Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

USB VOIP Telefon

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PC Programare și interfațare -> USB VOIP Telefon
Arabă versiunea Versiunea bulgară Catalană versiunea Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Limba spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea franceză Hindi versiunea Croată versiunea Indoneziană versiunea Versiunea italiană Ebraică versiunea Versiune japoneză Coreeană versiunea Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea olandeză Norvegiană versiunea Poloneză versiunea Versiunea portugheză Versiunea română Versiune rusă Versiunea slovacă Versiunea slovenă Sârbă versiunea Versiunea suedeză Filipinez versiunea Ucraineană versiunea Vietnameză versiunea Chineză versiune
Autor Mesaj
stephen_h

Alăturat: 06 martie 2005
A ajutat: 1

Post 22 mai 2005 8:43 USB VOIP Telefon

Salut,

Eu nu va dori să știu unele informații cu privire la USB Tel. Cum audio integreze în interfață USB?

BR
Back to top
View user's profile
Make_Pic

Alăturat: 13 aprilie 2002
A ajutat: 1

Post 22 mai 2005 10:21 Re: USB VOIP Telefon

stephen_h a scris:
Salut,

Eu nu va dori să știu unele informații cu privire la USB Tel. Cum audio integreze în interfață USB?

BR

Incearc-o pe asta: http://www.tjnet.com/
Back to top
View user's profile
Torun

Alăturat: 09 aprilie 2006

Post 06 Sep 2007 13:00 USB VOIP Telefon

mulțumesc
Back to top
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PC Programare și interfațare -> USB VOIP Telefon
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS