Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

ICD2 clona USB - cum să-l pentru a lucra cu 3.3V PIC24s???

Mergi la pagina anterioară 1, 2, 3, 4
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Microcontrolere -> ICD2 clona USB - cum să-l pentru a lucra cu 3.3V PIC24s???
Arabă versiunea Versiunea bulgară Catalană versiunea Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Limba spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea franceză Hindi versiunea Croată versiunea Indoneziană versiunea Versiunea italiană Ebraică versiunea Versiune japoneză Coreeană versiunea Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea olandeză Norvegiană versiunea Poloneză versiunea Versiunea portugheză Versiunea română Versiune rusă Versiunea slovacă Versiunea slovenă Sârbă versiunea Versiunea suedeză Filipinez versiunea Ucraineană versiunea Vietnameză versiunea Chineză versiune
Autor Mesaj
crystallattice

Alăturat: 01 octombrie 2007

Post 22 ianuarie 2009 15:48 Re: clona ICD2 USB - cum să-l pentru a lucra cu 3.3V PIC24s

Asa ca am modificat meu pics ICD2 Clonă: cut urmări Vcc de T2, pentru a conecta T2 țintă Vcc (PIN 2 din J2). Acum, când conectat la sistem cu 24F@3.3V, de MCLR la 3.3V atunci când este ridicat, MPLAB reads țintă Vpp ca 3.3V și, de asemenea, pe mulimeter. Când conectat la sistem cu 18F @ 5V Mplab reads țintă Vpp ca 12.5V și, de asemenea, pe mulimeter. Cred că-mi Pics ICD2 Clone acum va lucra la fel ca Pyto2. Alții, care au Pics trebuie să încerce și să vezi dacă merge.
Back to top
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Microcontrolere -> ICD2 clona USB - cum să-l pentru a lucra cu 3.3V PIC24s???
Pagina 4 din 4 Ora este GMT 2 ore
Mergi la pagina anterioară 1, 2, 3, 4

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS