| Autor | Mesaj |
|---|
PTC
Alăturat: 23 iulie 2002 Posts: 5
| 12 august 2002 0:08 Aveți nevoie de barca baterie schematic | | |
|
| Precum a declarat în această temă, și aș fi foarte thankfull la cineva care ar putea da de mine sau de la un punct de mine schematică pentru un încărcător de 12V 35 Ah barca bateria. Sursa este 10hp outboard motor care oferă ~ 9 - ~ 17 V CA curent, variind de la puterea de aplicat.
Multumesc foarte mult! |
|
| Back to top | |
 |
shanren
Alăturat: 12 octombrie 2001 Posts: 106
| 12 august 2002 4:54 | | |
|
| Buna, ce trebuie să faceți este: 1: în primul rând, pentru a schimba ac dc, puteți utiliza o punte de legătură reguulator, a lua un 11v-22v DC jurul tensiune; 2: dacă doriți să încărcați bat în 11v, trebuie să-l schimbi la un 13.5v tensiune (cred ca de cele mai multe ori ti bata este plumb acid-o). Puteți obține de tensiune prin: a sepic convertor, OT un flyback sau o transmite converter.maybe actual este un pic cam mare, deci un convertor forward este o alegere bună; 3: a putea construi un curent limită transmite convertor, cu o producție de 13,5-13.8v să perceapă bat; 4: dacă acest lucru este un pic diffcult pentru dumneavoastră, puteți utiliza un stepdown convertor pentru a obține o 13.5v încărcător, dar se poate utiliza numai aproximativ 14 de mai sus-15v; dacă este așa, puteți vizita http://www.linear.com pentru unele info cel mai simplu mod este doar un LM317, cu o limită de curent de aproximativ 1.5a, dar este rau eficiență. sper acest lucru poate ajuta. |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| 12 august 2002 4:54 Reclame | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
PTC
Alăturat: 23 iulie 2002 Posts: 5
| 12 august 2002 8:13 | | |
|
| Shanren, vă mulțumesc foarte mult pentru tine răspuns. Dar nu sunt "acasă" cu electronică așa cred că a face propriile mele schematics este ieșit din discuție. Știu cum să pună împreună un circuit existent, dar a face propria mea ar fi prea mult pentru mine (cum am spus, nu stiu prea multe despre electronică). Deci, mi-ar aprecia foarte mult schema. Mulțumesc! |
|
| Back to top | |
 |
meax98
Alăturat: 25 noiembrie 2001 Posts: 445
| 12 aug 2002 23:48 | | |
|
| Găsiți ceva util: a) Acest lucru de înaltă performanță încărcător rapid taxele de plumb-acid baterii, și se stinge complet la taxa. La început, taxa este de curent a avut loc la 2 A, dar ca bateria se inalta tensiune, curent scade. Când curent scade la 150 mA, încărcătorul trece automat într-o mai mică float de tensiune pentru a menține la overcharging. Când a lovit complet gratuit, tranzistor QL lumini LED pentru a indica faptul că statutul.
b) Reglarea prin stabilirea de 500 ohm rezistență în timp ce atașat la un acumulator încărcat complet.
c) O LM317HV reglementare este folosit ca un curent limitat-încărcător. Dacă curent prin R4 depășește 0.6, QL este influențată de pe, care trage de adj terminal de LM317 HV la sol și reduce încărcarea acumulatorului-curent. Aceasta este pentru un 6V, dar puteți regla rezistențe de 12V. |
|
| Back to top | |
 |