forum electronica

Reguli | Articole recente | RSS subiect | Caută | Inregistrare | Autentificare

Discrete Cosinus Transform

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Digital Signal Processing -> Discrete Cosinus Transform
Author Message
nlulani

Inregistrat pe: 29 noiembrie 2004
A ajutat: 1

Post 31 ianuarie 2006 7:15

Discrete Cosinus Transform

Bună tuturor,
Am încercat să pună în aplicare IDCT rapid DCT și rapid în C, prin utilizarea de proprietate separabilă și luând 8X8 bloc într-un moment de o imagine. Dar rezultatele sunt un pic ciudat. Văd verticle și linii de horizntal în întreaga imagine. aceste linii pare a fi evident din faptul că am lua un bloc la un moment dat pentru procesarea DCT. Cu toate acestea ca pe aceasta ipoteza ca eu sunt în creștere de mărimea unui bloc de la 8X8 la 16X16 sau mai mare aceste linii separate în consecință obține mai mult.

Dar totuși îl caut pentru soluție sale. În cazul în care cineva a venit peste aceeași problemă și a rezolvat-o apoi vă rog să-mi spuneți despre asta. Eu sunt aici atașarea rezultate pentru confortul dumneavoastra.

mulțumiri și ceea ce privește
Nitin
Back to top
Google
AdSense
Google Adsense

Post 31 ianuarie 2006 7:15

Ads

Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această atașament

Back to top
kalyanram

Inregistrat pe: 03 ianuarie 2005
A ajutat: 346

Post 01 Feb 2006 14:33

Re: Transformarea Discrete Cosinus

Salut,
Acest lucru ar putea fi din cauza Endianness od sistem. Sper să utilizați mediul de PC (Intel și anume sistem bazat ... care este Little endian), în acest caz, probele de octeți lor au schimbat încercați reversinfg ordinea de octeți înainte de transfoemation și înainte de a scrie la dosar. Acest lucru ar putea fi cazul în măsura în care pot vedea.

~ Kalyan.
Back to top
Versiunea arabă Versiunea bulgară Versiunea Catalană Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea în limba germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Versiunea spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea în limba franceză Versiune hindi Traducere croată Versiunea Indoneziană Versiunea în limba italiană Versiune ebraica Japanese version Versiunea coreeană Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea în limba olandeză Versiunea norvegiană Versiunea polonă Versiunea portugheză Versiunea în limba română Versiunea rusa Versiunea slovacă Versiunea slovenă Versiunea sârb Versiunea în limba suedeză Versiunea tagalog Traducere ucraineană Traducere vietnameză Chineză versiune
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Digital Signal Processing -> Discrete Cosinus Transform
Pagina 1 din 1

subj

text

Ora este GMT 1 Hour
Subiecte similare:
Transformata cosinus discretă .. ajutor!! (24)
Ajutor nevoie de Discrete Transform cosinus (4)
Transformata cosinus discretă DCT (urgente) (1)
Discrete Cosinus Transform (DCT) Coeficientul (1)
Soluție manuală a "Discrete Cosinus Transform" (1)
cosinus dicsrete transforma (8)
Radix-4 Fast Cosinus Transform (5)
Diff între cosinus discretă și wavelet (5)
Discrete Time Fourier Transform sau de transformare Fourier Discrete (4)
Fourier discrete transforma elementele de bază (73)

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
RSS subiect