forum electronica

Reguli | Articole recente | RSS subiect | Caută | Inregistrare | Autentificare

Philips șasiu MD1.0AA 29 'TV color

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> manuale de service, Cereri, reparare Sfaturi -> Philips șasiu MD1.0AA 29 'TV color
Author Message
tendi

Inregistrat pe: 26 ianuarie 2006

Post 23 decembrie 2007 21:23

Philips șasiu MD1.0AA 29 'TV color

Poate cineva ajuta cu informatii despre modul de activare și de-a activa modul de servicii pentru acest televizor? Eu am o problemă: TV merge în și din stand-by pe cont propriu. Cineva a sugerat pentru a schimba EEPROM, dar nu am "SDM sau setările SAM" pentru a încărca în EEPROM de înlocuire.

tendi ...
Back to top
Google
AdSense
Google Adsense

Post 23 decembrie 2007 21:23

Ads

Back to top
sawwa7

Inregistrat pe: 30 octombrie 2004
A ajutat: 30

Post 24 decembrie 2007 11:26

Re: Philips șasiu MD1.0AA 29 'TV color

tendi a scris:
Poate cineva ajuta cu informatii despre modul de activare și de-a activa modul de servicii pentru acest televizor? Eu am o problemă: TV merge în și din stand-by pe cont propriu. Cineva a sugerat pentru a schimba EEPROM, dar nu am "SDM sau setările SAM" pentru a încărca în EEPROM de înlocuire.

tendi ...

hi tendi
Hope this documente vor ajuta u achiziþie în funcțiune modul de Zâmbi
noroc

Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această atașament

Back to top
Versiunea arabă Versiunea bulgară Versiunea Catalană Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea în limba germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Versiunea spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea în limba franceză Versiune hindi Traducere croată Versiunea Indoneziană Versiunea în limba italiană Versiune ebraica Japanese version Versiunea coreeană Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea în limba olandeză Versiunea norvegiană Versiunea polonă Versiunea portugheză Versiunea în limba română Versiunea rusa Versiunea slovacă Versiunea slovenă Versiunea sârb Versiunea în limba suedeză Versiunea tagalog Traducere ucraineană Traducere vietnameză Chineză versiune
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> manuale de service, Cereri, reparare Sfaturi -> Philips șasiu MD1.0AA 29 'TV color
Pagina 1 din 1

subj

text

Ora este GMT 1 Hour
Subiecte similare:
Philips șasiu G8.1AA (11)
Șasiu Philips L9.2A cod de eroare 12 (1)
Ajutor: Philips LCD TV 42PF7421D - Sasiu NO: EL1.1U AA (2)
IBM G74 montate pe șasiu problemă Philips (1)
Monitor Philips Model: 107E2 și șasiu: M3017 SM Necesare (1)
Philips C2082/Fimi șasiu FSR871CV (Sony Trinitron Version) (1)
[color = orange] problemă cu filtru de zgomot CIC [/ color] (6)
[color = red] 40 de puncte [/ color] (2)
[size = 18] [color = indigo] tastaturii [/ color] [/ size] (1)
Solului sau a șasiului (3)

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
RSS subiect