| Autor | Mesaj |
|---|
îndemnare
Alăturat: 25 februarie 2007 Posts: 45 A ajutat: 2 Locatie: Austria
| 16 martie 2007 0:45 Ce "ECL", "CML", "LVDS", | | |
|
| Salut
Nu vezi că, uneori, ppl utilizare CML circuit de a face ... bla bla .. și de a folosi LVDS, din cauza ... bla bla ... și ECL ....
Care catigory sau ramura de știință acești termeni aparțin?
Cred că acestea sunt unele tipuri de I / Os interfață standarde (nu este sigur și trebuie să fie corectate, dacă am confundat) ..
Vreau sa invat mai multe despre ei .. Deci, ce am citit sau ar trebui să caute??
Eram pe cale de a proiecta o frecvență înaltă și mare divizor contra .. care dintre ele ar trebui să utilizez si de ce?
C / CTS și adv. / dezavantajele fiecărui .....
Vă rog să-mi util material despre ei ...
for help .. Foarte mare Va multumesc tuturor pentru ajutor ..
Cu respect, - Îndemnare |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| 16 martie 2007 0:45 Reclame | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
ieropsaltic
Alăturat: 25 Sep 2006 Posts: 199 A ajutat: 43
| 16 martie 2007 13:00 Re: Ce faci "ECL", "CML", "LVDS & | | |
|
| ECL standuri pentru emițător cuplat Logic. Este o mare viteză logica tranzistori de familie, deoarece nu sunt niciodată permisiunea de a satura. Structura acestuia este foarte asemănătoare cu cele analogice diferențiale amplificatoare.
CML standuri pentru curenta Mode Logic. Acesta este un alt mare viteză logica de familie similară cu ECL cu excepția faptului că o familie este tamponat la ieșire în timp ce altele nu este.
LVDS standuri pentru joasă tensiune diferentiala de semnalizare. Această logică familie diferențială utilizează semnale de aproximativ 700mV pentru a reprezenta 0s și 1s.
De mare viteză diferențial. Eu cred că cele mai comune sunt CML logica familii sau dinamice logica. |
|
| Back to top | |
 |
srieda
Alăturat: 24 decembrie 2006 Posts: 163 A ajutat: 17 Locatie: India
| 27 martie 2007 13:02 mai multe informații cu privire la LVDS | | |
|
| LVDS - joasă tensiune diferentiala de semnalizare este utilizat în transmiterea de date între chipsuri. LVDS folosește semnale cu leagăne de aproximativ 50mv - 400mv la frecvențe foarte mari. Acesta este de obicei folosit pentru comunicare de mare viteza. LVDS șoferi și decodoare au un alt important caiet de sarcini în comun-Mod de tensiune la nivel de semnale. În comună-mode nivel variază wrt definit de protocol și de tensiune la care lucrează de bază.
Pentru a sti mai multe despre LVDS implementare, puteți să-mi mesaj. Vă sugerez să citiți de la LVDS modelare și apoi în LVDS drivere. Folosiți Google pentru a căuta pe aceste articole. |
|
| Back to top | |
 |
rfmw
Alăturat: 10 mai 2001 Posts: 516 A ajutat: 38
| 27 martie 2007 13:25 Re: Ce faci "ECL", "CML", "LVDS & | | |
|
| "Eram pe cale de a proiecta o frecvență înaltă și mare divizor contra"
Definiți frecvențe ce vorbim aici ... |
|
| Back to top | |
 |
srieda
Alăturat: 24 decembrie 2006 Posts: 163 A ajutat: 17 Locatie: India
| 27 martie 2007 14:01 Re: Ce faci "ECL", "CML", "LVDS & | | |
|
| | Am lucrat cu succes pe LVDS drivere până la 2GHz la 130nm. Aceasta depinde de tehnologie, de asemenea. |
|
| Back to top | |
 |
ahmad_abdulghany
Alăturat: 12 aprilie 2005 Posts: 1368 A ajutat: 212 Locatie: Cairo, Egipt
| 30 martie 2009 9:43 Ce "ECL", "CML", "LVDS", | | |
|
| | Dacă ați căutat IEEE unele lucrari, da-mi link-uri și voi lua pe ei pentru tine! |
|
| Back to top | |
 |
xulfee
Alăturat: 27 mai 2008 Posts: 436 A ajutat: 32 Locatia: Pakistan
| 31 martie 2009 7:20 Ce "ECL", "CML", "LVDS", | | |
|
| ECL emițător este cuplat logica
Adăugat după 2 minute:
Min-tensiune diferențială de semnalizare, sau LVDS, este un sistem electric de semnalizare, care poate rula la viteze foarte mari de peste ieftine sucit-pereche de cabluri de cupru. A fost introdus în 1994, și a devenit foarte popular în computere, în cazul în care acesta face parte de foarte mare viteză, rețele de calculatoare și autobuze.
Adăugat după 1 minute:
http://en.wikipedia.org/wiki/Current_mode_logic |
|
| Back to top | |
 |