| Author | Message |
|---|
icsoul
Inregistrat pe: 28 noiembrie 2005 Posts: 72 A ajutat: 3
| 24 aprilie 2008 12:01 Despre ceas și viteza de recuperare de date | | |
|
| Cum de a simula sau măsura viteza de ceas de recuperare?
Multumesc pentru orice sfat! |
|
| Back to top | |
 |
icsoul
| 29 aprilie 2008 6:19 Re: Despre ceas și viteza de recuperare de date | | |
|
| | Nimeni nu știe? |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| 29 aprilie 2008 6:19 Ads | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
fanshuo
Inregistrat pe: 21 Iun 2007 Posts: 381 A ajutat: 5 Locatie: Țările de Jos
| 29 aprilie 2008 8:28 Despre ceas și viteza de recuperare de date | | |
|
| Îmi puteți face întrebarea dvs. un pic mai clar? aveți de gând să simuleze sau aveți de gând să se măsoare? ce fel de date?
Apropo, întrebarea dumneavoastră este atât de generale, în cazul în care doriți să aveți răspuns detaliate, este mai bine ca mai întâi găsi o carte pentru a citi |
|
| Back to top | |
 |
AdvaRes
Inregistrat pe: 14 februarie 2008 Posts: 1038 A ajutat: 46 Locatie: La domiciliu
| 29 aprilie 2008 8:51 Re: Despre ceas și viteza de recuperare de date | | |
|
| | icsoul a scris: | Cum de a simula sau măsura viteza de ceas de recuperare?
Icsoul Max. Vă rugăm să elaboarate. De fapt, întrebarea dumneavoastră așa cum este nu are nici un sens, deoarece viteza de recuperare este viteza PLL Receiver atunci când blocată. |
|
| Back to top | |
 |
icsoul
| 29 aprilie 2008 13:31 Re: Despre ceas și viteza de recuperare de date | | |
|
| | fanshuo a scris: | Îmi puteți face întrebarea dvs. un pic mai clar? aveți de gând să simuleze sau aveți de gând să se măsoare? ce fel de date?
Apropo, întrebarea dumneavoastră este atât de generale, în cazul în care doriți să aveți răspuns detaliate, este mai bine ca mai întâi găsi o carte pentru a citi |
hi, fanshuo
Atât de simulare și metodele de măsurare sunt punctul cheie vreau să știu.
Problemă în detaliu: Receptorul primește flux de serie PRBS și recuperează ceasul de la ea printr-DLL bazate pe structura din CDR. De timp de la datele de serie la ceasul de recuperare în mod corect este ceea ce vreau să știu. Eu nu stiu cum pentru a simula acest timp. Nu știu cum să măsoare de data asta.
Ați putea să-mi dai câteva indicii?
Adăugat după 6 minute:
| AdvaRes a scris: | | icsoul a scris: | Cum de a simula sau măsura viteza de ceas de recuperare?
Icsoul Max. Vă rugăm să elaboarate. De fapt, întrebarea dumneavoastră așa cum este nu are nici un sens, deoarece viteza de recuperare este viteza PLL Receiver atunci când blocată. |
Max AdvaRes
Bazele meu CDR pe structura DLL.
Ați putea să-mi arate următoarele întrebări? 1. Cum de a simula timp de blocare a Reglaj sau DLL? 2. Cum a măsura de data asta? |
|
| Back to top | |
 |