Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

Servicii electronice

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Professional hardware și Electronics Design -> servicii electronice
Arabă versiunea Versiunea bulgară Catalană versiunea Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Limba spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea franceză Hindi versiunea Croată versiunea Indoneziană versiunea Versiunea italiană Ebraică versiunea Versiune japoneză Coreeană versiunea Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea olandeză Norvegiană versiunea Poloneză versiunea Versiunea portugheză Versiunea română Versiune rusă Versiunea slovacă Versiunea slovenă Sârbă versiunea Versiunea suedeză Filipinez versiunea Ucraineană versiunea Vietnameză versiunea Chineză versiune
Autor Mesaj
Ganymede

Alăturat: 28 octombrie 2001

Post 02 martie 2002 2:08

Știu că acest lucru va proboably deschide un întreg poate de viermi - dar sa-i dam drumul.

Dacă aș fi fost de a oferi un serviciu de transfer al hârtie la desene CAD formate și transferul de formate de fișiere între diferite platforme, ce-ai spune ar fi cele mai bune colectii de instrumente și hardware / software pentru locul de muncă.

Autocad pare să fi început de câine pentru generale de tragere de lucru - fisiere DXF ar fi cel mai bun format pentru sar peste platforme?

În ceea ce privește PCB servicii!! - În cazul în care am început. Care ar fi acest cost pentru a-mi da ortul popii?

PS Da Stiu unde sunt - Cred că asta este cel mai bun loc de a pune întrebarea.
Back to top
View user's profile
mrlogical
Guest

Post 03 martie 2002 2:20

Încercați P * otel 99 SE, pentru captarea și schematică pcb aspect, este destul de bun. De asemenea, se va converti la acad lui dxf sau dwg formatul de fișier. ia-l de la acest forum.
Back to top
View user's profile
Ganymede

Alăturat: 28 octombrie 2001

Post 03 martie 2002 20:47

Multumesc Tony - vă un altul pentru a recomanda acest pachet pentru mine.

Anyyone în Regatul Unit știu de finacial sprijin s-ar putea obține - (Gov. New Deal poate - ca un fel de lucruri).

Im a face o mulțime de cercetări în ceea ce oamenii ar vrea în domeniul serviciului de gândire im - dar finanțarea este de la sine pentru a șomerilor angajat este o dracu 'de un pas.

Thanx în avans.
Back to top
View user's profile
Google
AdSense

Post 03 martie 2002 20:47 Anunțuri

Back to top
Phytex

Alăturat: 16 decembrie 2001

Post 08 martie 2002 9:47

Vă mulțumesc pentru info!
Back to top
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Professional hardware și Electronics Design -> servicii electronice
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS