Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

Cer: osciloscopul Tektronix 2215A utilizator / serviciu manual

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Service Manuals, Cereri, reparare Sfaturi -> cer: osciloscopul Tektronix 2215A utilizator / serviciu manual
Arabă versiunea Versiunea bulgară Catalană versiunea Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Limba spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea franceză Hindi versiunea Croată versiunea Indoneziană versiunea Versiunea italiană Ebraică versiunea Versiune japoneză Coreeană versiunea Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea olandeză Norvegiană versiunea Poloneză versiunea Versiunea portugheză Versiunea română Versiune rusă Versiunea slovacă Versiunea slovenă Sârbă versiunea Versiunea suedeză Filipinez versiunea Ucraineană versiunea Vietnameză versiunea Chineză versiune
Autor Mesaj
nikifena

Alăturat: 11 decembrie 2003
A ajutat: 8

Post 14 decembrie 2005 10:25 cer: osciloscopul Tektronix 2215A utilizator / serviciu manual
Tags:

Vă rugăm, dacă cineva are acest manualul utilizatorului sau manualul de service, vă rugăm să-mi Sen Zâmbi
adresa mea de e-mail este nikifena (at) yahoo.com
Mulțumesc Wink
Back to top
View user's profile
E-design

Alăturat: 01 iunie 2002
A ajutat: 64

Post 15 decembrie 2005 21:28 Re: cer: osciloscopul Tektronix 2215A utilizator / serviciu manual
Tags:

Efectuați o căutare aici. http://www.tek.com/site/mn/mnfinder_search/
Dacă ați găsit nimic, puteți solicita un manual de la Tek. Dacă nu este în format PDF pot trimite prin e-mail pentru a vă gratuit. Merită o încercare

Tipii ăștia le vândă ieftin http://pdf-manuals.com/
Back to top
View user's profile
nikifena

Alăturat: 11 decembrie 2003
A ajutat: 8

Post 16 decembrie 2005 9:20 Re: cer: osciloscopul Tektronix 2215A utilizator / serviciu manual
Tags:

E-design primul lucru pe care le-am făcut este să reg eu în tektronix site-ului. Ei mă întreabă pentru modelul și numărul de serie. Eu scriu acest lucruri, dar ei spun că-mi serial este invalid Plâns sau foarte trist
Am cerut sprijin local prin e-mail aici, în Bulgaria, dar încă nimic Trist
Back to top
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Service Manuals, Cereri, reparare Sfaturi -> cer: osciloscopul Tektronix 2215A utilizator / serviciu manual
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS