forum electronica

Reguli | Articole recente | RSS subiect | Caută | Inregistrare | Autentificare

modulare de amplitudine

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Electronic elementara Întrebări -> modulare de amplitudine
Author Message
E = MC2

Inregistrat pe: 21 Ian 2005

Post 26 ianuarie 2005 16:30

modulare de amplitudine

Am o întrebare despre modulare de amplitudine. într-un transmițător AM semnal și frecvență purtătoare se înmulțesc cu un mixer a căror producție este alimentat la amplificator etapa finală, care este apoi alimentat la o antenă. corect????

frecvență al operatorului de transport este de aproximativ zece ori mai frecventa semnalului (am citit acest undeva). dar atunci când ambele semnalele sunt multiplicate semnal care rezultă modulată în amplitudine are frecvența de operatorul de transport și de forma seamănă cu semnalul care urmează să fie transmise.

Am înțeles că o parte a producției mixer seamănă cu semnalul. ceea ce i dont understand is de ce este frecventa semnalului modulat egală cu semnal al operatorului de transport. multiplicare doesnt face orice ca să frecvența???

și de-a doua întrebare este că modul în care sunt două semnale analogice înmulțit?

de fapt, eu am un curs de comunicații acest semestru și vreau să știu totul despre de comunicații de la A la Z. astfel încât orice recomandări carte ar fi mare appreciated
Back to top
usernam

Inregistrat pe: 09 martie 2004
A ajutat: 129

Post 26 ianuarie 2005 16:57

Re: modulare de amplitudine

E = MC2 a scris:
Am o întrebare despre modulare de amplitudine. într-un transmițător AM semnal și frecvență purtătoare se înmulțesc cu un mixer a căror producție este alimentat la amplificator etapa finală, care este apoi alimentat la o antenă. corect????

frecvență al operatorului de transport este de aproximativ zece ori mai frecventa semnalului (am citit acest undeva). dar atunci când ambele semnalele sunt multiplicate semnal care rezultă modulată în amplitudine are frecvența de operatorul de transport și de forma seamănă cu semnalul care urmează să fie transmise.

Am înțeles că o parte a producției mixer seamănă cu semnalul. ceea ce i dont understand is de ce este frecventa semnalului modulat egală cu semnal al operatorului de transport. multiplicare doesnt face orice ca să frecvența???

și de-a doua întrebare este că modul în care sunt două semnale analogice înmulțit?

de fapt, eu am un curs de comunicații acest semestru și vreau să știu totul despre de comunicații de la A la Z. astfel încât orice recomandări carte ar fi mare appreciated

Ecuația AM este ceva de genul A [1 km (t)] cos (ωt)
în cazul în care m (t) este semnalul. Deci, ai putea uita acum la acest lucru ca pe un val cosinus, cu un timp variabile amplitde de la A 1 [ km (t)]. Să presupunem că m (t) a fost, de asemenea, o sinusoid dacă ar fi să multiplica afară și să se extindă expresia modulat semnalul nu ar fi 3 componente diferite de frecvență. Deci, a spune că frecvența semnalului modulat este egal cu semnal al operatorului de transport nu sunt de fapt adevărat.
În ceea ce privește o carte buna comunicare Sisteme de Simon Haykin ar fi o opțiune bună.
Back to top
van_gift

Inregistrat pe: 11 ianuarie 2005
A ajutat: 1

Post 26 ianuarie 2005 17:29

modulare de amplitudine

În mod normal, frecvență purtătoare este mult mai mare decât lățimea de bandă a semnalului modulat.
Back to top
Borber

Inregistrat pe: un 01 1970
A ajutat: 117
Locație: Slovenia

Post 26 ianuarie 2005 17:46

Frecvența al operatorului de transport modulat este egal cu frecvență purtătoare! Marfuri a procesului de modulare sunt două frecvențe laterală în cazul în care semnalul de modulare este păcat pură (ωm), ω-ωm și ω ωm în afară de ω.
Back to top
Andre3000

Inregistrat pe: 25 august 2004
A ajutat: 2

Post 27 ianuarie 2005 0:01

modulare de amplitudine

În AM modulare este de amplitudine a transportatorului, și nu pentru frecvența.

Puteți citi pentru mai multe informații ÎN HAYKIN's book
Back to top
IanP

Inregistrat pe: 05 octombrie 2004
A ajutat: 1542

Post 27 ianuarie 2005 3:50

Unele explenations suplimentare, cu exemple puteți găsi aici:
http://www.seas.upenn.edu/ ~ ee111/modulation/Modulation.html
Back to top
nand_gates

Inregistrat pe: 19 iulie 2004
A ajutat: 120

Post 27 ianuarie 2005 7:52

modul în care sunt două semnale analogice înmulțit?
Răspuns: Folosind un amplificator de câștig de control.

Un amplificator multiplică semnal de intrare cu o constantă "A", cunoscut sub numele de creștere de faptul că
amplificator. Dacă ați făcut această constantă variază în funcție de un alt semnal de intrare, atunci
ceea ce veți obține este un câștig controlat amplificator sau modulator amplitudine. În acest caz,
ieșire este dată de K * vin1 * Vin2;

Într-un amplificator de tranzistor vă poate varia în câștig, prin schimbarea biasing tranzistor.
Acest lucru se datorează faptului că transconductance de tranzistor depinde de biasing.
Back to top
Google
AdSense
Google Adsense

Post 27 ianuarie 2005 7:52

Ads

Back to top
E = MC2

Inregistrat pe: 21 Ian 2005

Post 27 ianuarie 2005 18:25

Andre3000 de fapt, am decis să nu aibă o privire la cartea lui Haykin uitandu-se la comentarii pentru acea carte, la amazon.com

Știu că shouldn't cred comentarii pe site-urile de la magazin de carte și că această carte este ca destul de "standard" industrie. numai i dont know de ce I havent a citi acea carte. im privire pentru cartea Lathi lui. dar havent-am găsit nicăieri încă.

º i i nand_gates citit că, într-o carte, dar acutally cineva mi-a spus că, în lume multiplicare analogic este cu adevărat greu de făcut. mi-a spus că mai întâi trebuie să ia în jurnalul de două semnale de amperi log și apoi adăugați-le de o amperi adăugând și apoi să ia antilog de rezultatul de un amper antilog. asa ca am vrut doar pentru a confirma. thanx foarte mult toată lumea
Back to top
Mina Ayman

Inregistrat pe: 15 octombrie 2004

Post 27 ianuarie 2005 18:29

modulare de amplitudine

Aceasta este o carte excelentă, care va fi foarte util să vă în studiul dvs. de comunicații
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=84979&highlight=communications handbook
Back to top
Bukitoo

Inregistrat pe: 12 octombrie 2003
A ajutat: 2

Post 28 aprilie 2005 4:44

Amplificator variabilă câștig (pentru a genera o multiplicare), este o modalitate. Un alt mod (vorba despre un operator de transport aleator semnal XA cosinus) este de a vă semnal de intrare la un switch (de comutare la frecvență purtătoare) și apoi filtrarea un rezultat cu un filtru trece bandă de lățime de bandă a semnalului aleatoare.

O altă modalitate este de a cumpăra un IC mic care nu a (t) XB (t) în mod direct.
Back to top
cedance

Inregistrat pe: 24 octombrie 2003
A ajutat: 28

Post 02 mai 2005 7:59

Ei bine, reg. referinte sau u materiale a cerut, în afară de cărți și documente de u a lua de aici, aș vrea să merg u thro site-ul A * ilent. ele să emită o versiune student ROM gratuit CD-uri si un pachet de 6 CD-uri cu conținut de tutoriale diverse. Pun pariu ca nici una nu poate meci de ei pentru un curs de incepator.

parcurge acest site complet pentru a explora oferte gratuite CD-ul, care sunt, fără îndoială, cel mai bun.

/ http://www.educatorscorner.com/index.cgi

/ cedance
Back to top
shafee001

Inregistrat pe: 06 mai 2004
A ajutat: 12

Post 02 mai 2005 8:20

Bună tuturor;
1. frecvența de operatorul de transport nu trebuie să fie 10 de timp a semnalului de bază Band, nici o frecvență mai mult ca 2 * baza de banda de frecvență de semnalul este bun engough
2. frecventa semnalului modulat este centrat în frecvență purtătoare, și au benzi laterale (se basnd lățime), este de a-și baza banda de frecvență de la partea dreaptă și pe partea stânga, pentru a considera că undersnad
W este frecvență purtătoare
W este banda de frecvență de bază
cos (WT) * cos (WT) = cos (W W) t cos (WW) t,
deci semnalul rezultat cos este centrat la W și au două bucle laterale la dreapta w, precum și spre stânga-W, astfel încât lățimea trupa este W, dar centrat în W.

3. produsing AM este pur și simplu cu ajutorul și tranzistorul swich, operatorul de transport este conectat la bază, iar baza de semnal banda este conectat la it's emmiter

signel in banda de
|
|
/
\
/
|_________||______ Semnalului de ieșire modulat
operator de transport ------/ \ / \ / \ /-----| <| |
|
|
_
\ / GND
Back to top
kokabanga

Inregistrat pe: 02 mai 2005
A ajutat: 4

Post 02 mai 2005 9:42

E = MC2 a scris:

Există circuite comerciale de multiplicare, cum ar fi Ne602 care poate folosite pentru a realiza multiplicarea în domeniul timp!

Foarte fericit
Back to top
shmoib

Inregistrat pe: 09 aprilie 2005

Post 02 mai 2005 16:07

k, în primul rând de modulare amplitue se face cu ajutorul unui mixer, care este un dispozitiv non-lineară, astfel pe care o produce (......, fc FM, FC-FM, FC-2fm, 2fc 2 FM ,.... .....), astfel încât vom folosi, după ce un filtru pentru a ocoli semnalele necesare numai (întotdeauna: FC FM, FM FC-). astfel încât acțiunea final nu este de multiplicare este doar schimbare de frecvență pentru frecvența semnalului.

mixer se poate face prin orice dispozitiv non liniară ca tranzistor
Back to top
HERMIN

Inregistrat pe: 19 aprilie 2005
A ajutat: 9

Post 13 mai 2005 3:02

modulare de amplitudine

în primul rând, încercați să căutați subiecte folosind un motor de căutare despre asta, uita-te pentru eBooks pe acest forum,

în cazul în care în cazul în care frecvență purtătoare, înmulțită cu ajutorul semnalului de modulare (semnal basedband) operatorul de transport se va reține de frecvență proprie, dar va genera două sidebands. încerca înmulțirea două funcții sine, de exemplu, sin (w * FC * t) x sin (w * FM * t), și veți ajunge la un raspuns precum sin (w * FC * t) cos (w * t (FC - FM)) - cos (w * t (FC FM) ... im nu sure, cu această ecuație, dar puteți verifica afară de cărți și cărți electronice și veți avea o mai bună înțelegere despre concepte PM
goodluck cu studiile dvs.
Back to top
emadi

Inregistrat pe: 03 mai 2005
A ajutat: 4

Post 28 mai 2005 13:04

Aceste două site-uri vă vor ajuta să despre gândire aceste materie.

http://www.st-andrews.ac.uk/ ~ www_pa/Scots_Guide/RadCom/part9/page1.html

20networking/robotics.eecs.berkeley.edu/_sastry/ee20/modulation/node3.html http://www.media.mit.edu/physics/pedagogy/fab/fab_2002/help_pages/networking_resources/more%
Back to top
comsians

Inregistrat pe: 22 mai 2005

Post 10 iunie 2005 9:30

Answer1
definiții de bază ale AM este de a "varia amplitudinea operatorului de transport în funcție de valoarea instantanious de amplitudine a semnalului modulant lui.
modificarea se face doar în operatorul de transport, prin urmare, frecvența de undă AM modulat este cea a operatorului de transport și de amplitudine (variație) este cea a semnalului modulant.

Answer2
două semnale analogice se înmulțesc prin multiplicarea fiecare dintre valorile lor respective instantanious.
fiecare unitate de timp de domeniu (ora) primește un răspuns înmulțit din valoarea a două valuri.
Back to top
suvendu

Inregistrat pe: 10 octombrie 2004
A ajutat: 25

Post 11 iunie 2005 8:53

În orice tehnică de modulare am varia una dintre parametru (amplitudine, faza, frecventa) de signal.In transportator AM noi varia nu amplitudine de transportator de frecvență.
Back to top
cloud

Inregistrat pe: 11 iunie 2004

Post 13 iunie 2005 11:52

Du-te, prin "analogice si digitale de comunicare moderne" de către cpater lathi 4
Back to top
elcielo

Inregistrat pe: 13 iunie 2002
A ajutat: 6

Post 11 iunie 2006 1:14

IanP a scris:
Unele explenations suplimentare, cu exemple puteți găsi aici:
h ** p: / / www.seas.upenn.edu/ ~ ee111/modulation/Modulation.html

link-ul care nu au legătură.
Back to top
Versiunea arabă Versiunea bulgară Versiunea Catalană Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea în limba germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Versiunea spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea în limba franceză Versiune hindi Traducere croată Versiunea Indoneziană Versiunea în limba italiană Versiune ebraica Japanese version Versiunea coreeană Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea în limba olandeză Versiunea norvegiană Versiunea polonă Versiunea portugheză Versiunea în limba română Versiunea rusa Versiunea slovacă Versiunea slovenă Versiunea sârb Versiunea în limba suedeză Versiunea tagalog Traducere ucraineană Traducere vietnameză Chineză versiune
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Electronic elementara Întrebări -> modulare de amplitudine
Pagina 1 din 1

subj

text

Ora este GMT 1 Hour
Subiecte similare:
modulare de amplitudine ..? (22)
Modulație de amplitudine (1)
Quadrature Amplitude Modulation (QAM) (1)
Ajutor pe modulație de amplitudine (modulator echilibrată) (1)
În cazul în care pentru a găsi "moderne Suprafața de modulare de amplitudine & Q (1)
Frequensy modulare schimbare și modularea faza! (5)
BPSK modulare și modularea BFSK ca un IC (1)
amplitudine (1)
amplitudine (2)
VCO amplitudine (5)

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
RSS subiect