| Author | Message |
|---|
deh_fuhrer
Inregistrat pe: 25 iulie 2006 Posts: 421 A ajutat: 28
| 15 noiembrie 2007 6:02 Re: Aveți nevoie de ajutor în a înțelege | | |
|
| Salut, Vreau să învăț de bază de proiectare analogice semnal mixt. Poti sa-mi spui de unde să înceapă (probabil subiect care trebuie să se acopere pentru a obține anumite pozitii de entry level în design AMS). Sugerați-mi niște --- cărți și tutoriale în ordinea preferințelor ..
Multumesc ....
Adăugat după 2 minute:
Și, de asemenea, sugerează unele proiect de bază, care ajută la obține o perspectivă în proiectarea, de asemenea, ... |
|
| Back to top | |
 |
itsfanidotcom
Inregistrat pe: 09 martie 2007 Posts: 98 A ajutat: 3
| 15 noiembrie 2007 8:03 Aveți nevoie de ajutor în înțelegerea | | |
|
| | a putea u explica it un pic mai departe .. u exact ceea ce vrei sa faci? |
|
| Back to top | |
 |
deh_fuhrer
Inregistrat pe: 25 iulie 2006 Posts: 421 A ajutat: 28
| 15 noiembrie 2007 8:18 Re: Aveți nevoie de ajutor în a înțelege | | |
|
| | Vreau să dezvolte cunoștințe de bază în proiectarea de semnal analogic amestecat .... n probabil doriți să aveți cariera mea în această .... În cele din urmă de a consolida în continuare că vreau unele sugestie de proiect, de asemenea, pentru a câștiga o experiență de design .... |
|
| Back to top | |
 |
jit_singh_tara
Inregistrat pe: 22 decembrie 2006 Posts: 110 A ajutat: 6
| 16 noiembrie 2007 7:44 Re: Aveți nevoie de ajutor în a înțelege | | |
|
| | încercați cu fundamentele de luare de putere suply primul .... analogice, ar trebui să fie clare, multime de scheme ale circuitelor și tutoriale sunt acolo pentru a vă ajuta pe net |
|
| Back to top | |
 |
raghuram_msc
Inregistrat pe: 03 iulie 2007 Posts: 100 A ajutat: 5 Locatie: Bangalore, India
| 16 noiembrie 2007 8:01 Re: Aveți nevoie de ajutor în a înțelege | | |
|
| Draga prietene,
S-ar putea sugera dacă poți să spui investi în jurul 1k-2k R atunci puteți set-up propriul "laborator" de la casa ta. Puteți include unele compononts electronice de bază, cum ar fi RLCs, Tranzistori, Diode (toate disponibile la prețuri rezonabile). A alerga Google puțin și vei fi răsplătit cu unele proiecte de frumos lucru, iar unele indică Mărime PCB bord cu aspect (și câteva ori costului total, de asemenea, ..!!). Asta se va dezvolta perspective exctly dvs. în ceea ce se întâmplă. Încercați să petrec mai mult timp in laborator colegiu dvs. (dacă sunt încă student).
Cu siguranta vei fi mult mai bine acest mod de cele mai multe dintre class-mates/collegues dumneavoastră. (Desigur, am aflat electronica mea de bază că singura cale de ...!!!).
"Cărți de lectură începe procesul de învățare ..... care profesează în laboratorul completeaza ea ...."
Toate cele bune.
SAI |
|
| Back to top | |
 |
ChaCha
Inregistrat pe: 10 octombrie 2006 Posts: 86 A ajutat: 1
| 20 noiembrie 2007 6:38 Re: Aveți nevoie de ajutor în a înțelege | | |
|
| | citeste Razavi primul. |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| 20 noiembrie 2007 6:38 Ads | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
sohpie2007
Inregistrat pe: 02 noiembrie 2007 Posts: 23 A ajutat: 2
| 20 noiembrie 2007 6:42 Re: Aveți nevoie de ajutor în a înțelege | | |
|
| Aici este link-ul Razavi's:
http://ieeeclub.org/inc/sdetail/898 |
|
| Back to top | |
 |
wolf001
Inregistrat pe: 09 septembrie 2004 Posts: 27 A ajutat: 1 Locație: Shanghai, China
| 21 noiembrie 2007 4:13 Aveți nevoie de ajutor în înțelegerea | | |
|
| | Razavi 's bool este bun, am 2, o versiune în limba engleză, o versiune chineză. |
|
| Back to top | |
 |
analog_prodigy
Inregistrat pe: 19 iulie 2007 Posts: 139 A ajutat: 12
| 21 noiembrie 2007 9:41 Aveți nevoie de ajutor în înțelegerea | | |
|
| | Asculta unele webcast cursuri de la Universitatea Berkeley. Acesta vă va oferi de bună cunoaștere |
|
| Back to top | |
 |
jeepx5
Inregistrat pe: 22 noiembrie 2006 Posts: 38 A ajutat: 3
| 11 decembrie 2007 4:09 Aveți nevoie de ajutor în înțelegerea | | |
|
| | cartea Razavi este bun pentru tine pentru a configura intuiția din circuit. |
|
| Back to top | |
 |
gpwu
Inregistrat pe: 07 decembrie 2007 Posts: 49 A ajutat: 4
| 12 decembrie 2007 1:45 Aveți nevoie de ajutor în înțelegerea | | |
|
| | MIT Deschideți site-ul cursului & profesor cmosedu.com Baker sunt bun loc pentru a începe. |
|
| Back to top | |
 |