| Autor | Mesaj |
|---|
esojam
Alăturat: 19 aprilie 2006 Posts: 9 Locatie: cehă
| 12 mai 2006 12:09 CST și polarizare circular | | | Tags: axiale raportul cSt cSt axiale raportul corn antenă cSt polarizare circular |
|
| Salut. Am o problema. Am nevoie pentru a proiecta o lespede într-un dielectric conic corn antenă pentru cicular polarizare. Eu folosesc CST, dar nu stiu cum pentru a vedea rezultatul. Cum pot să văd în CST polarizator în cazul în care funcționează? Axial raportul trebuie să fie "1" pentru polarizare circulara, dar nu există decât ca rezultat "negativ" de numere. Ce alte cantități am pentru a vedea de rezultat? Magnitudinea de câmp electric în sondă, care este orientată în X-axă este de aproximativ 50dB mai mic apoi în sondă, care este orientată în Y-axis = deci este bun și este adevărul (bază modul TE11) - este fără dielectric lespede. Dar cu dielectric lespede, magnitudinea se va schimba doar un pic. Deci, nu ajuta pe nimeni cu mine? Mulțumesc |
|
| Back to top | |
 |
abuantenna
Alăturat: 14 noiembrie 2005 Posts: 184 A ajutat: 1
| 13 mai 2006 22:10 Re: CST și polarizare circular | | | Tags: verifica polarizare cu cSt cSt polarizare verticală axiale raportul cSt cSt axiale raportul cSt circulară polarizare Ludwig polarizare circulară Ludwig polarizare circular |
|
| Salut,
De fapt, am discuții cu unele baieti aici în legătură cu aceeași problemă monthe două în urmă. Nu știu de ce nu pot găsi o acum. Oricum, trebuie să uite de departe de teren rezultate în Ludwig 3 coordonare nu cartezian o. Desigur, va trebui să-ți radiații în z-direcție, altfel Ludwig 3 va da nici un sens rezultate. Apoi, a verifica cele mai potențial domeniu. Dacă este vertical, atunci este polarizare verticală, și vise versa. Pentru circulară polarizare, cred ca va avea aceleași niveluri de radiații în ambele direcții.
Am intrebare pentru tine: Cum pot verifica Axial raportul în CST?? Lasă-mă să știu despre progres, este important pentru mine, de asemenea.
Cu respect |
|
| Back to top | |
 |
esojam
| 13 mai 2006 23:22 Re: CST și polarizare circular | | | Tags: axiale raportul cSt cSt axiale raportul |
|
| Salut, bine, nu este vorba de mine, care se face simularea în CST. Este al meu mai vechi coleg. Deci, nu stiu exact cum se arată în raportul axiale . (Nu sunt sigur, dar I'think există un element de meniu pe partea stângă a ferestrei) - avansate de membrii va ajuta mai mult. Vom continua cu privire la proiect pe luni, astfel încât Vom verifica sfatul. Mulțumesc |
|
| Back to top | |
 |
abuantenna
| 14 mai 2006 10:59 Re: CST și polarizare circular | | | Tags: cSt polarizare verticală axiale raportul cSt cSt axiale raportul |
|
| Salut,
Ne pare rău, am vrut să spun că modul în care putem decide axiale de la raportul de polarizare? Stiu ca este pe partea stângă, în fereastra de departe-domeniul rezultate. Nu am să specifice clar scopul meu.
Deci, cum putem decide dacă este orizontală sau verticală polarizare, LHCP sau RHCP?? Poti sa-mi dai doar sugestie sau un link care explica acest lucru? Sunt de învățare CST mine și fără o bună cunoaștere a acestor terminologies.
Cu respect |
|
| Back to top | |
 |
esojam
| 14 mai 2006 11:33 Re: CST și polarizare circular | | |
|
| Salut, Axial raport este o expresie a eliptic polarizare. AR = Emax / Emin, în cazul în care Emax este de max. intensitate a vector E. Pentru liniar polarizare AR este infinit (Emin = 0). În cazul în care Emax este în plan orizontal de polarizare este numit orizontală. În mod similar pentru polarizare verticală. Pentru circulară polarizare este AR 1 (Emax Emin =).
ceva despre polarizer: h ** p: / / www.atnf.csiro.au/observers/memos/AT39.3_106.pdf. Există o explicație a axiale raportul prea.
Deci, nu am înțeles întrebarea dvs. în mod corespunzător? |
|
| Back to top | |
 |
abuantenna
| 15 mai 2006 0:13 Re: CST și polarizare circular | | |
|
| Da, sunt pe deplin înțeles acum, în sensul. Vă doresc toate cele bune. Lasă-mă să știu, atunci când vă rugăm să-ți iei o problemă rezolvată.
Cu respect |
|
| Back to top | |
 |
dch316
Alăturat: 09 iunie 2005 Posts: 49 A ajutat: 11 Locatia: Spania
| 15 mai 2006 7:23 Re: CST și polarizare circular | | |
|
| Salut baieti, pentru a verifica polarizare circular de antena ar trebui să alegeți coordonate sferice. Când această opțiune este activată trei desene sunt ploted: RHCP, LHCP și Axial Ratio . În cazul în care antena este proiectat pentru RHCP ar trebui să existe un nivel foarte scăzut de Lhcp și viceversa. În cazul în care ați alege ludwig3 acolo ar trebui să fie egală în domeniul verticală și orizontală, așa cum a spus abuantenna. Fiți conștient de faptul că AR ar trebui să fie aproape de 0 dB pe direcția principală de radiație, dar s-ar micșora (care este un rău inevitabil efect de circular polarizată antene) în toate celelalte directii. Sper că acest lucru va ajuta. toate cele bune |
|
| Back to top | |
 |
abuantenna
| 15 mai 2006 13:00 Re: CST și polarizare circular | | | Tags: verifica polarizare cu cSt axiale raportul cSt cSt axiale raportul cSt circulară polarizare Ludwig polarizare circulară Ludwig polarizare circular |
|
| Salut baieti,
Cred că noi am avut unele discuții înainte de aceeași problemă. Întrebarea mea este: Dacă vom presupune că nu știm de polarizare și ne place să ne dea CST răspunsul. 1-Putem începe cu ludwig3 și verifica, dacă avem potențial orizontale parte, asa ca ne-am polarizare orizontală, și vise versa. 2-Dacă am amost egale pentru ambele componente ale acestora 3-Apoi, avem pentru a trece la sferică coordonare În cazul în care raportul este de 1 axiale, apoi ne-am exact circulară polarizare. Pentru a verifica dacă acesta este la stânga sau la dreapta, putem face asta de la LHCP și RHCP componente.
Am dreptate?? |
|
| Back to top | |
 |
dch316
Alăturat: 09 iunie 2005 Posts: 49 A ajutat: 11 Locatia: Spania
| 16 mai 2006 7:22 Re: CST și polarizare circular | | |
|
| Dragi Abuantenna, Ai dreptate, sau cel puțin asta este ceea ce aș face dacă aș destinat să știu de polarizare de o antenă. Dați-mi voie să vă reamintesc din nou că atunci când se utilizează ludwig3 antena polarizare ar trebui să fie aliniat cu x sau y axe (sau u, W, atunci când utilizați un set de axe auxiliar) toate cele bune |
|
| Back to top | |
 |
esojam
| 27 mai 2006 15:46 Re: CST și polarizare circular | | | Tags: Ludwig polarizare circulară Ludwig polarizare circular |
|
| Salut tuturor Sunt înapoi și a mea problema este rezolvată. Aici este soluția: Locul cel puțin 2 sonde. Ambele sonde sunt plasate în z-axis = direcția principală de radiații și în spatele lespede (ar trebui să existe circulară polarizare aici). Prima sondă (sondei 1), este orientat în X-axis - în plan orizontal, în al doilea rând sonda (sonda 2), în Y-axis = vertical. Cheia este poziția de sonde - trebuie să fie în z-Axa.
Nu este dominant TE11-mode în waveguide. Fără a lespede, de E-domeniul măsurat cu sonda 1 (X-axis) este aproape zero. În cazul în care este utilizat și de lespede a corect în lungime, în valoare de E-câmp, măsurată prin sonda 1 este același cu valoarea măsurată prin sonda 2. În faza de diferența este de 90 °.
Desigur, cu corectă în lespede farfield rezultat (ludwig3 coordonare), are ca domeniu în direcție verticală și orizontală aceeași valoare. AR este aproape de 0dB.
Vă mulțumim pentru ajutor.
-În imagini, sondei 1 este, înainte de lespede și este orientat pe axa Y, proba 2 este în spatele lespede (vertical). Probe 4 este în spatele lespede (orizontal)
|
|
| Back to top | |
 |
abuantenna
| 29 mai 2006 16:29 Re: CST și polarizare circular | | |
|
| Bine, grozav.
Doar un primitiv întrebare: Când pune în sonde. Cum să-i spuneți CST pentru a calcula domeniile pe care sonde?
Regars |
|
| Back to top | |
 |
Lupin
Alăturat: 22 ianuarie 2003 Posts: 326 A ajutat: 2
| 13 iunie 2006 23:26 Re: CST și polarizare circular | | |
|
| Salut baieti,
o cineva să-mi dai de expresie care leagă Axial Ratio Transversale si polarizare nivel?
În notițele mele, nu pot să-l găsiți mai ..
Mulțumesc în avans.
Lupin |
|
| Back to top | |
 |