cincailo
Inregistrat pe: 14 februarie 2009 Mesaje: 9
| 18 august 2009 15:00 Edge Trigger JK Flip Flop | | |
|
| | Așa cum am știu că JK flip flop este de a evita cazul ambigue în SR (NAND latch), unde S = R = 1 este ambiguă. Dar eu nu pot vedea din circuitul intern pentru JK flip flop că se poate evita caz ambiguă atunci când J = K = 1. Se pare, de asemenea, necesitatea de a depinde de feedback-ul, care este a începe sau Q! Q, atunci numai va primi de ieșire comutare. Ce se întâmpla atunci când J = K = 1 atunci când inițial Q = 1 și! Q = 0? |
|
akshay_d_2006
Inregistrat pe: 31 iulie 2009 Mesaje: 26 A ajutat: 7 Locatie: Mumbai
| 18 august 2009 17:01 Re: Edge Trigger JK Flip Flop | | |
|
| Cincailo Bună,
NOTĂ: mai mult te uiți în flip flops mai confuze va deveni.
Deși, acest lucru o destul de usor.
Diagrama de bază a unui flip-flop JK este după cum se arată.
Deci, ori de câte ori J = K = 1 și Q = 1 și! Q = 0>> [condiție set] apoi, inferioare și poarta are 1 adică activat. chiar k = 1 , prin urmare, un impuls a nu putea suporta este aplicată. Între timp, din moment! Q a fost egală cu 0 Superioare și poarta este dezactivat. Astfel, 0 este transmis de intrare S. Astfel, S = 0 și R = 1 Astfel, O / P este de faptul că un F a nu putea suporta RS / F de exemplu, Q = 0 și! Q = 1>> [condiție Reset]
Astfel, sa schimbat de la SET pentru a RESET condiție. Așadar, aceasta este numit ca stat comutare. atunci când ambele j = k = 1.
Încearcă invers. j = k = 1 și Q = 0 și! Q = 1
|
|