Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

Osciloscopul digital de proiect

Mergi la pagina anterioară 1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Salt la pagina:

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Hobby circuite și mici proiecte Probleme -> osciloscopul digital de proiect
Arabă versiunea Versiunea bulgară Catalană versiunea Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Limba spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea franceză Hindi versiunea Croată versiunea Indoneziană versiunea Versiunea italiană Ebraică versiunea Versiune japoneză Coreeană versiunea Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea olandeză Norvegiană versiunea Poloneză versiunea Versiunea portugheză Versiunea română Versiune rusă Versiunea slovacă Versiunea slovenă Sârbă versiunea Versiunea suedeză Filipinez versiunea Ucraineană versiunea Vietnameză versiunea Chineză versiune
Autor Mesaj
miniK0bo

Alăturat: 16 iulie 2005

Post 27 Sep 2008 11:41 Re: osciloscopul digital de proiect
Tags: jyetech osciloscopul osciloscopul jyetech jyetech domeniul de aplicare jyetech.com AVR domeniul de aplicare www.jyetech.com AVR osciloscopul

În ceea ce privește JYETECH osciloscop, am cumpărat câteva dintre ele, și eu sunt foarte fericit cu ea. Deși nu este o mare sfârșitul sfera de aplicare, este distractiv să se joace cu el. În plus, puteți folosi ca pe o dezvoltare bord, reprogramare a AVR să fac alte lucruri. Un șablon de fișiere este ușor să includă pentru dezvoltare!

Nu este un nou site-ul în engleză, așa că, pentru mai multe informații, puteți merge la:
http://www.jyetech.com/en/default.html

Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest atașament

Back to top
peezmt

Alăturat: 17 iunie 2008

Post 30 Sep 2008 5:28 osciloscopul digital de proiect
Tags: USB domeniul pic18f4550 USB osciloscopul pic18f4550 USB USB domeniul domeniul de aplicare pic18f4550 pic18f4550 domeniul osciloscopul pic18f4550 USB osciloscopul pic 18f4550

OK Vă rog să mă stii despre PIC18F4550 USB osciloscopul
Back to top
saranyak_ece

Alăturat: 17 iulie 2008
A ajutat: 5

Post 30 Sep 2008 21:00 Re: osciloscopul digital de proiect
Tags: www.chocbar.demon.co.uk http://www.chocbar.demon.co.uk/

http://www.chocbar.demon.co.uk/
Back to top
peezmt

Alăturat: 17 iunie 2008

Post 14 octombrie 2008 8:25 osciloscopul digital de proiect

Nu am realizat link-urile dvs.
Vă rugăm să Link-uri din nou
Back to top
so_nices

Alăturat: 23 octombrie 2008

Post 23 oct 2008 16:57 Re: osciloscopul digital de proiect
Tags: osciloscopul digital spartan 3 spartan 3 la osciloscop spartan 3 osciloscopul proiectarea un osciloscop spartan osciloscopul osciloscopul digital proiectare a unui osciloscop spartan3

Bună, eu sunt de proiectare osciloscopul digital, folosind Spartan3 AIO1 ca ADC. Nu sunt sigur cum să măsoare frecv și de tensiune, așa că am posibilitatea de a afișa o pe ieșire VGA. Poate cineva recomanda te rog.

Mulțumesc foarte mult Foarte fericit
Back to top
de kolonel

Alăturat: 31 octombrie 2008
Intervenții: 1

Post 31 oct 2008 20:30 Re: osciloscopul digital de proiect
Tags: soudez osciloscopul osciloscopul proiect

Bună tuturor,

Doe oricine avea un cod de soudez-osciloscop (http://www.soudez.be/joomla/content/view/12/27/lang, en /). Cred că aceasta este o foarte intereting proiect, dar nu pot găsi codul de oriunde ...

Thanx in avans!

TK
Back to top
Giuss

Alăturat: 16 octombrie 2006

Post 10 noiembrie 2008 22:31 Re: osciloscopul digital de proiect
Tags: AVR domeniul de aplicare

ray0812 a scris:
Un domeniu de aplicare AVR, construită de chinez. Numai 2MS / S, dar foarte simplu si ieftin. Bună pentru hobbists care nu au nevoie de înaltă frecvență.

Nu-mi mai găsesc schema diagramă ... ai asta?
Back to top
miniK0bo

Post 23 noiembrie 2008 10:53 Re: osciloscopul digital de proiect
Tags: jyetech jyetech domeniul jyetech.com AVR domeniul jyetech schematică www.jyetech.com

Giuss a scris:
ray0812 a scris:
Un domeniu de aplicare AVR, construită de chinez. Numai 2MS / S, dar foarte simplu si ieftin. Bună pentru hobbists care nu au nevoie de înaltă frecvență.

Nu-mi mai găsesc schema diagramă ... ai asta?

și schema de mai multe informații, a se vedea site-ul:
http://www.jyetech.com/en/default.html

Cred că nu veți avea posibilitatea de a construi singur pentru că prețul.
Back to top
Giuss

Alăturat: 16 octombrie 2006

Post 27 noiembrie 2008 23:12 Re: osciloscopul digital de proiect

Nu-mi găsi schematics .... stii sunt aici?

Nu vreau să-l construiască, dar numai pentru a înțelege cum funcționează

Pa
Back to top
avra

Alăturat: 22 octombrie 2001

Post 31 ianuarie 2009 2:41 Re: osciloscopul digital de proiect

Care este pretul de AveScope și când va avea engleză?
Back to top
ganzziani

Alăturat: 05 februarie 2007
Intervenții: 6

Post 17 martie 2009 15:44 Re: osciloscopul digital de proiect
Tags: proiect osciloscopul digital osciloscopul digital proiect AVR osciloscopul AVR osciloscopul osciloscopul proiect AVR multikitb osciloscopul pe AVR

Acestea sunt meu osciloscopul digital proiecte:

Coma: Toate de la un singur instrument:
http://www.gabotronics.com/COMA.htm

AVR MultiKitB:
http://www.gabotronics.com/multikitb.htm

Ultima editare de ganzziani pe 18 martie 2009 2:47; edited 1 time in total
Back to top
miniK0bo

Post 18 martie 2009 1:38 Re: osciloscopul digital de proiect

WOW!

Se pare chiar frumos! Trebuie să ai cheltuit o gramada de timp tot ceea ce face ca acest lucru! Ce vrei să utilizeze SDCard de fapt?
Back to top
ganzziani

Alăturat: 05 februarie 2007
Intervenții: 6

Post 18 martie 2009 2:53 Re: osciloscopul digital de proiect

Da, microcip concursuri inceput acum un an. Cardul SD nu este încă pus în aplicare, dar acesta va fi utilizat pentru a stoca waveforms, aplicatii personalizate, formule, etc ..
Back to top
trage un pui de somn

Alăturat: 24 martie 2009

Post 25 martie 2009 7:09 osciloscopul digital de proiect
Tags: osciloscopul digital proiect

hi all
Sunt proiectare a unui osciloscop digital de stocare bazate pe FPGA ..... I dont know cum la spre a începe proiectul ... vă rog, ajută-mă
Back to top
miniK0bo

Post 29 martie 2009 17:35 Re: osciloscopul digital de proiect
Tags: front-end-osciloscopul osciloscopul front-end osciloscopul analogic front-end-front-end-osciloscopul osciloscopul front-end-design

Max Kip,

Aveți posibilitatea să citiți acest fir de la o pagină, care este ceea ce am facut-o. Cu câțiva ani în urmă forum membru monnoliv facut un design frumos. Puteți citi totul despre asta pe site-ul:
http://www.soudez.be/joomla/content/view/12/27/lang, en /

Am inceput propria mea osciloscopul ca, si saptamana trecuta mi-am primit de PCB pentru analogice front-end. Acest front-end este puternic bazată pe proiectarea de monnoliv. Aici este o previzualizare a ceea ce produsul final ar trebui să arate asemănător.

Back to top
trage un pui de somn

Post 02 aprilie 2009 11:35 osciloscopul digital de proiect

Vă mulțumim!! 4 ajutorul ...... Am început acest proiect și i-am avea probleme în punerea în aplicare a mecanismului de declanșare ... poate u plz spune-mi despre smthing
declanșează și cum u incorpoated-l în design
Back to top
miniK0bo

Post 03 aprilie 2009 1:10 Re: osciloscopul digital de proiect

Nu te-am pus în aplicare încă nimic. Am făcut câteva lucruri de hardware. Dar ce m-aș imagina că este venit în probe de la un fel de fel FIFO. Si cand ai fi un tragaci, veți folosi acest punct ca mijloc de probă ce set de date.

Ce fel de probleme te-ai întâlni, și de ce hardware-ul de instalare arata?
Back to top
trage un pui de somn

Post 03 aprilie 2009 16:19 osciloscopul digital de proiect

Nu am lucrat pe partea de hardware ..... ne-am pus în aplicare de memorie și în mecanismul de declanșare noastre de design .... nu suntem siguri despre hardware parte încă ....... noi suntem acum de lucru pe proiectarea de module pentru FPGA .......
Back to top
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Hobby circuite și mici proiecte Probleme -> osciloscopul digital de proiect
Pagina 16 din 16 Ora este GMT 2 ore
Mergi la pagina anterioară 1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Salt la pagina:

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS