forum electronica

Reguli | Articole recente | RSS subiect | Caută | Inregistrare | Autentificare

Li-ion model de baterie

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Analog IC Design & Layout -> Li-ion model de baterie
Author Message
jutek

Inregistrat pe: 21 octombrie 2005
A ajutat: 5

Post 15 iulie 2007 10:47

Li-ion model de baterie

Salut

Am găsit bun articol de Chen și Mora http://www.rincon-mora.com/publicat/journals/tec05_batt_modl.pdf

despre baterie de modelare. Rezultatele modelului de comparare și caracteristici sunt foarte exacte.

Vreau să o folosiți în designul meu încărcător IC, dar eu nu știu cum a parametrilor modelului de extracție se face.
Vreau să spun o parte RC-o apropiere VSOC.

Has anyone făcut asta înainte?

cu respect
Back to top
Google
AdSense
Google Adsense

Post 15 iulie 2007 10:47

Ads

Back to top
Fom

Inregistrat pe: 10 martie 2004
A ajutat: 57
Locație: Taiwan

Post 16 iulie 2007 7:44

Li-ion model de baterie

Chek TI și site-uri web Maxim. Ele se concentrează pe un fel de astfel de dispozitive. Poate fi puteți găsi informații utile.
Back to top
Versiunea arabă Versiunea bulgară Versiunea Catalană Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea în limba germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Versiunea spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea în limba franceză Versiune hindi Traducere croată Versiunea Indoneziană Versiunea în limba italiană Versiune ebraica Japanese version Versiunea coreeană Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea în limba olandeză Versiunea norvegiană Versiunea polonă Versiunea portugheză Versiunea în limba română Versiunea rusa Versiunea slovacă Versiunea slovenă Versiunea sârb Versiunea în limba suedeză Versiunea tagalog Traducere ucraineană Traducere vietnameză Chineză versiune
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Analog IC Design & Layout -> Li-ion model de baterie
Pagina 1 din 1

subj

text

Ora este GMT 1 Hour
Subiecte similare:
Aveți nevoie de un model de condiment de litiu-ion (2)
bateria de încărcare - taxa can't Li-Ion complet (3)
Circuit pentru un încărcător baterie solara pentru o baterie Li-ion (2)
Baterie Li-ion (1)
Baterie Li-ion de încărcare (11)
Li-Ion încărcătorul de baterie (5)
Vreau Li-Ion (1)
Li-Ion, încărcător de baterie (4)
Li-ion încărcătorul de baterie (8)
Producator de baterie Li-ion în India (1)

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
RSS subiect