| Author | Message |
|---|
secunde
Inregistrat pe: 08 august 2006 Posts: 98 Locatie: Canada, QC
| 17 noiembrie 2006 15:54 comparator amplitudine | | |
|
| Nu știu dacă numele este drept, dar aici este meu unde am Rush. Am luat 2 semnal sinusoidală, pe de o fisrt (galben), este oscilator mea. a se vedea TEK008 Seconde este o antenă meu (albastru). La Fonction este normal ca semnalul merge TEK009 () imagine atunci când este somthing approching antena de schimbare de semnal și appeir ca TEK010 () imagine. Vreau să compare două (amplitudinea) a acestor semnal
Last edited by sec la 17 noiembrie 2006 16:15; editat 1 dată în total |
|
| Back to top | |
 |
secunde
| 17 noiembrie 2006 15:57 Re: comparator de amplitudine | | |
|
| Poate că în primul rând, demodulează semnalul albastru. așa că vom luat un semnal clar sinusodal. Acest lucru este în circuit. are cineva link-ul pentru divider analogice?
|
|
| Back to top | |
 |
ionp
Inregistrat pe: 26 mai 2006 Posts: 39 A ajutat: 4 Locatie: USA
| 17 noiembrie 2006 23:10 Re: comparator de amplitudine | | |
|
| Formă de undă albastru pentru a-mi arata ca 60 Hz pickup pe antena este adăugarea la semnalul oscilator. Nu aveți dreptul să nevoie de oscilatorul rulează la toate pentru a ridica 60 Hz atunci când cineva devine aproape de antena, deoarece acestea pot fi de cuplare acest lucru în casa de la cablare. Puteti pastra antena la o impedanță mare pentru 60 Hz, benzii de trecere filtru pentru 60 Hz, și apoi diodă detecta pentru a obține un nivel care variază ca cineva se apropie. Apoi, un comparator standard sau opamp posibilitatea să comutați atunci când un prag este depășit.
Este aceasta trebuia să fie un detector de oameni? |
|
| Back to top | |
 |
secunde
| 18 noiembrie 2006 4:12 Re: comparator de amplitudine | | |
|
| da, este vorba de un freqency 60 Hz, si da, se presupune a fi o "pedala" și a detecta apropierea de un picior. Cu o acțiune picior tensiunea de ieșire trebuie să își schimbe!
Adăugat după 3 minute:
filtru pasiv ar trebui să fie pentru a nu afecta antena sau mai contează doesnt? |
|
| Back to top | |
 |
ionp
| 18 noiembrie 2006 16:53 Re: comparator de amplitudine | | |
|
| Nu conteaza daca filtru este activă sau pasivă. 60 Hz cuplat în antena dvs. va fi foarte slab, de aceea este important să vă păstrați conexiunea impedace de mare, astfel încât să nu încărcați-l în jos. Poate un tampon opamp etapă la antena, precum și o rezistență 10 meg ohm, pentru a păstra DC averave pe antena în termen de șine tha opamp alimentarea cu energie electrică. Ai putea ajunge, probabil, să lucreze fără mult de filtrare, cu excepția de a păstra oscilator dvs. de semnal din opamp.
Este oscilatorul care desfășoară unele alt scop, sau poate că nu aveți nevoie de ea nici mai mult? |
|
| Back to top | |
 |
secunde
| 19 noiembrie 2006 3:31 Re: comparator de amplitudine | | |
|
| Nu, nu am nevoie de mai oscilator. dar a fost un detector de proximitate care le-am găsit pe internet, și văd că nu este ceea ce am nevoie. aici o vedere de circuit noul meu. Modificari in ceea ce trebuie să fac, vreau un câștig mai bine? De ieșire este de aproximativ 2V PK-PK atunci când aceasta este la este "cel mai înalt punct". Bine, am primit de la domeniul de aplicare meu o imagine, sper acest lucru va ajuta să înțelegeți tu Probleme meu. Cred că acționează tthe tranzistor ca un redresor diodă, această cauză val sub formă de semnal de 60 Hz.
|
|
| Back to top | |
 |
secunde
| 19 noiembrie 2006 3:57 Re: comparator de amplitudine | | |
|
| | oops am uitat să-ți arăt semnalul atunci când există nimic în jurul ... de bine Sunt sigur că îl puteți vedea în capul tău, acesta este doar Ripple, la fel ca atunci când semnalul = 0V privind captarea domeniul de aplicare meu. Ripple este de a crea cea mai mare parte în sfera de aplicare mea. Stie cineva despre analogice dispozitivul de blocare, aș dori să dispozitivul de blocare un vârf de frecvență |
|
| Back to top | |
 |
secunde
| 19 noiembrie 2006 16:14 Re: comparator de amplitudine | | |
|
| Sunt approching la sfârșitul anului proiectul meu, aici unele știri. semnalul este mai clar și mai liniar, doar schimbarea pusle lățimea .... iar eu nu mai aveți nevoie de un analog dispozitivul de blocare, am nevoie de un convertor de la lățime de impuls de tensiune. Am nevoie de o idee sau un link la site-ul de internet.
|
|
| Back to top | |
 |
ionp
| 19 noiembrie 2006 21:45 Re: comparator de amplitudine | | |
|
| Ce zici de o serie de diodă, urmată de o RC șunt? Acest detector de vârf ar trebui să atenueze ieșire dumneavoastră, și puteți jongla R și C valori pentru al face să apăsat pentru a-ți placă. Poate să înceapă cu o constantă de timp de 1 / 10 secunde, folosind un rezistor 100K și a unui condensator 1UF. |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| 19 noiembrie 2006 21:45 Ads | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
secunde
| 19 noiembrie 2006 22:10 Re: comparator de amplitudine | | |
|
| | poți să-mi arate, nu văd de ce vrei să spui? |
|
| Back to top | |
 |
ionp
| 20 noiembrie 2006 2:14 Re: comparator de amplitudine | | |
|
| Ceva de genul asta. Diodă ia trenul de impulsuri de intrare în impulsuri pe partea stângă, și elimină flutter de impulsuri obținerii uneia impuls lung cu privire la producție, la dreapta. Atunci când se oprește pulsul tren, de iesire va arunca o perioadă scurtă de timp mai târziu.
|
|
| Back to top | |
 |
secunde
| 06 februarie 2007 2:53 Re: comparator de amplitudine | | |
|
| Pentru cei care sunt de interes în detector de proximitate aici un brand nouă versiune. Antena acționa ca un condensator, cu schimbare de frecvență. Versiune mai veche a fost atenua este persoana a fost în contact cu un motiv, acest lucru nu unul! R și C se pot schimba!
|
|
| Back to top | |
 |