| Autor | Mesaj |
|---|
CMOS
Alăturat: 06 ianuarie 2004 Posts: 705 A ajutat: 33
| 08 decembrie 2005 6:34 Visual Basic și USB | | | Tags: deviceiocontrol vb CreateFile deviceiocontrol USB USB deviceiocontrol ww-600 IrDA ir API deviceiocontrol IrDA vb 6 deviceiocontrol dispozitiv USB |
|
| Salut, Am încercat să comunice la un USB-IRDA dispozitiv folosind VB-6.0 prin DeviceIOControl API. Poate cineva sa-mi spui cum să găsească "DeviceName" pentru IRDA sau orice dispozitiv, astfel încât pot folosi CreateFile API pentru a crea un mâner pentru acesta și să-l treci DeviceIOControl pentru comunicare. Am căutat în registry (HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Services \), dar nu am putut găsi nici o cheie numit "DeviceName" sub IRDA sau WW-600 (My USB-IRDA dongle). |
|
| Back to top | |
 |
CMOS
| 10 decembrie 2005 13:34 Re: Visual Basic și USB | | |
|
| Nimeni nu știe cum a face I a lua DeviceName din orice dispozitiv USB? Te rog, ajută-mă de acest necaz. Aceasta este prima dată când am accesarea USB. |
|
| Back to top | |
 |
Zhasha
Alăturat: 03 decembrie 2005 Posts: 30 Locatie: Danemarca
| 10 decembrie 2005 20:05 Re: Visual Basic și USB | | | Tags: vb6 dispozitiv HID vb ascuns vb6 ascuns USB vb6 USB vb6 ir USB ascuns y vb6 ascuns USB vb6 |
|
| Aș recomanda să utilizați C și DDK
dar, dacă doriți să utilizați VB6 atunci ai nevoie de încă pentru a descărca DDK, dar youll nevoie, de asemenea, să știu de DLL numele și funcția de nume. Nu-mi pot aminti-i de partea de sus a capul meu, dar nu chiar im-vă că poate să meargă în VB. după toate limba este destul de limitate
dacă ați înțeles C , atunci aceasta pagina ar trebui să fie de ajutor: http://www.alanmacek.com/usb/
în funcții-cheie sunt:
Nule HidD_GetHidGuid (GUID hidGUID *) HDEVINFO SetupDiGetClassDevs (GUID hidGUID, PSTR * filterString, hwndParent, DWORD steagurile) Bool SetupDiEnumDeviceInterfaces (infoset, Infodata, interfaceClassGuid, index, deviceInterfaceData) Bool SetupDiGetDeviceInterfaceDetail (infoSet, deviceInterfaceData, interfaceDetail, interfaceDetailSize, requiredSize, Infodata) Tratați CreateFile (nume, de acces, sharemode, securitate, crearea, steaguri, șablon) Bool HidD_GetAttributes (deviceHandle, & deviceAttributes)
EDIT: și Uite aici, am găsit această http://www.usbmicro.com/apps/appfiles.zip le-a VB module pentru HID și interfațare USB |
|
| Back to top | |
 |
alzomor
Alăturat: 09 iunie 2005 Posts: 584 A ajutat: 31 Locatie: Cairo
| 11 decembrie 2005 15:59 Re: Visual Basic și USB | | | Tags: vb ascuns vb USB exemplu codul sursă vb USB cod sursă usb vb sursa exemplu vb USB ascuns vb USB cod USB ascuns cod sursă exemplu |
|
| Salut
Puteți verifica în EDAboard cărți pentru secțiunea
USB compelete
Acesta conține un exemplu de compelte explicație pentru HID driver folosind VB
Atașat un cod sursă de exemplu folosind VB pentru conducere USB
Salam Hossam Alzomor
|
|
| Back to top | |
 |
CMOS
| 22 decembrie 2005 20:13 Re: Visual Basic și USB | | |
|
| Aceste link-uri au fost de mare ajutor.
Încă o întrebare. Poate cineva sa-mi spuneți dacă mă construirea unui microcontroler programator, USB clasa în care acesta va cădea în? Pot folosi HID pentru asta? |
|
| Back to top | |
 |
șah-mat
Alăturat: 26 februarie 2004 Posts: 489 A ajutat: 35 Locație: WC
| 28 decembrie 2005 18:50 Re: Visual Basic și USB | | | Tags: IrDA setupdigetclassdevs setupdigetclassdevs IrDA USB-IrDA dispozitiv HID |
|
| Nu sunt destul de a lua de ce toată lumea este de a recomanda HID când nu a existat niciodată nici o mențiune că USB-IRDA foloseste dispozitiv HID clasa. Oricum, ce mai poate prelua un mâner pentru a aparat depinde foarte mult de pe șofer. În cazul în care conducătorul auto creează o legătură simbolică, atunci puteți utiliza pre-definite cale către dispozitiv. Cele mai multe comon metodă este că registrele de șofer interfață. Apoi SetupDiGetClassDevs funcție vă permite să preluați de interfață aparat de toate dispozitivele de la un aparat de clasă. Puteți oricând afla IrDA este aparat de clasă de la Device Manager. Dacă sunteți în curs de dezvoltare propriul dispozitiv USB, aceasta poate fi compatibil cu orice aparat din clasele documentat în usb.org, atâta timp cât USB firmware îndeplinește toate condițiile pentru aparatul de clasă. HID este una dintre cele mai simplu dispozitiv de clase pentru a pune în aplicare, si nu necesita nici un driver de programare. De aceea, este cel mai popular aparat de clasă pentru a utiliza printre incepatori. Puteți chiar să vă definiți propria personalizat aparat de clasă. |
|
| Back to top | |
 |