Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

Frustrat de jos în sus, în partiția de design SOC întâlni

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> ASIC Design Metodologii & Instrumente (digital) -> frustrat de jos în sus, în partiția de design SOC întâlni
Arabă versiunea Versiunea bulgară Catalană versiunea Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Limba spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea franceză Hindi versiunea Croată versiunea Indoneziană versiunea Versiunea italiană Ebraică versiunea Versiune japoneză Coreeană versiunea Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea olandeză Norvegiană versiunea Poloneză versiunea Versiunea portugheză Versiunea română Versiune rusă Versiunea slovacă Versiunea slovenă Sârbă versiunea Versiunea suedeză Filipinez versiunea Ucraineană versiunea Vietnameză versiunea Chineză versiune
Autor Mesaj
anwei7208

Alăturat: 23 noiembrie 2006

Post 18 iul 2009 21:21 frustrat de jos în sus, în partiția de design SOC întâlni

Salut, sunt un incepator. Și eu sunt foarte frustrat de Cadence întâlni ghid al utilizatorului.

I'm doing un partitioned design în abordare de jos în sus. Sub-blocuri au toate fi plasate și rutate. Acum am nevoie pentru a pune-le la un loc. Cadence de ghid al utilizatorului spune:

<<<<După bloca punerea în aplicare, un rezumat ar trebui să fie elaborate pentru fiecare bloc de la nivel de design care vor fi folosite în cel mai înalt nivel de punere în aplicare.

Pentru abordare de jos în sus, creați un nivel superior floorplan în cazul în care la nivel de bloc ar putea fi rezumate la care se face referire în cel mai înalt nivel de design. >>>>>

Ce înseamnă asta? Cum pot crea abstract și cum fac referire la ele în top la nivel de design? Ghidul utilizatorului de cele mai multe ori vorbește despre abordare de sus în jos. My top design este foarte simplu, dar eu nu pot pune-le la un loc.

Poate nici o să mă ajute? Sunt foarte desparated.

Multumesc foarte mult
Back to top
View user's profile
Google
AdSense

Post 18 iul 2009 21:21 Anunțuri

Back to top
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> ASIC Design Metodologii & Instrumente (digital) -> frustrat de jos în sus, în partiția de design SOC întâlni
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS