Reguli | Articole recente | RSS subiect | Caută | Inregistrare | Autentificare

Power Supply ( "4 fire 3 faze" la "5V")

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Profesionale de hardware și Electronics Design -> Power Supply ( "4 fire 3 faze" la "5V")
Versiunea arabă Versiunea bulgară Versiunea Catalană Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea în limba germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Versiunea spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea în limba franceză Versiune hindi Traducere croată Versiunea Indoneziană Versiunea în limba italiană Versiune ebraica Japanese version Versiunea coreeană Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea în limba olandeză Versiunea norvegiană Versiunea polonă Versiunea portugheză Versiunea în limba română Versiunea rusa Versiunea slovacă Versiunea slovenă Versiunea sârb Versiunea în limba suedeză Versiunea tagalog Traducere ucraineană Traducere vietnameză Chineză versiune
Author Message
PILOTIK

Inregistrat pe: 22 septembrie 2002

Post 15 ianuarie 2003 1:22 Power Supply ( "4 fire 3 faze" la "5V")

Salut!

Cineva poate mă ajută?
Am incercat sa de proiectare subj fără transformator (low cost).
AD7752 (acest alimentare cu energie electrică pentru ea) "mănâncă" 17mA 5 mA pentru LED-uri și de numărare Mecanismului = ~ 25-30mA.
PowerSupply meu actual folosește toate cele 3 faze, dar dacă am deconectați 2 faze dispozitivul funcționează pnly jumătate din perioada (50Hz).
Am nevoie de sistem care utilizează 3 faze de asemenea, dar funcționează cu numai una dintre ele, fără a stopings pentru un halfperiod.
Mai mult peste această sursă de alimentare nu trebuie să aibă nici un transformatoare Trist
A putea u ajută-mă?

Thanx.
WBR
Back to top
View user's profile
Google
AdSense

Post 15 ianuarie 2003 1:22 Reclame

Back to top
gaze la stomac

Inregistrat pe: 19 iulie 2002
A ajutat: 314

Post 15 ianuarie 2003 1:35 probleme de securitate

Sunteti intrând în probleme serioase de siguranță în cazul în care ați trage de alimentare de la rețeaua de utilități, fără nici un transformator între. Singura modalitate de a depăși acest lucru este de a avea circuit de dumneavoastră în totalitate încasetată cu percutare excentrică în material izolant din două straturi independente (dublu ecranare). De alimentare minimă de putere ar fi de un transformator între o fază și neutru. De ieșire ar avea un redresor pod și un condensator destul de mare ca curentul absorbit de circuit dumneavoastră între ciclurile de tratament linie de putere ar fi mici. Puteți calcula prima de a decide acest lucru prin ofili tensiune. Apoi, puteți calcula taxa trase de circuit dumneavoastră Q = I x T. Unde T este perioada de timp între ciclurile de tratament de jumătate din linia de putere. Apoi, puteți calcula condensator C = Q / ofili tensiune. Am văzut în cazul în care circuitele de tensiune linia este redus cu divizoare de tensiune, dar acest lucru mai are încă problema de siguranță.
Back to top
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Profesionale de hardware și Electronics Design -> Power Supply ( "4 fire 3 faze" la "5V")
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
RSS subiect