începe de gândire și de analiza comenzi, vânzătorii! |
|
| Back to top | |
 |
nhall
Alăturat: 02 iunie 2004 Intervenții: 6
| 23 iunie 2004 15:22 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Sunteti gulson Wright. În 1998 Maxim trimiteți-mi probe, dar acum nu. Acesta este un răspuns de la Maxim: ############################################## Domnule Ce am încercat să-ți spun este aceasta, TOATE AMERICA DE SUD ordinele nu vor fi trimise numai dacă ne furnizați un FedEx UPS, DHL ACCT #, indiferent dacă ați pus standard nu vom nici nu putem sa le trimit la tine. Dacă nu se poate să ne dea una dintre aceste ACCT # atunci nu putem să trimitem comanda. ############################################## Ne mai vedem |
|
| Back to top | |
 |