Reguli | Articole recente | RSS subiect | Caută | Inregistrare | Autentificare

Transformata cosinus discretă DCT (urgente)

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Digital Signal Processing -> cosinus discretă transforma DCT (urgente)
Versiunea arabă Versiunea bulgară Versiunea Catalană Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea în limba germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Versiunea spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea în limba franceză Versiune hindi Traducere croată Versiunea Indoneziană Versiunea în limba italiană Versiune ebraica Japanese version Versiunea coreeană Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea în limba olandeză Versiunea norvegiană Versiunea polonă Versiunea portugheză Versiunea în limba română Versiunea rusa Versiunea slovacă Versiunea slovenă Versiunea sârb Versiunea în limba suedeză Versiunea tagalog Traducere ucraineană Traducere vietnameză Chineză versiune
Author Message
Yuna

Inregistrat pe: 27 septembrie 2006

Post 13 octombrie 2006 5:47 Transformata cosinus discretă DCT (urgente)

Dear all,

I sînt doing palma i de imprimare recognition.May știu este că cineva știe cum să calculeze DCT de imagine?
eu am încercați o .... câteva metode în MATLAB ..
i folos DCT sau DCT2 in MATLAB, dar rezultatul nu este bun ....
Sper ca cineva mă poate ajuta ...
Codul meu este la fel de sursa de mai jos .... am încerca 3 metodă pentru a calcula DCT de imagine ...

DCTfm1 = dct2 (I);

max (max (DCTfm1))
min (min (DCTfm1))
ans =
18,0219
ans =
-6,2640
-------------------------------------------------- -------------------------------------------
logofDCT = log (DCTfm1);
max (max (logofDCT))
min (min (logofDCT))
ans =
-13.8896 3.1416i
ans =
-1,4010
-------------------------------------------------- -------------------------------------------
a = I;
b = im2col (A, [8 8], 'distincte');
medie (b);
max (b);
a1 = medie (b). / max (b);
[max_a1, k] = max (A1)

max_a1 =
0,2985
k =
87
-------------------------------------------------- ------------------------------------------

Vreau să întreb dacă metoda de mai sus, care este mai bine să folosit în propagarea rețele neuronale.? Poate fi-am făcut greșit în codul sursa mea ....., vă rugăm să ghid eu ...

Dacă aveți orice cod sursă sau un fișier care se refereau cu rețeaua de DCT sau neuronale, va rugam sa de e-mail la mine ....
yuna_free (at) yahoo.com

Vă rugăm să .............. Eu chiar sper cineva poate ghid eu ...

Thanks in advance .....
Back to top
Google
AdSense

Post 13 octombrie 2006 5:47 Reclame

Back to top
4ass2005

Inregistrat pe: 05 octombrie 2006

Post 27 octombrie 2006 4:50 Transformata cosinus discretă DCT (urgente)

Salut,
Cred că ai nevoie pentru a merge prin această carte,
Digital Image Proceessing in MATLAB de Gonzales
Ele au program de probă care nu este, de asemenea, principiul de lucru al DCT
Hope this ajutor ...
Thanx
Back to top
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Digital Signal Processing -> cosinus discretă transforma DCT (urgente)
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
RSS subiect