| Author | Message |
|---|
vivek1214
Inregistrat pe: 18 iunie 2007 Mesaje: 105 A ajutat: 11
| 08 octombrie 2007 21:16 front-end BPF | | |
|
| Bună ziua tuturor, Sunt de proiectare scăzut DACĂ front-end-receptor în anunțurile, am o confuzie, cel care a benzii de trecere Filtru ar trebui să folosesc, cosinus Butterworth, Cebîșev sau a crescut și pentru 90 de schimbare de gradul de fază ar trebui să folosesc shifer faza de timp sau de componente întârziere. Thanks in advance. vivek |
|
| Back to top | |
 |
khouly
Inregistrat pe: 20 octombrie 2003 Posts: 2479 A ajutat: 343 Locatie: EGIPT
| 08 octombrie 2007 21:43 BPF receptor LNA diagrama Blick | | |
|
| aceasta va depinde, la cerere ur, precum și locul de filtru, încercați să trimiteți o diagramă bloc, cu localizarea a filtrului
Khouly |
|
| Back to top | |
 |
vivek1214
Inregistrat pe: 18 iunie 2007 Mesaje: 105 A ajutat: 11
| 08 octombrie 2007 23:48 de ce BPF Infront de LNA | | |
|
| hello khouly, Am atașat diagrama bloc, a putut tu pls a vedea-o și sugerează-mi despre filtrele și Siftere fază. |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| 08 octombrie 2007 23:48 Ads | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
khouly
Inregistrat pe: 20 octombrie 2003 Posts: 2479 A ajutat: 343 Locatie: EGIPT
| 09 octombrie 2007 8:03 BPF frontend | | |
|
| BPF va depinde de requirment ur, răspunsul ascutite, foarte plate câștig de răspuns. așa că ar putea fi BUTTERWORTH sau cheby
pentru a obține câștig foarte plat, unt de utilizare în valoare de
despre schimbator de fază, u a putea utiliza circuite de faza de poli
khouly |
|
| Back to top | |
 |
tyassin
Inregistrat pe: 22 iulie 2004 Posts: 340 A ajutat: 44 Locatie: Emisfera nordică
| 09 octombrie 2007 10:53 Re: Ajutor în receptor BPF front-end design_which ar trebui să utilizez | | |
|
| Salut
I a face aplicația dvs. nu acum.
Poate ar trebui să ia în considerare, de asemenea, un filtru de BANDPASS înainte de a LNA dumneavoastră. Știu că va crește tu NF, dar având un puternic interfernce-ar putea satura LNA dvs. și pus-o bine în saturație.
Cu respect |
|
| Back to top | |
 |
7rots51
Inregistrat pe: 17 mai 2002 Posts: 1427 A ajutat: 14
| 09 octombrie 2007 16:22 Re: Ajutor în receptor BPF front-end design_which ar trebui să utilizez | | |
|
| | in fata LNA (între LNA și ANT), avem nevoie de a utiliza filtre pierderi mici, și LC si filtre microstrip au pierderi mari, așa că ar trebui să folosească alte tipuri cum ar fi filtrele HELICAL sau filtru cavitate ... Aceste filtre nu este mecanică și electronică, în construcții, dar nu pot găsi nici o informație bună de design pe ele, plz a trimite informatii pentru noi, dacã u au legături bune, nume de ebook, Este o orice alte tipuri de filtre de pierderi mici? |
|
| Back to top | |
 |