Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

electronice

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Electronic elementare Întrebări -> electronice
Arabă versiunea Versiunea bulgară Catalană versiunea Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Limba spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea franceză Hindi versiunea Croată versiunea Indoneziană versiunea Versiunea italiană Ebraică versiunea Versiune japoneză Coreeană versiunea Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea olandeză Norvegiană versiunea Poloneză versiunea Versiunea portugheză Versiunea română Versiune rusă Versiunea slovacă Versiunea slovenă Sârbă versiunea Versiunea suedeză Filipinez versiunea Ucraineană versiunea Vietnameză versiunea Chineză versiune
Autor Mesaj
afrasiab

Alăturat: 10 aprilie 2007
A ajutat: 1

Post 09 oct 2007 10:59 electronice

ceea ce este electronice?
Back to top
View user's profile
Vicky

Alăturat: 11 august 2004
A ajutat: 19

Post 10 octombrie 2007 6:45 Re: electronice

hi dragă,

electronică reprezintă 0 sau 1 are doar două etape rămase de stare breaif deatails puteți obține de la www.wikipedia.com
Back to top
View user's profile
Awarapunshee

Alăturat: 11 iulie 2007
A ajutat: 60

Post 10 octombrie 2007 8:44 Re: electronice

Electronics înseamnă: Studiu de electroni sau de fluxul de electroni. Cu toate acestea lumea de astăzi este de studiu de semiconductori și sale legate de elemente și principiul ei de a guverna. etc etc
Back to top
View user's profile
rikie_rizza

Alăturat: 05 august 2006
A ajutat: 20

Post 10 octombrie 2007 9:17 electronice

Electronic este un echipament care utilizează joasă tensiune joasă putere au minim de energie electrică și mecanică în mișcare parte.
Electronics este de studiu de care.
Back to top
View user's profile
Awarapunshee

Alăturat: 11 iulie 2007
A ajutat: 60

Post 10 oct 2007 13:01 Re: electronice

rikie_rizza a scris:
Electronic este un echipament care utilizează joasă tensiune joasă putere au minim de energie electrică și mecanică în mișcare parte.

Nu prea cred. Pentru că o 20KV comuta modul de alimentare cu energie este de electronice etc etc am lucrat (design) un cuptor cu dispozitive de electronice care au o putere de 1.5MW (da 1.5Mega Watt). Aceasta nu este o mică putere. " or " Electronics is the study of electron mechanics. Or the study of mechanism of flow of charge in various materials like semiconductors, resistors, nanostructures, vacuum etc. " Deci, definiția de bază este ca am scris mai sus sau "ramură a fizicii care se ocupă cu emisii și efecte de electroni și cu utilizarea unor dispozitive electronice" sau "Electronics este studiu de electroni mecanica. Sau studiul mecanismului de fluxul de taxare in diferite materiale ca semiconductori, rezistoare, nanostructuri, vid etc " sau și așa mai departe. O enciclopedie pot fi consultate de bază definiție.

Cu respect
Back to top
View user's profile
aersoy

Alăturat: 08 august 2006
A ajutat: 1

Post 12 oct 2007 15:48 Re: electronice

Awarapunshee a scris:
Electronics înseamnă: Studiu de electroni sau de fluxul de electroni. Cu toate acestea lumea de astăzi este de studiu de semiconductori și sale legate de elemente și principiul ei de a guverna. etc etc

Cred ca studiu de semiconductori nu este un alt cred. Acesta este doar un subtitlu al electronicii Foarte fericit

Adăugat după 1 minute:

rikie_rizza a scris:

Ce crezi despre puterea zona?
Power diode?? Ei chiar locul de muncă în kV game: S
Back to top
View user's profile
MICROSYSTEM

Alăturat: 11 aprilie 2006

Post 12 oct 2007 17:13 Re: electronice

electronice este indiferent se ocupă cu bahaviour de electroni, ca și a efectelor acestora, acțiuni și reacții la alte materiale, și, de asemenea, ele însele. controlul și folosirea electroni pentru speciffic puposes este, de asemenea, numit electronică.
Back to top
View user's profile
anades

Alăturat: 12 octombrie 2007

Post 12 oct 2007 18:10 electronice

Eu cred electronică este singurul studiu de electroni. Deși astăzi definirea electronică este limitat la srtudy de circuite cu limitată "curent" capacitate. Curent mai mare de studiu este mai frecvent numit ca știință electrice.
Back to top
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Electronic elementare Întrebări -> electronice
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS