| Author | Message |
|---|
jackest
Inregistrat pe: 06 iulie 2008 Mesaje: 2
| 06 iulie 2008 5:25 a putea orice unul ajută-mă, vă rugăm să ...... folosind flip-flop JK | | |
|
| Folosind JK Flip-Flops ca magazin, de proiectare un contor de sincron BCD în: (un cod) Binary (b) Cod Gray
includ diagrama de stat, atribuirea de stat, masa de stat, stare de excitație (de tranziție) de masă, KM, derivate expresie booleene și logica complete Schema circuitului
i dont know ceva despre acest I'm cargo așa încât vă rugăm ajută-mă Eu sunt neputincios .. Voi aprecia dacă cineva ajută-mă să facă acest lucru vă rog .. |
|
| Back to top | |
 |
my_books
Inregistrat pe: 29 iunie 2006 Posts: 225 A ajutat: 2
| |
| Back to top | |
 |
jackest
Inregistrat pe: 06 iulie 2008 Mesaje: 2
| 12 iulie 2008 13:30 Re: a putea orice unul ajută-mă, vă rugăm să ...... folosind flip-flop JK | | |
|
| | Vă mulțumesc apreciez foarte mult pentru ceea ce ai pentru mine .. dar eu încă nu înțeleg cum se face acest lucru. poate tu, te rog ajuta-ma .. nu știu cum să se proiecteze BCD contracara folosind flip-flop JK. i într-adevãr slab în acest subiect și deja nu reușesc 3 timp. te rog ajută-mă în detaliu mai multe ... |
|
| Back to top | |
 |
trayant
Inregistrat pe: 28 iunie 2008 Posts: 14 A ajutat: 1 Locatie: Romania
| 19 iulie 2008 5:27 a putea orice unul ajută-mă, vă rugăm să ...... folosind flip-flop JK | | |
|
| | Cred că de cele mai multe cărți de referință digitale de sistem sau manuale vor arăta exemplu BCD contor de FF. |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| 19 iulie 2008 5:27 Ads | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
laseetha
Inregistrat pe: 09 mai 2007 Posts: 78
| 21 Jul 2008 9:05 Re: a putea orice unul ajută-mă, vă rugăm să ...... folosind flip-flop JK | | |
|
| u se poate referi carte scrisă de mano Moris sau de către Floyd. Digital Electronis și Microporcessors sunt foarte interesante și mai ușor supuse, în cursul de Electronica si de comunicare. I-am învățat de mai multe ori la acest subiect. dacă u ia doar 2 JK flip-flops, cravată ambele intrări, împreună, ei acum acționeze ca un flipflop T și se aplică de ceas comune pentru ambele. acum au început o dată u de numărare a le permite acestora. |
|
| Back to top | |
 |
mahaju
Inregistrat pe: 17 martie 2007 Posts: 50 A ajutat: 4
| 21 Jul 2008 17:48 Re: a putea orice unul ajută-mă, vă rugăm să ...... folosind flip-flop JK | | |
|
| IH try this link-ul http://www.play-hookey.com/digital/synchronous_counter.html De asemenea, vă rugăm să consultați alte legături de pe această pagină. Aceste tutorilas ar trebui să vă dau câteva idei. Încercați să căutați "contra sincrone cu ajutorul flop JK Flip" în Google. Te rog lasă-mă să știu dacă acest lucru vă ajută.
|
|
| Back to top | |
 |