| Autor | Mesaj |
|---|
hot_chmock
Alăturat: 22 iunie 2001 Posts: 171 Locație: În cazul în care este frumos
| 15 martie 2003 22:49 Electronice Alimentare sarcină | | | Tags: |
|
| Salut,
Am nevoie de a construi un electronice de alimentare de încărcare pentru testarea scop. Orice informatie, link-ul sau diagrama este binevenit.
Mulțumesc,
HC
|
|
| Back to top | |
 |
prețios
Alăturat: 19 iulie 2002 Posts: 4997 Ajutat: 309 Location: Middle Earth
| 15 martie 2003 23:02 mare putere curent chiuveta | | | Tags: |
|
| Ca de obicei metoda este de a face o mare putere curent chiuveta. Începeți cu o putere tranzistor cu emițător sau conectat la o sursă mică rezistență care este conectat la pământ.
au o op amper-input conectat la rezistență și sa conectat la ieșire de bază sau de poarta. Punerea o tensiune, pe de altă op amper intrare va controla curent trase.
Acest alte tensiune poate veni de la un manual variabilă rezistor voltag compas sau un DAC conduse de un computer, dacă doriți dinamic measruements. |
|
| Back to top | |
 |
Jayson
Alăturat: 08 octombrie 2001 Posts: 460 A ajutat: 17
| 16 martie 2003 0:58 | | | Tags: |
|
| Mă întreb face aceste sarcini costisitoare electronice (ProDigit, Kikusui) folosi, de asemenea, metoda înfoiat descris? I-am intrebat adesea de ce sunt atat de scumpe.
Oricum, aceste idei sunt foarte circuit util. Stie cineva de orice online schematică respositories care au aceste tipuri de circuite și explicații despre cum funcționează? Toate cărțile acolo face cu opamps și tranzistori, dar în capitole separate, nu cum să le combine.
Un alt circuit interesant este MOSFET comuta folosirea a două MOSFETs, din nou, nu l-am văzut cărți au aceste gata făcute retete. O colectie online, ar fi un lucru foarte frumos de a avea trimitere la.
- Jayson |
|
| Back to top | |
 |
prețios
Alăturat: 19 iulie 2002 Posts: 4997 Ajutat: 309 Location: Middle Earth
| 16 martie 2003 3:53 simplu hobby circuit | | | Tags: |
|
| Ce I-am explicat este simplu de ajuns pentru un hobby de utilizare. Comercial aparate au mult mai mult de performanță și depăși obișnuit are nevoie de hobby.
De exemplu, se poate trage curent cu 0V sau așa peste ei. Ele pot măsura de iesire impedanta de aprovizionare la frecvențe diferite. |
|
| Back to top | |
 |
billano786
Alăturat: 26 aprilie 2001 Posts: 424
| 16 martie 2003 18:17 | | | Tags: |
|
| Aici este ceva util.
|
|
| Back to top | |
 |
SAR
Alăturat: 25 Sep 2002 Posts: 152 A ajutat: 4
| 16 martie 2003 20:34 Load | | | Tags: |
|
| Încercați aici: http://www.webx.dk/oz2cpu/radios/dc-load.htm |
|
| Back to top | |
 |
Eternauta
Alăturat: 09 octombrie 2003 Posts: 24 A ajutat: 1
| 13 martie 2004 10:46 Re: Electronice Alimentare sarcină | | | Tags: |
|
| În fisier atasat de schematică a unui electronice încărcare pentru PSU testare. Este interesant de posibilitatea de a comuta între fix amperi consum și fix Ohm sarcină. Este dintr-un kit de faptul că un hobby revista vinde în Italia: "Nuova Elettronica".
|
|
| Back to top | |
 |
aslm
Alăturat: 03 mai 2002 Posts: 125 A ajutat: 5
| 15 martie 2004 21:18 Re: Electronice Alimentare sarcină | | | Tags: |
|
| Bună, nevoie de ceva simular câteva luni în urmă și a construit o încărcătură cu opamps și putere mosfets simular la cea menționată în link-ul de două posturi de sus. Lucrari de bine, un pic cam instabil, dar cu som suplimentar de filtrare a fost de mare ajutor pentru SMPS meu proiect.
Re Me |
|
| Back to top | |
 |
AL0117
Alăturat: 25 iulie 2003 Posts: 236 A ajutat: 8 Locatie: dracu-la-lea
| 16 martie 2004 9:51 Re: Electronice Alimentare sarcină | | | Tags: |
|
| Salut,
Uitați-vă TI (fosta Unitrode) nota de design "reglabile electronic de încărcare pentru joasă tensiune DC Applications".
hxxp: / / www-s.ti.com/sc/psheets/slua045/slua045.pdf
Rgds, Al |
|
| Back to top | |
 |