Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Software Probleme, Sugestii si Comentarii -> Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?
Arabă versiunea Versiunea bulgară Catalană versiunea Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Limba spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea franceză Hindi versiunea Croată versiunea Indoneziană versiunea Versiunea italiană Ebraică versiunea Versiune japoneză Coreeană versiunea Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea olandeză Norvegiană versiunea Poloneză versiunea Versiunea portugheză Versiunea română Versiune rusă Versiunea slovacă Versiunea slovenă Sârbă versiunea Versiunea suedeză Filipinez versiunea Ucraineană versiunea Vietnameză versiunea Chineză versiune
Autor Mesaj
SISWANTO

Alăturat: 14 mai 2001

Post 31 mai 2006 4:09 Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?

Dear all,
Am nevoie de tine Sugestiile
Vreau să construiască aplicare utiliza portul COM serial de comunicare și mdb-Baza de date cu sistem de operare WindowsXP, care unul pentru cel mai bun compilator cererea de mai sus?
Borland C Builder, Delphi, MS-Visual C , sau ce? FYI fapt mea este ca fundal încorporat / microcontroler programator. și atâta timp cât i utilizarea C limbă.

Siswanto
Back to top
View user's profile
jhonny_yang

Alăturat: 08 martie 2002
A ajutat: 1

Post 31 mai 2006 4:53 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?

SISWANTO a scris:
Dear all,
Am nevoie de tine Sugestiile
Vreau să construiască aplicare utiliza portul COM serial de comunicare și mdb-Baza de date cu sistem de operare WindowsXP, care unul pentru cel mai bun compilator cererea de mai sus?
Borland C Builder, Delphi, MS-Visual C , sau ce? FYI fapt mea este ca fundal încorporat / microcontroler programator. și atâta timp cât i utilizarea C limbă.
Siswanto

Cel mai ușor pentru începători este Borland C Builder sau Delphi. Depind de limba de bază. Poate Borland C Builder este mult mai ușor, dar C este foarte complex, nu ca un încorporat.

Pentru MS-Visual C aceasta este cea mai mare sprijin din lume deci toate problemă se poate rezolva cu ușurință. Dar, Visual C , este foarte complex
Back to top
View user's profile
Google
AdSense

Post 31 mai 2006 4:53 Reclame

Back to top
kavgoxin

Alăturat: 17 Sep 2004

Post 01 iunie 2006 17:06 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?

Cred că VC este, de asemenea, o opțiune bună. deoarece conține mult bibliotecă legate de comm.
Back to top
View user's profile
saeid5977

Alăturat: 23 mai 2006
A ajutat: 2

Post 05 iunie 2006 1:27 Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?

salut
pentru a Comitetului de port toate sunt aceleași (în cazul în care utilizează mscommctrl ActiveX), dar pentru DB vc este un complex de câteva (vere de ADO COM obiect de programare)

între BC și Delphi, Delphi este mai bine in viteza si alte lucruri sunt aceleași.
Back to top
View user's profile
Chiara

Alăturat: 09 iulie 2002
A ajutat: 3

Post 05 iunie 2006 4:28 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?

Delphi este mai bună decât viteza de compilare în C Builder nu în executarea
binare de imagine.

În orice caz, C Builder este o mai bună opțiune pentru simplu GUI appplication,
Dacă doriți să faceți alte proiect ulterior.

În mod normal, C / C mai multe resurse sunt abundente pe internet.

succes
Back to top
View user's profile
SISWANTO

Alăturat: 14 mai 2001

Post 06 iunie 2006 3:08 Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?

Max răspuns,
Te simti minunat.
Eu voi încerca BC Builder.
Prin modul în care, în țara mea (Indonezia) Delphi este mai celebru decât BC Builder, nu stiu de ce.
Mult noroc pentru tine toate.

Siswanto
Back to top
View user's profile
jhonny_yang

Alăturat: 08 martie 2002

Post 06 iunie 2006 6:43 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?

SISWANTO a scris:
Max răspuns,
Te simti minunat.
Eu voi încerca BC Builder.
Prin modul în care, în țara mea (Indonezia) Delphi este mai celebru decât BC Builder, nu stiu de ce.
Mult noroc pentru tine toate.

Siswanto

Sunt oameni Indonezia. O mare de oameni, înainte ca în Indonezia foarte Turbo Pascal așa Delphi este mult asemănătoare cu Pascal și C despre toată lumea e frica în Indonezia.

Pentru mai multe sprijin Cred că trebuie să alegeți Delphi. în întreaga lume Borland Delphi este mai popular decât Borland C Builder. Doar un pic, folosind Borland C Builder (Component motiv).
Back to top
View user's profile
farhantariq

Alăturat: 13 iunie 2006
A ajutat: 2
Locatia: Pakistan

Post 20 iunie 2006 19:50 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?

Sa Borland C compiller.
Back to top
View user's profile
memarian

Alăturat: 11 august 2004
A ajutat: 22

Post 26 iunie 2006 20:27 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?

Dragă,

Sunt Pascal, utilizând mai mulți ani în urmă, și i preffer Delphi acum. Pentru port serial

comunicare sunt multe componente gratuit de pe net, pentru ambele

Borland Delphi si Borland C Builder.

Baza de date pentru Delphi & C Builder sunt mult mai ușor.

Succes.
Back to top
View user's profile
hondacivic

Alăturat: 11 mai 2006

Post 26 iunie 2006 20:32 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?

Dacă sunteți programator Delphi Cred că ar trebui să facem, pentru că pentru perioada de programare se comporta în Delphi văd TurboPower Component este bun pentru you.It e absolut gratuit de charge.You pot sa-l aduc de la http://sourgeforge.net (găsească "TurboPower"). succes
Back to top
View user's profile
mutevaggil

Alăturat: 07 Sep 2006

Post 11 oct 2006 15:54 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?

orice altă idee?

DELPHI?
Visual C ?
Borland C ?

care unul este cel mai potrivit pentru PORT interfațare, GUI, Signal Processing MICROCONTROL și pe bază de proiecte?

pe scurt, de cel care este cel mai potrivit pentru un om electronice?

mersi în advence.
Back to top
View user's profile
prabhak

Alăturat: 24 martie 2004

Post 14 octombrie 2006 8:34 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?

Anyday pentru întreprinderile mici utilitiy de programare i sugereze Delphi.

acum Borland au lansat gratuit versiunea lor de instrument (TurboExplorer).

și cu availablity de componente de calitate, trebuie doar să se concentreze pe functionlity.

Uită-te la nu mai mult de Delphi.
Back to top
View user's profile
mutevaggil

Alăturat: 07 Sep 2006

Post 09 noiembrie 2006 20:04 Re: Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?

Delphi conduce fel de acum.

și orice altă idee?
Back to top
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Software Probleme, Sugestii si Comentarii -> Borland Delphi, C Builder sau Visual C pe cel mai bun?
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS