| Autor | Mesaj |
|---|
Hishamsaleh
Alăturat: 06 ianuarie 2003 Posts: 100
| 12 ianuarie 2003 18:57 Frequensy de schimbare a modulării și faza modulare!!! | | |
|
| prin bulding antena ... o serie de antenă pentru a obține o scaning fascicul probagation am nevoie pentru a schimba faza de schimbare a transmetted semnal pentru a lăsa fascicul de scanare zona nevoie .. cum pot sa fac asta ... Am nevoie de onlythe idee despre modul de proiectare a mea transmițător. un bloc diagramă sau ce mai ...
mulțumesc
tine! Problema este că nu am putut obține o diagramă sau un proiect util pentru a schimba fază w / t schimbare de frecvență!
Am pierdut din asta???? |
|
| Back to top | |
 |
Hishamsaleh
| 12 ianuarie 2003 19:06 Vreau să scaneze acest fascicul! | | |
|
| | acest lucru poate ajuta pic u. .. fasciculului principal este ceea ce am nevoie pentru a roti ... haideți să spun de la 45 pina la -45 grade ... |
|
| Back to top | |
 |
sick_man Guest
| 12 ianuarie 2003 19:40 | | |
|
| fază modulării este foarte usor de facut prin utilizarea unei diode varicap la referance xtal în PLL
în acest fel vă frecv modulează referance Oscilator de PLL un pic rezultatele în această fază de modulare a transportatorului
O altă modalitate este prea face un lucru prea similare de vco
dar acest lucru dă fază frecv modulare astfel de utilizare nu este prea te
De asemenea, pentru a lipi audio hrănire așa cum am descris la referances
Sper că a ajutat la |
|
| Back to top | |
 |
MonkeyBusiness
Alăturat: 16 ianuarie 2003 Posts: 42
| 16 ianuarie 2003 16:19 Poate se pot utiliza tehnici adaptive array | | |
|
| La punerea în aplicare a scanare arrays vă folosiți de obicei, mai multe elemente de antenă (dipoles de exemplu), iar direcția fasciculului este determinată de faza de trecere de relativă între elemente. Un mod simplu de a crea o fază de schimbare este de a introduce o linie de întârziere în calea de antenă fiecare element. Practic, acest lucru poate fi foarte usor de facut trecerea de linie de transport în secțiuni și din hrana pentru animale cale. |
|
| Back to top | |
 |
Hishamsaleh
| 16 ianuarie 2003 17:49 | | |
|
| | EM algoritmi ca FDTD (XFDTD, ZELAND, CST MWS, ANSOFT) |
|
| Back to top | |
 |
Hishamsaleh