Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

Ceas și recuperare de date pentru Link de serie

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Analog IC Design & Layout -> Ceas și recuperare de date pentru Link de serie
Arabă versiunea Versiunea bulgară Catalană versiunea Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Limba spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea franceză Hindi versiunea Croată versiunea Indoneziană versiunea Versiunea italiană Ebraică versiunea Versiune japoneză Coreeană versiunea Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea olandeză Norvegiană versiunea Poloneză versiunea Versiunea portugheză Versiunea română Versiune rusă Versiunea slovacă Versiunea slovenă Sârbă versiunea Versiunea suedeză Filipinez versiunea Ucraineană versiunea Vietnameză versiunea Chineză versiune
Autor Mesaj
AdvaRes

Alăturat: 14 februarie 2008
A ajutat: 42

Post 23 aprilie 2008 16:27 Ceas și recuperare de date pentru Link de serie

Max membri,

Tot ce stim este ca CDR mendatory pentru primirea de date serial. La început, a unei date transfert de tranceiver și receptor nu sunt sincronizate. Am nevoie pentru a înțelege modul în care receptorul poate primi în mod corect prima biți.

Vă rugăm să ajute.
Back to top
View user's profile
Google
AdSense

Post 23 aprilie 2008 16:27 Anunțuri

Back to top
Zeinovich314

Alăturat: 23 aprilie 2008
Intervenții: 1
A ajutat: 1

Post 23 aprilie 2008 16:38 Re: Ceas și recuperare de date pentru Link de serie

în cele mai multe tehnici de comunicare digitala, există unele biți trimis la prima "numit preambulul", care a folosit pentru a sincroniza ambele Trans. și primesc.
preambulul acestor biți întotdeauna 0101010101,,,, și schimbare în mărime în funcție de tipul de tehnologie.
exemplu: Ethernet statii de necesitatea de a sincroniza cu semnal de frecvență; Aceasta se face prin intermediul a 64 de preambulul biți.

Token-Ring statii sunt întotdeauna sincrone a primit de cadre, pentru că există întotdeauna un semnal care trece inelul (inactiv simboluri); au nevoie doar de un 8-bit incepand delimiter, în vederea pregătirii lor pentru primirea cadru.
a ta, Zico©
Back to top
View user's profile
safwatonline

Alăturat: 19 noiembrie 2005
A ajutat: 172

Post 23 aprilie 2008 16:40 Ceas și recuperare de date pentru Link de serie

la prima Rx de lucrări pe o PLL pentru a bloca frecvență apoi utilizează datele primite de a capta corect fază și frecvență mici erori
Back to top
View user's profile
AdvaRes

Alăturat: 14 februarie 2008
A ajutat: 42

Post 23 aprilie 2008 17:37 Re: Ceas și recuperare de date pentru Link de serie

Mulțumesc pentru prietenii mei vă solicită răspunsuri.

În ceea ce privește preambulul Am auzit că tehnica este utilizat pentru Wireless interconectare. Deci, este, de asemenea, utilizat în link-ul de serie. Thats bine.

Dar ceea ce știu, de pachete de date este serialized de pachete (correcy Vă rog să-mi dacă am greșit), precum și un spațiu de timp există între acest două serialized date.

Întrebarea mea este, atunci când avem de gând să trimită pachete N, un preambul este utilizat pentru fiecare pachet (din cauza timpului space) sau doar un preambul este utilizat pentru toate pachetele (Este de sincronizare maintaned în cel de-al doilea caz?).

Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest atașament

Back to top
View user's profile
FvM

Alăturat: 22 ianuarie 2008
Ajutat: 669

Post 23 aprilie 2008 18:49 Re: Ceas și recuperare de date pentru Link de serie

Acest lucru arată mai mult ca asincrone de transmisie. Nu am nevoie de ceva, dar un pic începe, în cazul în care rata de biți este cunoscut cu exactitate. Sincronă transmitere de obicei, trimite un cadru de mers în gol, care este identic cu sincronizare cadru, e. cu HDLC. Dacă sunteți proiectare a unui protocol de transmisie care nu a fi compatibil cu orice protocol, pe care le puteți face ce doriți.
Back to top
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Analog IC Design & Layout -> Ceas și recuperare de date pentru Link de serie
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS