Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

GTP USB schematică?

Mergi la pagina 1, 2, 3 Next
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Microcontrolere -> USB GTP schematică?
Arabă versiunea Versiunea bulgară Catalană versiunea Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Limba spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea franceză Hindi versiunea Croată versiunea Indoneziană versiunea Versiunea italiană Ebraică versiunea Versiune japoneză Coreeană versiunea Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea olandeză Norvegiană versiunea Poloneză versiunea Versiunea portugheză Versiunea română Versiune rusă Versiunea slovacă Versiunea slovenă Sârbă versiunea Versiunea suedeză Filipinez versiunea Ucraineană versiunea Vietnameză versiunea Chineză versiune
Autor Mesaj
ful babu

Alăturat: 11 noiembrie 2004
A ajutat: 11

Post 27 aug 2005 18:11 GTP USB schematică?
Tags: USB schematică gtp USB pcb gtp USB gtp USB-232 gtp USB schematics USB gtp gtp USB 232

Am nevoie de GTP USB și GTP USB-232 schema, PCB poate nici un ajutor? și, de asemenea, doresc să kno diferența betn aceste două.

thx
Back to top
View user's profile
metal

Alăturat: 21 decembrie 2004
A ajutat: 13

Post 27 aug 2005 21:34 Re: GTP USB schematică?
Tags: gtp programator usb schematică gtp USB pic programator deschis hardware gtp USB programator gtp USB programator schematică pcb gtp USB gtp USB-232

Salut

Download-o pe asta:

http://perso.wanadoo.es/siscobf/descargas/WinPic800.zip

Ea include programator siftware și două dosare pentru GTP USB și GTP USB-232 schema.

Deschideți programator și du-te la hardware-ul de instalare, veți găsi o mulțime de link-uri, unele conțin PCB desenele.

Succes
Back to top
View user's profile
ful babu

Post 28 aug 2005 10:02 Re: GTP USB schematică?
Tags: USB schematic

Ei bine, în schematică există o intrare pentru RXD, TXD, RTS și DSR USB, dar nu, așa că i-am presupunând Sud i conecta un standard USB-232 Convertor de acolo, eu nu-i asa?

thx
Back to top
View user's profile
metal

Post 28 aug 2005 10:51 Re: GTP USB schematică?
Tags: USB schematică RS232 pentru a converti usb schematică pic USB USB schematică pic 232 pic schematică 232 USB pic schematică schematică USB pic

Hei

Nu cred că este foarte greu să-l, dacă citiți ultimul post bine, și a examinat scematics, eu sunt sigur că veți găsi două schema, câte unul pentru USB, și cealaltă pentru RS-232.

Deci, nu știu ce vrei să spui, USB-RS232? Ce este că trebuie să fie făcut, conversia la RS-232 USB sau viceversa? Nu cred că va fi nevoie, doar de o adaptare care aveți nevoie,construiască din circuit, iar arde de PIC, thats tuturor!!!
Back to top
View user's profile
ful babu

Post 28 aug 2005 14:23 Re: GTP USB schematică?
Tags: gtp programator usb schematică gtp USB programator gtp USB programator schematică gtp USB-232 USB pic schematică USB pic programator schematic

2 întrebări și în replică,

1. apoi, de ce este numit ca schematică GTP USB-232 în cazul în care acesta este doar un RS-232 port programator, adică de ce le-a "USB" cu ea?

2. în winpic800, în hardware setările există opțiuni 4, LPT, COM, USB, USB-232. WAT așa este diferența betwn "com" și "USB-232", dacă acestea sunt la fel??

thx

Adăugat după 11 minute:

i dreptul de a fost într-adevăr, aici este o imagine tat folosit un convertor USB-RS232

Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest atașament

Back to top
View user's profile
metal

Post 28 aug 2005 22:48 Re: GTP USB schematică?
Tags: schematică gtp USB USB USB gtp gtp USB schematică gtp USB 232 gtp USB la 232 gtp - USB

Salut

Opțiunile sunt pentru porturi, există unele readly construit module pentru a converti USB la RS-232, dar cred că asta e pierdere de timp, pentru ca ai luat deja o schematică, care se conectează direct la un port USB.

De asemenea, nu puteți vedea toate opțiunile sunt mai ușor de folosit, pentru GTP caz, doar USB, sau RS-232. LPT nu este cazul aici.

Succes
Back to top
View user's profile
38gazili

Alăturat: 16 Sep 2005
Intervenții: 1

Post 21 Sep 2005 22:44 Re: GTP USB schematică?
Tags: winpic800 sch winpic800 programator schemă winpic800 schematică zif programator schematică winpic800 programator schematică pic schematică schemă winpic 800

Oricine cunoaște schematică a "8/18/28/40 Pin ZIF Adapter" pentru Winpic800 programator? Vreau doar să o facă. te rog ajută-mă. Mulțumesc.
Back to top
View user's profile
metal

Post 22 Sep 2005 1:35 Re: GTP USB schematică?
Tags: winpic800 sch winpic800 programator schemă winpic800 schematică winpic800 programator schematică pic schematică schemă winpic 800 winpic800 schematics

Salut

În secțiunea de hardware WINPIC800 veți găsi link-uri pentru fiecare sprijinit programator, urmați link-uri și veți găsi schema, PCB și desene și modele pe care il cauti ...

Succes
Back to top
View user's profile
wizpic

Alăturat: 24 mai 2004
A ajutat: 25

Post 23 Sep 2005 2:26 Re: GTP USB schematică?
Tags: gtp programator usb schematică gtp USB programator gtp USB programator schematică 8 PIN USB schematică pcb gtp USB USB schematică leagă aici

Metal
Citat:
În secțiunea de hardware WINPIC800 veți găsi link-uri pentru fiecare sprijinit programator, urmați link-uri și veți găsi schema, PCB și desene și modele pe care il cauti ...

Am avut o privire prin toate link-urile de pe hard-ware, dar nu poate decât să găsească schema și PCB de pogrammer și nu de la 40PIN ZIF socket cred ca de asta MELABS vinde thats ce ohter baieti după

și cu excepția cazului în care Sunt orb. dacă cineva are poti ajuta-ne

intrebare pentru voi, baieti si fete este GTP USB orice programator bun

noroc

wizpic
Back to top
View user's profile
metal

Post 23 Sep 2005 2:43 Re: GTP USB schematică?

Salut

Aici este ceea ce tipii care a construit GTP chestii folosite pentru ZIF prize .... Sper sale de om de ajutor Zâmbi

BTW
Nu corpul este orb, atâta timp cât acestea nu dreptul de căutare Wink

Back to top
View user's profile
thenorthstar

Alăturat: 10 martie 2006

Post 28 aprilie 2006 18:11 Re: GTP USB schematică?
tags: gtp-usb gtp usb lite gtp usb 16f628 gtp lite programer gtp-usb pic gtp usb pic gtp usb lite programer

Salut

Am GTP-USB Lite programer și am folosit asta, dar am aceeasi problema Plâns sau foarte trist
Sunt un alt Programare pic de familie, dar eu nu Programare 16F84a și 16F628 Plâns sau foarte trist Nu înțeleg. Nu știu unde m-am face de eroare.
te rog ajută-mă Plâns sau foarte trist
Back to top
View user's profile
gonenc

Alăturat: 03 iunie 2006
Intervenții: 1

Post 03 iunie 2006 21:18 Re: GTP USB schematică?
Tags: gtp-gtp USB USB gtp Lite-usb icsp pcb gtp USB gtp USB 16f628 gtp USB pic pcb gtp Lite programer

"Bună ziua

Am GTP-USB Lite programer și am folosit asta, dar am aceeasi problema Plâns sau foarte trist
Sunt un alt Programare pic de familie, dar eu nu Programare 16F84a și 16F628 Plâns sau foarte trist Nu înțeleg. Nu știu unde m-am face de eroare.
te rog ajută-mă "

Am rezolvat problema pe care astăzi de punerea 100uF la producția de conector ICSP
(dintre VDD și GND), dacă doriți, puteți face același lucru pentru USB connectro secundare

Necesitatea pentru că vine de la niște poze utilizează curent atât de mult ai nevoie de o suplimentare de aprovizionare sau de condensatori de mare pentru producția de tensiune (5V), să nu dropout

De exemplu: În timpul utilizării ICD2 ai nevoie de un general extra sursa de alimentare

Am sitll au probleme (nu funcționează cu Winpic3.58 și reinițializează când am atinge în partea de jos a PCB)

Care hex șofer și l-ai folosi

Sper ca aceasta a devenit utile

Gonenc
Back to top
View user's profile
ful babu

Post 22 iul 2006 20:38 Re: GTP USB schematică?
Tags: gtp USB USB gtp gtp USB hex USB schem gtp USB schem

nici o au gtp USB schem. și hex?

thx
Back to top
View user's profile
nooknikz

Alăturat: 22 aprilie 2002
A ajutat: 22

Post 22 iul 2006 20:39 Re: GTP USB schematică?

aici

Back to top
View user's profile
wjr1955

Alăturat: 11 mai 2006
A ajutat: 2

Post 22 iul 2006 21:18 Re: GTP USB schematică?
Tags: winpic800 USB gt usb pic

gonenc a scris:
"Bună ziua

Am sitll au probleme (nu funcționează cu Winpic3.58 și reinițializează când am atinge în partea de jos a PCB)

Gonenc

GT USB Lite funcționează numai pe Winpic800 versiunea 3.55.
Back to top
View user's profile
ful babu

Post 23 iul 2006 15:43 Re: GTP USB schematică?
Tags: gtp USB USB gtp gtp USB

nooknikz a scris:
aici

I-am spus gtp USB "Plus" nu a gtp USB, ISP-ul meu a blocat http://perso.wanadoo.es/ domeniu, așa că am cannt ajunge în orice informații cu privire la tat pagina, am auzit tat i hav să cumpere pentru CI tat o, nici o poate explica-mi cum să ajung
Back to top
View user's profile
pic-Novato

Alăturat: 05 februarie 2006
A ajutat: 1

Post 23 iul 2006 16:53 Re: GTP USB schematică?
Tags: gtp programator gtp USB programator gtp plus pic pcb gtp USB USB USB gtp pic pcb gtp pic USB programator winpic800 USB programator

Bună ziua Fat Babu:

GTP USB PLUS nu este gratuit, trebuie sa contactati cu Francisco (Sispic)

winpic800 (at) hotmail.com

Au opcion diferite de a cumpăra, numai pic programat, pcb, programator sau gata de utilizare.

Ai nevoie de software-ul Winpic800, dar său liber.

Dacă aveți mai multe cuetions Poate te pot ajuta.

Cu respect.
Back to top
View user's profile
ful babu

Post 24 iul 2006 16:05 Re: GTP USB schematică?

pic-Novato wrote:
Bună ziua Fat Babu:

.... aveți nevoie pentru a contacta cu Francisco (Sispic)

winpic800 (at) hotmail.com

Au opcion diferite de a cumpăra, ...

Cu respect.

mai întâi de toate, SALE NU FAT babu este ful babu, nici un fel, nici un organism este replyin forma winpic800 (at) hotmail.com ... poate nici să-mi spui este el încă mai este în viață?
Back to top
View user's profile
pic-Novato

Post 25 iul 2006 19:37 Re: GTP USB schematică?

Ful Babu:

Am făcut o greșeală și-mi cer scuze pentru asta, dar i doar să încercați să vă ajute.

Sispic este încă în viață.

Nici un fel, dacă nu aveți bune moduri Nu te pot ajuta.

Pa
Back to top
View user's profile
phamxba

Alăturat: 27 mai 2006

Post 28 iulie 2006 5:31 Re: GTP USB schematică?
Tags: gtp_usb gtp USB gtp USB pic USB gtp luongvanthieu winpic v3.59 winpic800 USB șofer

I a face un GTP_USB bord, dar nu lucrează cu WinPIC800 v3.59 Am thinh în cazul în care se pot actualiza driverul pentru camera (18f2550), atunci se va face .... dar cine poate face, vă rugăm să post-o pentru mine
multumesc anticipat
prezenta-mi mail luongvanthieu (at) yahoo.com
Back to top
View user's profile
PICUser

Alăturat: 15 iunie 2003

Post 23 august 2006 9:22 Re: GTP USB schematică?
Tags: pic 232 USB USB pic programator pic USB la 232 USB shema USB shematic pic programator shematic USB

Max prieten,
poate cineva partajați cu forum shematic sau link-ul de unde a DL mai recentă versiune a Melabs programator (suportă USB și RS232 interfețe). Eu am versiunea veche (numai interfata RS232).
Multumesc în advane

Toate cele bune

PICUser
Back to top
View user's profile
wakaka

Alăturat: 07 decembrie 2005
A ajutat: 4

Post 23 aug 2006 10:08 GTP USB schematică?
Tags: gtp USB gtp USB pic USB gtp gtp USB vpp2 gtp pic pic USB pentru gtp USB gtp USB vpp2 PIN

Poate cineva sa precizeze conexiune PIN de la VPP, vss, date, ceas la PIC??

și pentru Vpp, Vpp2, vss, Ceas de date.
wats diferența dintre aceste 2 grupuri?

cum să se conecteze la GTP USB la PIC, necesitatea de a include orice componente pasive?

ambele pot fi folosite?? Y partea superioară nevoie de un extra Vpp2??
tankx
Back to top
View user's profile
wakaka

Post 24 august 2006 3:57 GTP USB schematică?

nu este nevoie de nici o sursă de alimentare externă suring de programare pentru ICSP?? sau este nevoie de alimentare cu energie de la bord de orientare??
Back to top
View user's profile
shak

Alăturat: 29 iulie 2006
Intervenții: 6

Post 29 aug 2006 17:48 Re: GTP USB schematică?

este nou și compatibil cu microcontrolere 8051
lik: c54u
USB 97c100
an212 ezusb
Back to top
View user's profile
pic-Novato

Post 29 aug 2006 22:54 Re: GTP USB schematică?
Tags: gtp USB gtp USB pic de circuit gtp USB USB gtp icsp USB gtp icsp gtp USB circuit

Wakaka:

De ICSP nu au nevoie de putere de la Pic circuit, nu conecta de putere de la GTP USB la putere de la Pic circuit, numai conecta la sol a celor două circuite și Vpp, de date și de ceas.

GTP de USB pentru a avea grupuri de conectori:

Vpp, vss, de date și de ceas pentru ICSP.

Vpp, Vpp2, de date și de ceas pentru ZIF unde ai pus pozele.

Dacă youdon't au diagramă pentru ZIF, messege mine.

Pa
Back to top
View user's profile
phamxba

Alăturat: 27 mai 2006

Post 30 august 2006 2:52 Re: GTP USB schematică?
Tags: gtp USB Lite USB schematică gtp USB Lite schematică gtp_usb USB gtp gtp USB schematică gtp_usb Lite

Foarte fericit
Am lua în considerare GTP_USB Lite și GTP_USB i ai grija de diferite între care schematică este Vpp2 pe GTP_USB, astfel încât să poată construi un simplu socket pentru programare multe chip de pe o singură dată. final, a mea este obiect găsi schematică și hex fișier pentru a construi o bună programare bord.
Cine persoană cu adevărat poate să mă ajute și să indice în mod clar despre aceasta sursa.
Multumesc anticipat.

Pentru că notthinglast pentru totdeauna!
Back to top
View user's profile
wakaka

Post 31 aug 2006 14:06 Re: GTP USB schematică?
Tags: USB schematică gtp USB pic icsp vpp schematică pic icsp USB circuit schematică pic usb schematică gtp USB pic de circuit gtp USB

pic-Novato wrote:
Wakaka:

De ICSP nu au nevoie de putere de la Pic circuit, nu conecta de putere de la GTP USB la putere de la Pic circuit, numai conecta la sol a celor două circuite și Vpp, de date și de ceas.

GTP de USB pentru a avea grupuri de conectori:

Vpp, vss, de date și de ceas pentru ICSP.

Vpp, Vpp2, de date și de ceas pentru ZIF unde ai pus pozele.

Dacă youdon't au diagramă pentru ZIF, messege mine.

Pa

i vezi, mulțumiri pentru ur răspuns, am nevoie de ZIF diagramă, plz upload, thankx. Dacă este posibil, hex fișier schematică și pentru că este bine .... Thanx ....
Back to top
View user's profile
hngm

Alăturat: 19 iulie 2006

Post 31 aug 2006 18:27 Re: GTP USB schematică?
Tags: schematică gtp USB USB USB gtp gtp USB schematică gtp USB 232 gtp 232

GTP USB_232 schematic

Back to top
View user's profile
hngm

Alăturat: 19 iulie 2006

Post 31 aug 2006 18:31 Re: GTP USB schematică?
Tags: gtp_usb gtp USB USB gtp gtp_usb gtp USB

GTP_USB ....

Back to top
View user's profile
ful babu

Post 10 Sep 2006 12:19 Re: GTP USB schematică?
Tags: gtp USB pcb gtp USB gtp USB-232 gtp USB layout USB gtp gtp USB 232 gtp USB pcb

orice are un layout pentru PCB gtp USB (nu gtp-USP , gtp USB-232)

thx
Back to top
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Microcontrolere -> USB GTP schematică?
Pagina 1 din 3 Ora este GMT 2 ore
Mergi la pagina 1, 2, 3 Next

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS