Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Microcontrolere -> Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor
Arabă versiunea Versiunea bulgară Catalană versiunea Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Limba spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea franceză Hindi versiunea Croată versiunea Indoneziană versiunea Versiunea italiană Ebraică versiunea Versiune japoneză Coreeană versiunea Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea olandeză Norvegiană versiunea Poloneză versiunea Versiunea portugheză Versiunea română Versiune rusă Versiunea slovacă Versiunea slovenă Sârbă versiunea Versiunea suedeză Filipinez versiunea Ucraineană versiunea Vietnameză versiunea Chineză versiune
Autor Mesaj
psmll

Alăturat: 09 aprilie 2007
A ajutat: 4

Post 28 Sep 2007 17:11 Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

Salut,

Sunt folosind PIC10F222 pentru unele activități, totul merge bine, atunci când se utilizează original ICD2, dar acasă am o clona ICD2 că întotdeauna am lucrat bine cu alte câteva poze, dar au mai multe probleme cu 10F222, unele sarcini face bine, unele nu Plâns sau foarte trist

Așa că am încercat să găsească un simplu programator că pot să fac pentru a programului de 10F222, dar până acum nici un noroc Plâns sau foarte trist

De JMD2 pare a nu face de loc de muncă.

La software-uri de la IC-Prog, WinPIC și WinPIC800 nu-l suport. (Winpic800 de sprijin, dar au nevoie de un programator speciale)

Stii care e problema cu 10F220/222 să nu fie acceptate pentru softurile și programatori?

Am citit de programator caietul de sarcini al PIC10F222 și nu a găsit nimic special, toate sunt tensiuni normale.

De acum voi încerca să facă unele modificări pentru a-mi ICD2 Clone și vedem ce se întâmplă!
Back to top
View user's profile
psmll

Post 28 Sep 2007 23:30 Re: Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

Am făcut unele modificări pentru a-mi ICD2 clona, dar nu funcționează cu PIC10f222 Plâns sau foarte trist

Am testat ICD2 cu modificări din schematică cu PIC18F458 și funcționează bine.

Dacă știți că unele programator și software-ul care poate program de PIC10F222, vă rog să-mi spui.
Back to top
View user's profile
blueroomelectronics

Alăturat: 17 Sep 2006
A ajutat: 86

Post 29 Sep 2007 3:27 Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

De 10F222 este susținută de ICD2. Trebuie să aveți grijă cu orice 6 PIN PIC, atunci când utilizați-l cu un ICD2 ca nu poti avea o mare încărcătură pe PGC, PGD & MCLR.
Back to top
View user's profile
VSMVDD

Alăturat: 12 iunie 2005
A ajutat: 55

Post 29 Sep 2007 4:09 Re: Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

ic prog și trei PINS două rezistențe
în cazul în care doar pentru dezvoltare, acest bit bang metoda lucrări bine PGC, PGD & MCLR .= rx TX CTS RS232 ...
uite pentru o perioadă de trei fire de programare pentru nici un pic prin ic-prog și orice port serial COM

la fel ca orice alt pic
Back to top
View user's profile
funnynypd

Alăturat: 09 mai 2007
A ajutat: 21

Post 29 Sep 2007 19:00 Ai incercat PICkit2?

Se pare că la chipset-ul pe care îl de lucru este în conformitate cu lista de suportat chip. Cumpăr o sau ar putea construi o rezolve problema. Există o mulțime de discuții de pe acest site si microcip forum, fac un pic de căutare.
Subțiază de bun este cel de-al 6 ICSP program de ping-out este similar cu ICD2, astfel că nu va da dureri de mult cu doar un programator de comutație.
Succes.

Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest atașament

Ultima editare de funnynypd pe 04 octombrie 2007 5:24; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile
psmll

Post 30 Sep 2007 0:36 Re: Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

blueroomelectronics a scris:
De 10F222 este susținută de ICD2. Trebuie să aveți grijă cu orice 6 PIN PIC, atunci când utilizați-l cu un ICD2 ca nu poti avea o mare încărcătură pe PGC, PGD & MCLR.

Multumesc pentru pont, dar nu a lucrat cu mine Plâns sau foarte trist

VSMVDD a scris:
ic prog și trei PINS două rezistențe
în cazul în care doar pentru dezvoltare, acest bit bang metoda lucrări bine PGC, PGD & MCLR .= rx TX CTS RS232 ...
uite pentru o perioadă de trei fire de programare pentru nici un pic prin ic-prog și orice port serial COM

la fel ca orice alt pic

Deja am folosit această metodă și în trecut, dar de mare problemă este că ICProg nu acceptă PIC10F222 Plâns sau foarte trist

funnynypd a scris:
Se pare că la chipset-ul pe care îl de lucru este în conformitate cu lista de suportat chip. Cumpăr o sau ar putea construi o rezolve problema. Există o mulțime de discuții de pe acest site si microcip forum, fac un pic de căutare.
Subțiază de bun este cel de-al 6 program de ping-out este similară cu ICD2, astfel că nu va da dureri de mult cu doar un programator de comutație.
Succes.

Ieri am cautat si, deoarece PICKit2 acum la versiunea 7.62 a MPLAB debug deja sprijin pentru o bună listă de poze, si este ieftin, voi pentru o Foarte fericit

Dar nu pot să-l așteptați, eu va trebui să așteptați câteva zile înainte de a primi, așa că voi face o clona de a utiliza, până când au original Wink

Clona va fi o versiune de simplificare PICKit 2, numai pentru 5V Pics, am facut-o deja de schematic, și doar nevoie de timp pentru punerea în aplicare a acestuia și de testare (dar, probabil, acum am avea nevoie pentru a merge la culcare și somn, prea mult de lucru, și mâine unele mai Foarte fericit )
Back to top
View user's profile
funnynypd

Post 30 Sep 2007 17:10 Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

Există, de asemenea, schematic disponibile de la acest link:
ftopic273287.html
Back to top
View user's profile
psmll

Post 01 octombrie 2007 6:02 Re: Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

funnynypd a scris:
Există, de asemenea, schematic disponibile de la acest link:
ftopic273287.html

Multumesc, dar pentru mine a face meu schematică este ceva care-mi place să fac, e amuzant Wink

În momentul de față am 1 sau 2 ore pentru a face acest lucru și a pus-o într-un breadboard, și de testare Zâmbi

Marea problemă este că în momentul în care lista de componente electrice pe care le-am acasă este mic, deci va trebui să facem ceva care folosesc doar componentele pe care le-am Trist

Adăugat 5 oră după 43 minute:

Prin accident am PIC10F222 la 20V și a ars-o Plâns sau foarte trist

Dar am făcut PICKIT 2 clona, și-o muncă foarte bună, este foarte rapid și de a lucra bine cu MPLAB Foarte fericit

Trebuie să spun că eu cred că PICKIT2 va avea un mare viitor, microcip fac bine de actualizare a firmware.

unor imagini Wink

Back to top
View user's profile
funnynypd

Post 01 oct 2007 13:32 Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

Buna treaba. Foarte fericit
Și bucur ca ai vorbi deschis adevărul.
Comparativ cu durerea ICD 2 oferindu-mă, m-am bucurat de PICkit 2 mai exact așa cum ați făcut-o.

Vrei sa incerci PIC10F cât mai curând, puteți? Poti verifica acest lucru va rog? Eu voi folosi, de asemenea, în unele părți PIC10F mea de design. Acest lucru ma preocupa.

Ultima editare de funnynypd pe 04 octombrie 2007 5:25; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile
namqn

Alăturat: 19 februarie 2006
A ajutat: 19

Post 01 oct 2007 14:04 Re: Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

funnynypd a scris:
Vrei sa incerci PIC10F cât mai curând, puteți? Cineva pretinde PIC10F nu este de sprijin PICkit2 dar ICD2. Poti verifica acest lucru va rog? Eu voi folosi, de asemenea, în unele părți PIC10F mea de design. Acest lucru ma preocupa.

PICkit 2 este preferatul meu PIC programator în acest moment. Se poate program toate PIC / dsPIC am (aproximativ 100 de tipuri), inclusiv PIC10F202 si PIC10F206. Nu am încercat PIC10F22x de chips-uri, dar nu văd de ce nu a putut PICkit 2 program de ele.

Sunt cu ajutorul software-ului dedicat pentru PICkit 2 când programare.

Noroc,
Back to top
View user's profile
blueroomelectronics

Alăturat: 17 Sep 2006
A ajutat: 86

Post 01 oct 2007 14:24 Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

Greseala mea, am fost cu ajutorul MPLAB care nu au suport pentru 10F serie cu PICKit2, nu am încerca stătătoare PICKit2 software care nu au suport pentru aproape toate Flash bazate Pics și unele EEPROMs prea.
Back to top
View user's profile
psmll

Post 01 oct 2007 22:11 Re: Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

funnynypd a scris:
Buna treaba. Foarte fericit
Vrei sa incerci PIC10F cât mai curând, puteți? Cineva pretinde PIC10F nu este de sprijin PICkit2 dar ICD2. Poti verifica acest lucru va rog? Eu voi folosi, de asemenea, în unele părți PIC10F mea de design. Acest lucru ma preocupa.

Am comandat mai multe PIC10F222, dar va trebui să așteptați câteva zile să-l acasă.

Dar nu worrie, de PICKit 2 sprijini 10F222 Foarte fericit

Adăugat 3 oră după 24 minute:

Update:

Astăzi I a lua unele PIC10F222 de la un prieten și funcționează foarte bine în PICKit 2 clona Foarte fericit

În cele din urmă pot program de PIC10F222, Sunt fericit Wink

Back to top
View user's profile
funnynypd

Post 02 octombrie 2007 3:01 Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

Vă mulțumim pentru verificarea și acest Felicitari.
Back to top
View user's profile
tolgiz

Alăturat: 02 octombrie 2007

Post 02 oct 2007 21:56 Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

buna treaba frate ..... felicitare
Back to top
View user's profile
Nandulal

Alăturat: 23 februarie 2006
A ajutat: 1

Post 26 oct 2007 11:10 Re: Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

Dragi psmll,
Puteți să încărcați schema? și firmware pentru PICKit2 aici? ? De asemenea, un newbie întrebare, pot utiliza PIC18F4550 loc de PIC18F2550? logic, pot spune ca da de bază și de memorie este aceeași numai dif. este portul de aderență.

Am dreptate sau greșit aici?

Mulțumesc
Nandu
Back to top
View user's profile
psmll

Post 26 oct 2007 16:20 Re: Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

Nandulal a scris:
Dragi psmll,
Puteți să încărcați schema? și firmware pentru PICKit2 aici? ? De asemenea, un newbie întrebare, pot utiliza PIC18F4550 loc de PIC18F2550? logic, pot spune ca da de bază și de memorie este aceeași numai dif. este portul de aderență.

Am dreptate sau greșit aici?

Mulțumesc
Nandu

salut,

În primul rând să aruncați o privire la:
http://www.microchip.com/pickit2

Microcip vă oferă schematică, puteți să-l găsiți la Ghidul utilizatorului Foarte fericit

Microcip de asemenea, să vă firmware, în PICkit2 pagină de căutare pentru "PICkit 2 Firmware V2.10"

Și puteți utiliza un PIC4550 fără probleme Wink

Dacă doriți o simplă schematică numai de 5V Pics, similare din care am facut-o, poti sa te uiti la PICkit2 Lite făcute de blueroomelectronics:
ftopic276103.html # 922427
Back to top
View user's profile
mee48025

Alăturat: 23 martie 2008

Post 07 aprilie 2008 17:49 Re: Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

Vă rog să îmi dați de schematică a pickit2
Back to top
View user's profile
funnynypd

Post 07 aprilie 2008 18:35 Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

du-te la microcip de web site-ul sau site-ul meu, ar trebui să fie capabil de a găsi o:
http://www.auelectronics.com/Hardware-CB0703.htm
Back to top
View user's profile
psmll

Post 10 aprilie 2008 17:37 Re: Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

mee48025 a scris:
Vă rog să îmi dați de schematică a pickit2

descărca acest pdf:

http://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/51553E.pdf

și du-te la pag. 81, acest lucru este oficial schematică prin microcip Wink
Back to top
View user's profile
funnynypd

Post 10 aprilie 2008 21:14 Re: Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

Site-ul meu are o versiune pdf a sporit PICkit2 schematică:
1. CB0703 pagina web
http://www.auelectronics.selfip.com/Hardware-CB0703.htm
2. sau versiune pdf a schematică:
http://www.auelectronics.selfip.com/pdfs/CB0703_PICKit2_Schematic.pdf
Back to top
View user's profile
ichilton

Alăturat: 25 Sep 2008

Post 25 Sep 2008 17:59 Re: Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor

Max psmll,

Sunteți în măsură să spun care te-ai folosit de componente din caseta dvs. de biți? - O lista de piese, schematic sau chiar doar o listă a ceea ce ai sansa de la ceea ce, de ce pe blueroomelectronics design se leagă de tine.

Mulțumesc

Ian
Back to top
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Microcontrolere -> Încercarea de a programa PIC10F222, nevoie de ajutor
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS