| Autor | Mesaj |
|---|
rajudp
Alăturat: 27 mai 2006 Posts: 183 A ajutat: 8
| 14 iunie 2006 19:11 GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | Am luat probe de la chiparos, doar proba link-ul, să ia o gramada de timp pentru a primi o. |
|
| Back to top | |
 |
borloloy
Alăturat: 19 ianuarie 2006 Posts: 12
| 22 iunie 2006 7:55 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | Oricine știe unde am putut solicita probe de la IRF. |
|
| Back to top | |
 |
MACOSX4ME
Alăturat: 26 iulie 2005 Posts: 2
| 06 iulie 2006 0:17 GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | Stie cineva a fost Nu pot sa ma LCD probe. Nu doar de bare module LCD de sticlă pentru a fi utilizat cu un ATmega169. |
|
| Back to top | |
 |
Computerman29
Alăturat: 23 iulie 2006 Posts: 135 A ajutat: 4 Locatie: Valparaiso, în SUA
| 23 iulie 2006 7:28 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Pentru LCD probe încercați acest link.
h ** p: / / www.purdyelectronics.com/
Ei au, de asemenea, LED-ul este, de asemenea, LED-ul afișează și module LCD!!
Adăugat dupa 4 minute:
Există, de asemenea, acest link:
h ** p: / / my.fcc.net / ~ Byrne / ee.html
Multe dintre link-uri la acest site sunt morți, și nu toate firmele dau probe, dar nu multe.
Alte sfaturi: Nu mai pierdeți timpul cu Atmel!! Microcip superioară a produselor și prețuri mai bune. Ei au, de asemenea, analogice si interfata de produse. |
|
| Back to top | |
 |
khanna_gunjan
Alăturat: 18 iulie 2006 Posts: 27 A ajutat: 2
| 24 iul 2006 13:57 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | puteți utiliza www.coilcraft.com pentru inductoare cip, chip inductor, putere Magnetics, IME filtre, wideband transformatoare, putere inductor, cip colaci, rf chokes etc etc |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| 24 iul 2006 13:57 Anunțuri | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
pangpang29
Alăturat: 28 iulie 2006 Posts: 4 A ajutat: 1
| 28 iulie 2006 6:05 GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | Poate cineva sa-i spuneți unde pot lua niște mostre IGBT acum? |
|
| Back to top | |
 |
pkedvessy
Alăturat: 17 februarie 2005 Posts: 81 A ajutat: 1
| 28 iul 2006 11:17 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | Cum pot solicita eșantion de la Atmel? Am citit thet cineva a făcut-o! |
|
| Back to top | |
 |
rikie_rizza
Alăturat: 05 august 2006 Posts: 334 A ajutat: 20 Locatie: Bikini fund, între o piatră și o grenadă de mână
| 05 august 2006 7:31 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Atmel darn este greu. De ușor este singurul ... FREESCALE!!! du-te la freescale.com vă înregistrați auto și pentru unele chestii gratuite! ei accepta e-mail Yahoo prea. |
|
| Back to top | |
 |
hideaki
Alăturat: 19 iulie 2006 Posts: 11
| 12 aug 2006 10:13 GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | Vreau să solicite un simplu șofer igbt circuit. Cineva să mă ajute. |
|
| Back to top | |
 |
rajudp
| 23 aug 2006 10:37 GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | Am luat probe de la Atmel, i folosi link-ul de la Atmel de probă. lor distribuitor contactat pe mine pentru detaliile proiectului și ei mă mostre de nisip |
|
| Back to top | |
 |
som_raparty
Alăturat: 23 Sep 2006 Posts: 42
| 26 Sep 2006 14:48 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| hi-a luat nici o mostre de la ST electronică Dacă da, le pot spune cum au procedat .......
pa som |
|
| Back to top | |
 |
KST
Alăturat: 12 decembrie 2005 Posts: 130 A ajutat: 8
| 26 Sep 2006 16:21 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | som_raparty a scris: | hi-a luat nici o mostre de la ST electronică Dacă da, le pot spune cum au procedat .......
pa som | H ehe el el nu-i așa! țară care se tine de viață? |
|
| Back to top | |
 |
som_raparty
Alăturat: 23 Sep 2006 Posts: 42
| 27 Sep 2006 10:09 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| som_raparty a scris: hi-a luat nici o mostre de la ST electronică Dacă da, le pot spune cum au procedat .......
pa som
H ehe el el nu-i așa! țară care se tine de viață?
salut Sunt de viață în India ..... |
|
| Back to top | |
 |
powersys
Alăturat: 29 noiembrie 2005 Posts: 466 A ajutat: 1
| 03 octombrie 2006 5:38 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Wilco Corporation prevede GRATUIT inductor probe.
Are cineva (de la outsides Statele Unite) a cerut mostre gratuite de la Wilco Corporation? http://www.wilcocorp.com/catalog/
Am încercat să completați formularul de cerere de probă, după cum urmează. Cu toate acestea, nu pot continua, pentru că de la următorul mesaj de eroare: "Vă rugăm să introduceți un număr de telefon valabil înainte de a trimite"
Cineva ar sfătui cum să completeze un număr de telefon valabil?
Mulțumesc
|
|
| Back to top | |
 |
BenKropp
Alăturat: 05 iunie 2001 Posts: 90
| 26 ianuarie 2007 16:35 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Salut, nu oricine are succes în probe de comanda de la National? Am încercat, dar nu a avut nimic. Se pare că ei doresc doar pentru a obține informații despre tine ... |
|
| Back to top | |
 |
rajudp
| 28 ianuarie 2007 22:34 GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | previsly naționale care a fost probe. Dar acum ei taxa de curierat pentru că depands pe care ați cerut-o parte |
|
| Back to top | |
 |
BenKropp
Alăturat: 05 iunie 2001 Posts: 90
| 29 ianuarie 2007 13:48 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | Citat: | | Dar acum ei taxa de curierat | în timpul probelor de comanda proces nu am fost întrebat de ea. I-am trimis pe e-mail de confirmare, dar nu sa intamplat nimic. Acum vom trece la Analog Devices sau TI |
|
| Back to top | |
 |
ahmad_abdulghany
Alăturat: 12 aprilie 2005 Posts: 1368 A ajutat: 212 Locatie: Cairo, Egipt
| 29 ianuarie 2007 17:01 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Maxim (www.maxim-ic.com) a fost de a trimite mostre gratuite în Egipt, dar brusc au suspendat-o, nu stiu de ce, și ele vor reveni înapoi, sau nu! Orice info despre asta?? |
|
| Back to top | |
 |
rajudp
| 03 februarie 2007 22:36 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | BenKropp a scris: | | Citat: | | Dar acum ei taxa de curierat | în timpul probelor de comanda proces nu am fost întrebat de ea. I-am trimis pe e-mail de confirmare, dar nu sa intamplat nimic. Acum vom trece la Analog Devices sau TI |
nu este un e-mail pentru solicitarea probei. în confirmare există un link pentru a confirma aceasta va ghida pentru restul parte |
|
| Back to top | |
 |
vaibhav.k
Alăturat: 12 aprilie 2006 Posts: 114 A ajutat: 6
| 06 februarie 2007 14:04 GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | Cred că toate cele de mai sus, care sunt companii care au eșantion cerere on-line sunt trimiterea directlly.But unele companii de transfer este de a nu distributer.And Asta popoare întârziere sau respinge probele de verificare a solicitanții profil |
|
| Back to top | |
 |
jkmaro
Alăturat: 18 Sep 2006 Posts: 31 A ajutat: 2
| 07 februarie 2007 2:35 GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | există o probă liberă pentru middel est ????? |
|
| Back to top | |
 |
funghome
Alăturat: 15 octombrie 2006 Posts: 7
| 07 februarie 2007 15:17 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | Computerman29 a scris: | Pentru LCD probe încercați acest link.
h ** p: / / www.purdyelectronics.com/
Ei au, de asemenea, LED-ul este, de asemenea, LED-ul afișează și module LCD!! | Sunt de viață din Hong Kong, este Shipping ACCT Numărul necesar pentru mine a fost la comanda LCD mostre de pe acest site? |
|
| Back to top | |
 |
Computerman29
Alăturat: 23 iulie 2006 Posts: 135 A ajutat: 4 Locatie: Valparaiso, în SUA
| 08 februarie 2007 14:36 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| funghome:
Ei nu mă întreabă unul. Eu locuiesc în Statele Unite ale Americii. Nu stiu despre Hong Kong.
Adăugat după 3 minute:
Cred că m-am gândit Atmel afară!
Trebuie să uite în foi de date pentru a se dispune de informații și de a folosi exact numerele din Fișă!! Si nu pentru mai mult de 3 pe o parte număr. Am făcut asta și am 4 diferite AVR probe (3 fiecare). |
|
| Back to top | |
 |
VSMVDD
Alăturat: 12 iunie 2005 Posts: 568 A ajutat: 55
| 09 februarie 2007 22:54 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| Cel mai bun mod pentru a obține probe este de a telefonului pentru a companiilor direct acest fel, vă asigurăm de bună consiliere și sprijin și un chat-ul de la o persoana ca mine
și, de asemenea, mai multe probe pentru a încerca a statului este întotdeauna Dacă aveți un proiect bun cu bun-simț care pot cont de o multitudine de modele de vânzări sau de făcut apoi o companie este mult mai probabil pentru a ajuta la
si ce modalitate mai bună decât să explice în persoană aceasta asigură o companie de intenție I a lua probe de la analogic la 2 zile din SUA uneori chiar și 1-2hrs agenți locali pentru a face modele în EDA apps pentru alte lui la SIM , dar acestea încă ajuta și cu ușurință
dar nu m-am abuzul de aceste servicii spune adevărul și de a le
caseta mea de componente folosite pentru a fi pe deplin de probe dar am gasit peste timp le utilizează pentru toate proiectele în .... i ferm beleve că multe vreau, pentru a ajuta factorii de decizie și, dacă este adevărat dvs. atunci nu este problema pentru a apporch orice companie pentru acest serviciu de afaceri este de afaceri afteralll .... și i oferi întotdeauna să plătească oricum și trimite o carte și mulțumesc lui frumos pentru a fi frumos fruitfull și în momentul în care vă biții de care aveți nevoie pentru a byte
..... |
|
| Back to top | |
 |
abidr
Alăturat: 14 februarie 2007 Posts: 127 A ajutat: 6
| 23 februarie 2007 12:53 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| I ll încerca să răspundă la unele dintre querries: Companii precum microcip, National nu amuz de email gratuit de ID-ul probei cereri, precum yahoo, msn, etc ai nevoie de o companie de e-mail sau altfel cunoscut ca corporative cont de e-mail pentru a le avea. Așa cum sa discutat cele mai multe dintre companii sunt mai stricte în șuruburi la programele lor de probă motiv este un abuz. TI de multe ori doesnt trimite mostre cu excepția SUA și Canada. Truc aici este utilizarea eșantion de program nu este un abuz, ori de câte ori am nevoie de mostre de la cea mai mare parte a producătorului să fac pentru a lua pe ei cu excepția celor câteva, chiar și lucruri de genul optice & magnetic rotativ codificatoare. Deci, coajă de nuci este dacă poate dovedi că vă sunt autentice de cele mai multe companii vor trimite probe. Noroc |
|
| Back to top | |
 |
massieu11
Alăturat: 19 aprilie 2007 Posts: 2
| 20 aprilie 2007 0:06 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | Hi everyone. Are enybody stie unde pot gasi mostre gratuite pentru Mexic pentru IME supression condensatori classx2? multumesc anticipat |
|
| Back to top | |
 |
MAXPAYNE
Alăturat: 24 februarie 2007 Posts: 30 A ajutat: 1 Locatie: BD
| 29 Sep 2007 11:37 GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | Are MAXIM trimite evaluarea lor kit ca probe? |
|
| Back to top | |
 |
funnynypd
Alăturat: 09 mai 2007 Posts: 873 A ajutat: 21 Locatie: SUA și Canada
| 30 Sep 2007 0:33 GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | Atmel probele sunt atât de greu să te, n-am mai lua un dar de multe telefoane de la ei. |
|
| Back to top | |
 |
MAXPAYNE
Alăturat: 24 februarie 2007 Posts: 30 A ajutat: 1 Locatie: BD
| 30 Sep 2007 17:00 GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | Care este prețul de producție și de durata ciclului de viață? |
|
| Back to top | |
 |
rikie_rizza
Alăturat: 05 august 2006 Posts: 334 A ajutat: 20 Locatie: Bikini fund, între o piatră și o grenadă de mână
| 08 oct 2007 14:41 Re: GRATUIT listă exemplu ... | | |
|
| | ahmad_abdulghany a scris: | Maxim (www.maxim-ic.com) a fost de a trimite mostre gratuite în Egipt, dar brusc au suspendat-o, nu stiu de ce, și ele vor reveni înapoi, sau nu! Orice info despre asta?? |
Folosiți un alt e-mail ... au bloc de tine, nu-ți țară. dont pentru prea mult sau veți fi pe lista neagră. Dacă mențineți face că, în întreaga țară nu poate primi gratuit probă. Nu folosi mai mult de 3 nume pentru aceeași adresă. |
|
| Back to top | |
 |