| Autor | Mesaj |
|---|
SISWANTO
Alăturat: 14 mai 2001 Posts: 108 Locatie: Nirwana
| 31 mai 2006 4:09 Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun? | | |
|
| Dear all, Am nevoie de tine Sugestiile Vreau să construiască aplicare utiliza portul COM serial de comunicare și mdb-Baza de date cu sistem de operare WindowsXP, care unul pentru cel mai bun compilator cererea de mai sus? Borland C Builder, Delphi, MS-Visual C , sau ce? FYI fapt mea este ca fundal încorporat / microcontroler programator. și atâta timp cât i utilizarea C limbă.
Siswanto |
|
| Back to top | |
 |
jhonny_yang
Alăturat: 08 martie 2002 Posts: 140 A ajutat: 1
| 31 mai 2006 4:53 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun? | | |
|
| | SISWANTO a scris: | Dear all, Am nevoie de tine Sugestiile Vreau să construiască aplicare utiliza portul COM serial de comunicare și mdb-Baza de date cu sistem de operare WindowsXP, care unul pentru cel mai bun compilator cererea de mai sus? Borland C Builder, Delphi, MS-Visual C , sau ce? FYI fapt mea este ca fundal încorporat / microcontroler programator. și atâta timp cât i utilizarea C limbă. Siswanto |
Cel mai ușor pentru începători este Borland C Builder sau Delphi. Depind de limba de bază. Poate Borland C Builder este mult mai ușor, dar C este foarte complex, nu ca un încorporat.
Pentru MS-Visual C aceasta este cea mai mare sprijin din lume deci toate problemă se poate rezolva cu ușurință. Dar, Visual C , este foarte complex |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| 31 mai 2006 4:53 Reclame | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
kavgoxin
Alăturat: 17 Sep 2004 Posts: 35 A ajutat: 1
| 01 iunie 2006 17:06 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun? | | |
|
| | Cred că VC este, de asemenea, o opțiune bună. deoarece conține mult bibliotecă legate de comm. |
|
| Back to top | |
 |
saeid5977
Alăturat: 23 mai 2006 Posts: 24 A ajutat: 2
| 05 iunie 2006 1:27 Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun? | | |
|
| salut pentru a Comitetului de port toate sunt aceleași (în cazul în care utilizează mscommctrl ActiveX), dar pentru DB vc este un complex de câteva (vere de ADO COM obiect de programare)
între BC și Delphi, Delphi este mai bine in viteza si alte lucruri sunt aceleași. |
|
| Back to top | |
 |
Chiara
Alăturat: 09 iulie 2002 Posts: 49 A ajutat: 3
| 05 iunie 2006 4:28 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun? | | |
|
| Delphi este mai bună decât viteza de compilare în C Builder nu în executarea binare de imagine.
În orice caz, C Builder este o mai bună opțiune pentru simplu GUI appplication, Dacă doriți să faceți alte proiect ulterior.
În mod normal, C / C mai multe resurse sunt abundente pe internet.
succes |
|
| Back to top | |
 |
SISWANTO
Alăturat: 14 mai 2001 Posts: 108 Locatie: Nirwana
| 06 iunie 2006 3:08 Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun? | | |
|
| Max răspuns, Te simti minunat. Eu voi încerca BC Builder. Prin modul în care, în țara mea (Indonezia) Delphi este mai celebru decât BC Builder, nu stiu de ce. Mult noroc pentru tine toate.
Siswanto |
|
| Back to top | |
 |
jhonny_yang
Alăturat: 08 martie 2002 Posts: 140 A ajutat: 1
| 06 iunie 2006 6:43 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun? | | |
|
| | SISWANTO a scris: | Max răspuns, Te simti minunat. Eu voi încerca BC Builder. Prin modul în care, în țara mea (Indonezia) Delphi este mai celebru decât BC Builder, nu stiu de ce. Mult noroc pentru tine toate.
Siswanto |
Sunt oameni Indonezia. O mare de oameni, înainte ca în Indonezia foarte Turbo Pascal așa Delphi este mult asemănătoare cu Pascal și C despre toată lumea e frica în Indonezia.
Pentru mai multe sprijin Cred că trebuie să alegeți Delphi. în întreaga lume Borland Delphi este mai popular decât Borland C Builder. Doar un pic, folosind Borland C Builder (Component motiv). |
|
| Back to top | |
 |
farhantariq
Alăturat: 13 iunie 2006 Posts: 57 A ajutat: 2 Locatia: Pakistan
| 20 iunie 2006 19:50 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun? | | |
|
| | Sa Borland C compiller. |
|
| Back to top | |
 |
memarian
Alăturat: 11 august 2004 Posts: 178 A ajutat: 22
| 26 iunie 2006 20:27 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun? | | |
|
| Dragă,
Sunt Pascal, utilizând mai mulți ani în urmă, și i preffer Delphi acum. Pentru port serial
comunicare sunt multe componente gratuit de pe net, pentru ambele
Borland Delphi si Borland C Builder.
Baza de date pentru Delphi & C Builder sunt mult mai ușor.
Succes. |
|
| Back to top | |
 |
hondacivic
Alăturat: 11 mai 2006 Posts: 51
| 26 iunie 2006 20:32 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun? | | |
|
| | Dacă sunteți programator Delphi Cred că ar trebui să facem, pentru că pentru perioada de programare se comporta în Delphi văd TurboPower Component este bun pentru you.It e absolut gratuit de charge.You pot sa-l aduc de la http://sourgeforge.net (găsească "TurboPower"). succes |
|
| Back to top | |
 |
mutevaggil
Alăturat: 07 Sep 2006 Posts: 61 A ajutat: 1 Locatie: Istanbul-TURKIYE
| 11 oct 2006 15:54 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun? | | |
|
| orice altă idee?
DELPHI? Visual C ? Borland C ?
care unul este cel mai potrivit pentru PORT interfațare, GUI, Signal Processing MICROCONTROL și pe bază de proiecte?
pe scurt, de cel care este cel mai potrivit pentru un om electronice?
mersi în advence. |
|
| Back to top | |
 |
prabhak
Alăturat: 24 martie 2004 Posts: 32
| 14 octombrie 2006 8:34 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun? | | |
|
| Anyday pentru întreprinderile mici utilitiy de programare i sugereze Delphi.
acum Borland au lansat gratuit versiunea lor de instrument (TurboExplorer).
și cu availablity de componente de calitate, trebuie doar să se concentreze pe functionlity.
Uită-te la nu mai mult de Delphi. |
|
| Back to top | |
 |
mutevaggil
Alăturat: 07 Sep 2006 Posts: 61 A ajutat: 1 Locatie: Istanbul-TURKIYE
| 09 noiembrie 2006 20:04 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun? | | |
|
| Delphi conduce fel de acum.
și orice altă idee? |
|
| Back to top | |
 |