| Author | Message |
|---|
metale
Inregistrat pe: 21 decembrie 2004 Posts: 369 A ajutat: 13
| 01 Sep 2005 16:19 Visual Basic și USB! | | |
|
| Hello All
În primele zile de a studia la universitate, m-am gândit că controlează portul paralel în PC-ul este ceva imposibil, până am găsit IO.DLL, INPOUT32.DLL, etc ..
Acum, noi toți sunt cabale de control, fie paralele sau porturile seriale.
Ok, asta .... nice
Ce zici de USB de control, Este o oriunde am posibilitatea să utilizați o VCX DLL, OCX, dosar să facă la fel cum am făcut cu LPT si porturi Com și Visual Basic, sau Visual Basic.NET.
Am nevoie de a trimite și primi date între un pic nad portul USB al PC-ul, nu vreau să utilizați o controlerele suplimentare aici, ca PIC deja luat de hardware și software necesare, nu mă gândesc la easyhid de la mécaniques de asemenea.
Zi Kind |
|
| Back to top | |
 |
șah-mat
Inregistrat pe: 26 februarie 2004 Posts: 489 A ajutat: 35 Locatie: Seat de toaletă
| 01 Sep 2005 18:39 Re: Visual Basic și USB! | | |
|
| Paralel / porturile seriale sunt non-PnP interfețe. Tot ce trebuie să faci este să scrie în registrele corespunzătoare. Dar USB este un întreg mai complicată. Pentru dispozitivele USB care au fost concepute pentru a susține o anumită categorie de aparat (de exemplu, HID, Mass Storage), driverele pot veni la dispoziție cu ferestre, și minime (sau chiar nici o lucrare) trebuie să fie făcut pe partea șoferului. În caz contrar, va trebui să scrie un driver-ului USB pentru aparat.
Odată ce conducătorul auto este disponibil, cererile de a comunica cu drivere în mod indirect prin intermediul Win32 apeluri. |
|
| Back to top | |
 |
metale
| 01 Sep 2005 18:43 Re: Visual Basic și USB! | | |
|
| Salut
Deci, ce pot face ...
Vreau să folosesc Visual Basic 6.0 de control T portul USB. Cum pot face asta ... |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| 01 Sep 2005 18:43 Reclame | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
șah-mat
Inregistrat pe: 26 februarie 2004 Posts: 489 A ajutat: 35 Locatie: Seat de toaletă
| 01 Sep 2005 18:49 Re: Visual Basic și USB! | | |
|
| | După cum am spus, totul depinde de modul în care designul dispozitivul USB. Cea mai simplă modalitate este să utilizați USB-la-convertoare de serie, precum șoferii sunt furnizate de catre furnizori. Cea mai ușoară următor este de a utiliza aparatul clasele comune precum HID, Mass Storage sau CDC. Această abordare ar face dispozitiv de firmware-ul partea mai complicat, dar va păstra de dezvoltare șofer minime. Abordare este mai greu pentru un dispozitiv complet personalizat USB. Aparat firmware-ul lateral este puțin mai simplu, dar ai nevoie pentru a dezvolta un driver complet USB pentru ea. |
|
| Back to top | |
 |
metale
| 01 Sep 2005 19:35 Re: Visual Basic și USB! | | |
|
| Salut
Hei, te rog, am fost asking pentru un DLL, VCX, ocx fișiere care pot fi utilizate cu VB 6.0 pentru a trimite și a primi date de la un port USB de la PC și microcontroler PIC.
Vă rugăm, dacă nu aveți un răspuns practic pentru ceea ce vreau, nu răspundeți NU .... După cum văd, tot ce faci este doar de puncte de colectare. |
|
| Back to top | |
 |
șah-mat
| 01 Sep 2005 19:39 Re: Visual Basic și USB! | | |
|
| | Dacă doriți un răspuns practic, este nici unul, cu nivelul actual de detaliu le-ați furnizat. Dacă am fost doar spouting nonsens, atunci este pentru restul de a judeca acest lucru. Am menționat deja că depinde foarte mult de modul în care designul dispozitivul USB și voi insista pe un unul-size-fits-soluție de toate, ca și cum nimic poate fi rezolvata printr-un simplu dll. Și pentru info ta, eu nu am grijă de puncte / posturi / ajută. Am donat, probabil, mai mult decât îmi amintesc, și nu cred că am nici o nevoie de atât de mulți dintre ei. Daca sunt scurte, nu ezitați să solicite unele de la mine. Oricum, se pare că sfatul meu este nedorite aici, asa ca cel mai bun de luck găsirea dll dvs. / orice. |
|
| Back to top | |
 |
bbarney
Inregistrat pe: 31 ianuarie 2004 Posts: 209 A ajutat: 15 Locatie: Canada
| 01 Sep 2005 20:17 Re: Visual Basic și USB! | | |
|
| http://www.intel.com/intelpress/usb/examples/VBOverview.htm http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=40133&highlight=usb |
|
| Back to top | |
 |
semiconductorilor
Inregistrat pe: 04 aprilie 2003 Posts: 294 A ajutat: 3 Locatie: Franța
| 17 septembrie 2005 5:28 Visual Basic și USB! | | |
|
| USB este cerere-direcționate port, nu exista nici o ocx universal sau dll pentru controlul dispozitivului IO, prin interfata USB menținând în același timp viteza standard de transfer de date.
Modem cu inteface USB trebuie să aibă propriul driver.
Sah-mat Cred că are dreptate în acest caz. Sunteți pierd timpul pentru a căuta ocx universal sau dll pentru portul USB.
Dar nu e încă un mod de a face acest lucru, dar ea limitează viteza de transfer de date USB, este VIRTUAL COM. Daca config un USB ca un Com virtual, viteza maximă este de aproximativ 5 ori mai Actual Com face. Aveți posibilitatea să utilizați Port.dll pentru a accesa portul USB! |
|
| Back to top | |
 |
metale
| 17 septembrie 2005 23:13 Re: Visual Basic și USB! | | |
|
| Semifabricate Bună ziua
Multumesc pentru explaination, și șah-mat pare rău pentru a fi nepoliticos, sunt atat de rau.
Ok, semi, eu nu sunt atât de foame pentru viteza, cum pot face ceea ce ai vorbit despre.
Mulțumesc |
|
| Back to top | |
 |
semiconductorilor
Inregistrat pe: 04 aprilie 2003 Posts: 294 A ajutat: 3 Locatie: Franța
| 19 septembrie 2005 11:57 Re: Visual Basic și USB! | | |
|
| Acest răspuns nu este intenția de a ghida modul de configurare Virtual portul COM, este doar pentru a clarifica ceea ce am spus înainte.
În scopul de a creat Virtual COM, aveți nevoie de un fișier ale cărui sarcini sunt compilarea RS-232 comenzi (virtuală) la comenzi USB (Real). Problema este că, în cazul în care este acest fisier???
Puteți încerca o căutare pe Google cu "Virtual COM Port" Driver pentru a căuta șofer drum liber.
This drum liber-am încărcat aici poate util pentru tine sau nu. Depinde de tine, dar puteți încerca fără nici o taxă 
Voi reveni la acest thread din urmă
|
|
| Back to top | |
 |
vdaniel
Inregistrat pe: 08 octombrie 2004 Posts: 216 A ajutat: 9
| 20 septembrie 2005 11:27 Re: Visual Basic și USB! | | |
|
| Uită-te: http://www.ftdichip.com veți găsi ceea ce aveți nevoie
Varuzhan |
|
| Back to top | |
 |
ashrafmax
Inregistrat pe: 01 Sep 2005 Mesaje: 2
| 19 noiembrie 2005 19:30 Re: Visual Basic și USB! | | |
|
| | Am nevoie de o copie a înregistrat ImageEnXLibrary.ocx>>>, vă rugăm să anyone ajutor !!!!!! |
|
| Back to top | |
 |
alzomor
Inregistrat pe: 09 iunie 2005 Posts: 614 A ajutat: 31 Locatie: Cairo
| 08 decembrie 2005 15:30 Re: Visual Basic și USB! | | |
|
| Salut, Dacă utilizați USB pentru doar controlul și obținerea cantitate mică de informații din lumea exterioară, atunci ați putea folosi hid.dll Încercați-l, nu e un exemplu de utilizare a HID.dll în VB făcut de chiparos care le puteți verifica pe site-ul lor
Salam Hossam Alzomor |
|
| Back to top | |
 |
mobil-it
Inregistrat pe: 24 aprilie 2004 Posts: 475 A ajutat: 15
| 08 decembrie 2005 15:43 Re: Visual Basic și USB! | | |
|
| Poate puteți găsi un răspuns pe acest site: http://www.lvr.com/usb.htm (dispozitive de HID, ...)
sau http://www.usbman.com/
un fel ceea ce privește |
|
| Back to top | |
 |
Zhasha
Inregistrat pe: 03 decembrie 2005 Posts: 30 Locatie: Danemarca
| 08 decembrie 2005 22:45 Re: Visual Basic și USB! | | |
|
| | Există API pentru comunicare USB, dar veți avea nevoie de Windows DDK și i dont know filename DLL sau în cazul în care le puteți utiliza ei de la VB |
|
| Back to top | |
 |