forum electronica

Reguli | Articole recente | RSS subiect | Caută | Inregistrare | Autentificare

Ajutor ", proiectare și construcții de receptor digital"

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> digitale de comunicare -> Ajutor "proiectarea și construcția de receptor digital"
Author Message
Hsumon

Inregistrat pe: 15 februarie 2006

Post 15 februarie 2006 11:22

Ajutor "proiectarea și construirea de receptor digital"

Mi-ar să introtude m myself.I "Miss Hsumon.I provin de la
Yangon, m Myanmar.I "de cercetare pentru i thesis.So Doctorat nevoie să știe cum să prprepair pentru titlul tezei mele și cum să caute la corcern de referință cu al meu.
Dacă aveți licture-timp și sunteți de interes titlul meu, vom întâlni la online, pentru a discuta despre proiectul meu. Acum, eu sunt interesant receptor DVB-T, dar Stii, nu este mulțumită easy.So dacă vă va ghida și interesul titlul meu.
Vă mulțumim pentru atenție.
Back to top
Google
AdSense
Google Adsense

Post 15 februarie 2006 11:22

Ads

Back to top
zolam

Inregistrat pe: 03 octombrie 2005
A ajutat: 9

Post 16 februarie 2006 14:58

Re: Ajutor "proiectarea și construirea de receptor digital si un

Uită-te la ST Zarlink și site-uri. acolo le-au propus unele soluții globale
Back to top
Versiunea arabă Versiunea bulgară Versiunea Catalană Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea în limba germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Versiunea spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea în limba franceză Versiune hindi Traducere croată Versiunea Indoneziană Versiunea în limba italiană Versiune ebraica Japanese version Versiunea coreeană Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea în limba olandeză Versiunea norvegiană Versiunea polonă Versiunea portugheză Versiunea în limba română Versiunea rusa Versiunea slovacă Versiunea slovenă Versiunea sârb Versiunea în limba suedeză Versiunea tagalog Traducere ucraineană Traducere vietnameză Chineză versiune
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> digital de comunicare -> Ajutor "proiectarea și construcția de receptor digital"
Pagina 1 din 1

subj

text

Ora este GMT 1 Hour
Subiecte similare:
Cum se poate măsura "putere" și "SWR" pentru ANT (4)
"Digital Design", prin cerere carte MorrisMano (6)
P & R cu doar "LEF" dosar și NO "lib" (4)
Ce este diferit pentru "UGBW" și "GBW"? (1)
Ce este "start moale" și "timp mort" de (5)
în cazul în care termiinal "DN" și "sub" Conne (2)
"PIC18F4550.h dosar" și "mcc18.exe" sunt (5)
"Diferența între" LATCH "și" FLIPFLO (7)
Probleme folosind "genera" și "genvar W" (2)
Diferența dintre "deschise" și "fopen" (1)

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
RSS subiect