Reguli | Articole recente | RSS subiect | Caută | Inregistrare | Autentificare

bateria de încărcare - taxa can't Li-Ion complet

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Microcontrollers -> de încărcare a bateriei - taxa can't Li-Ion complet
Versiunea arabă Versiunea bulgară Versiunea Catalană Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea în limba germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Versiunea spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea în limba franceză Versiune hindi Traducere croată Versiunea Indoneziană Versiunea în limba italiană Versiune ebraica Japanese version Versiunea coreeană Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea în limba olandeză Versiunea norvegiană Versiunea polonă Versiunea portugheză Versiunea în limba română Versiunea rusa Versiunea slovacă Versiunea slovenă Versiunea sârb Versiunea în limba suedeză Versiunea tagalog Traducere ucraineană Traducere vietnameză Chineză versiune
Author Message
bean123

Inregistrat pe: 18 august 2009

Post 18 august 2009 5:02 încărcare a bateriei - taxa can't Li-Ion complet

Salut,
Acumulatorul meu circult de taxare a constantă numai actuale, nici o metodă constantă Voltage,
și de curent constant este de 1A.
În cazul în care tensiunea bateriei ajunge tensiunea de tăiere 4.2V, circult tăiate. dar coborâre Tensiune baterie de la 4.2V la 4.11V în termen de aproximativ 4 minute.
Deci, bateria nu se poate ajunge de tensiune (4.2V) Vreau la spre a lua.
Și când curent constant este mai mic, de tensiune battry este mai mare. De exemplu, atunci când este 400mA curent constant, V obține despre 4.16V.
Cum pot face ca tensiunea de 4.2V ajunge?
Cineva să-mi spui că Li-Ion are un timp de răspuns chimic lung. și acesta este motivul.
E corect?
Și vă rog, da-mi solutie.
Am nevoie pentru a proiecta tensiune canstant de tarifare???
Mulțumesc
Back to top
View user's profile
IanP

Inregistrat pe: 05 octombrie 2004
A ajutat: 1537

Post 18 august 2009 5:26 Re: de încărcare a bateriei - taxa can't Li-Ion complet

Trebuie să urmați algoritmul de bază de taxare, care este de a percepe la curent constant (0,2 C la 0.7 C, în funcție de producător), până când bateria ajunge la 4.2 VPC (volți per celulă), și țineți la tensiunea de 4.2 volți până la taxa de curent a a scăzut la 10% din taxa inițială a ratei ..
Condiția de terminare este scăderea responsabil curent la 10% ..

În alte cuvinte, încărcător dumneavoastră trebuie să fie constant curent, apoi tensiune constantă, cu simțul curente și pentru motive de siguranță ar trebui să includă, de asemenea, un contor de timp ..

Rgds,
IanP
Back to top
View user's profile
bean123

Inregistrat pe: 18 august 2009

Post 18 august 2009 6:03 Re: de încărcare a bateriei - taxa can't Li-Ion complet

vă mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră.
înseamnă că dumneavoastră este tensiune constantă de tarifare este necesar pentru baterie Li-ion de tarifare?
De asemenea, am tendința să fie de acord cu răspunsul.
Back to top
View user's profile
Google
AdSense

Post 18 august 2009 6:03 Reclame

Back to top
bobcat1

Inregistrat pe: 10 iulie 2002
A ajutat: 39

Post 22 august 2009 8:22 Re: de încărcare a bateriei - taxa can't Li-Ion complet

IH

Pur și simplu utiliza un încărcător IC - deoarece de tarifare LI-ION battary ar putea fi denger - bateria poate exploda

De asemenea, nu consuma curent de la baterie în timpul încărcării aceasta - utilizează un comutator pentru a deconecta de la bateria de încărcare atunci când încărcarea

Toate cele mai bune

Bobi
Back to top
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Microcontrollers -> de încărcare a bateriei - taxa can't Li-Ion complet
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
RSS subiect