| Author | Message |
|---|
swicap
Inregistrat pe: 04 aprilie 2004 Posts: 124 A ajutat: 13
| 23 mai 2007 8:44 Întrebare despre Ceas si Data Recovery, multumesc. | | |
|
| CDR pentru angajarea PD lineare sau bangbang, Ce este acolo de captare gamă?
CdR va pierde de blocare în cazul în care apar în bruiaj mari de date de intrare? atunci ce fel de bruiaj este mai dăunător? DJ sau de bruiaj aleatoare?
Există metoda posibilă pentru a proiecta un sistem de blocare robustă în detecta circuite de a judeca, în cdr de blocare sau nu?
Mulțumesc. |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| 23 mai 2007 8:44 Ads | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
MSSN
Inregistrat pe: 08 martie 2006 Posts: 232 A ajutat: 26
| 23 mai 2007 9:08 Re: Întrebarea despre Ceas si Data Recovery, multumesc. | | |
|
| | swicap a scris: | CDR pentru angajarea PD lineare sau bangbang, Ce este acolo de captare gamă?
CdR va pierde de blocare în cazul în care apar în bruiaj mari de date de intrare? atunci ce fel de bruiaj este mai dăunător? DJ sau de bruiaj aleatoare?
Există metoda posibilă pentru a proiecta un sistem de blocare robustă în detecta circuite de a judeca, în cdr de blocare sau nu?
Mulțumesc. |
În mod normal, CDR și-au limitat captarea raza de acțiune și are nevoie de o buclă de ajutor în timpul achiziției.
Da, există o metodă posibilă pentru a proiecta un sistem de blocare robust detecteze circuite care detectează CdR blocare sau de deblocare la o frecvență de referință într-o eroare ppm predefinite.
Verificați Razavi carte a lui, Design de circuite integrate pentru Comunicatii optice, are un capitol complet cu privire la CDR |
|
| Back to top | |
 |
swicap
Inregistrat pe: 04 aprilie 2004 Posts: 124 A ajutat: 13
| 23 mai 2007 9:50 Întrebare despre Ceas si Data Recovery, multumesc. | | |
|
| hi, MSSN, multumesc pentru raspuns. Vreau doar să știu exact devierea frequcy CdR care poate captura cu PD în monoterapie. Am citit cartea lui Razavi deja. Aceasta nu punerea în aplicare descript circuit pe CDR de blocare în design detector, cred. Woule u a da mai multe detalii? Vă mulțumesc u. |
|
| Back to top | |
 |
beckchm
Inregistrat pe: 13 noiembrie 2005 Posts: 210 A ajutat: 3
| 28 iulie 2007 12:58 Re: Întrebarea despre Ceas si Data Recovery, multumesc. | | |
|
| bruiaj este mare
gamă nu poate acoperi schimba |
|
| Back to top | |
 |