Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

ZIGBEE-Cum să începeți

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Professional hardware și Electronics Design -> ZIGBEE-Cum să începeți
Arabă versiunea Versiunea bulgară Catalană versiunea Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Limba spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea franceză Hindi versiunea Croată versiunea Indoneziană versiunea Versiunea italiană Ebraică versiunea Versiune japoneză Coreeană versiunea Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea olandeză Norvegiană versiunea Poloneză versiunea Versiunea portugheză Versiunea română Versiune rusă Versiunea slovacă Versiunea slovenă Sârbă versiunea Versiunea suedeză Filipinez versiunea Ucraineană versiunea Vietnameză versiunea Chineză versiune
Autor Mesaj
tjalps

Alăturat: 28 mai 2001
A ajutat: 2

Post 23 ianuarie 2005 21:17 ZIGBEE-Cum să începeți
Tags: începe zigbee zigbee cum să zigbee design zigbee începe cum să zigbee incepand cu zigbee cum să începeți zigbee

Salut!

Sunt incepand cu ZigBee design, pentru că eu cred că este adevărat, pentru că are mare potetntial de preț și de uzabilitate.

Ti-a incercat cineva microcip demo și cum funcționează? Cum este cu stiva?

Poți să sugest cu ceea ce este cel mai bine să începeți?

Putem realiza foarte 25m distanțe și mai mult?

Te rog, scrie ceva ce crezi ca este bine pentru noi oamenii cu privire la acest subiect!

cu respect!
Back to top
svicent

Alăturat: 11 iulie 2001
A ajutat: 23

Post 23 ianuarie 2005 21:55 Re: ZIGBEE-Cum să începeți
Tags: zigbee Tutorial

Numarul 175 (februarie 2005) al revistei Circuit Cellar conține partea 1 de pe un tutorial ZigBee. Tutorial conține două părți.

Cu respect
Back to top
DonJ

Alăturat: 27 decembrie 2004

Post 24 ianuarie 2005 0:20 Re: ZIGBEE-Cum să începeți
Tags: începe zigbee zigbee cum să zigbee design cufundar zigbee zigbee începe zigbee forum zigbee cufundar stivă

tjalps a scris:
Salut!

Sunt incepand cu ZigBee design, pentru că eu cred că este adevărat, pentru că are mare potetntial de preț și de uzabilitate.

Ti-a incercat cineva microcip demo și cum funcționează? Cum este cu stiva?

Poți să sugest cu ceea ce este cel mai bine să începeți?

Putem realiza foarte 25m distanțe și mai mult?

Te rog, scrie ceva ce crezi ca este bine pentru noi oamenii cu privire la acest subiect!

cu respect!

Salut

1) Încercați să căutați Zigbee la acest forum si veti gasi cateva informatii despre Zigbee
2) Du-te la www.zigbee.org pentru introductivă info
3) Există unele bune IEEE lucrări în legătură cu subiectul

Range: 25m nu ar trebui să fie o problemă. Freescale a realizat link-ul de peste 300m!
Zigbee kituri: cufundar, microcip, Chipcon și Freescale Oferta Zigbee kituri. Cufundar de stivă este destul de simplu dar elegant. Nu știu despre alții. Încercați singur.

Succes Zâmbi
Back to top
tjalps

Post 24 ianuarie 2005 12:14 Re: ZIGBEE-Cum să începeți
Tags: cufundar stivă cufundar stivă

Salut!

Ce vrei să spui că cufundar stiva este aspectuos?

Cu respect!
Back to top
DonJ

Post 24 ianuarie 2005 13:34 Re: ZIGBEE-Cum să începeți
Tags: cufundar stivă cufundar stivă

tjalps a scris:
Salut!

Ce vrei să spui că cufundar stiva este aspectuos?

Cu respect!

"Se pare să funcționeze bine".
Back to top
tjalps

Post 24 ianuarie 2005 14:15 Re: ZIGBEE-Cum să începeți
Tags: cufundar ic

Salut!

V-ați cumpăra sistem complet de dezvoltare de la cufundar sau ai inceput sa lucreze doar cu cufundar IC lui?

Cu respect!
Back to top
DonJ

Post 24 ianuarie 2005 19:17 Re: ZIGBEE-Cum să începeți

tjalps a scris:
Salut!

V-ați cumpăra sistem complet de dezvoltare de la cufundar sau ai inceput sa lucreze doar cu cufundar IC lui?

Cu respect!

Salut

Echipa noastra a inceput recent cu privire la acest amestec de externe kit și propria noastră tehnologie.

ATB
Back to top
milojames

Alăturat: 08 martie 2002
A ajutat: 1

Post 24 ianuarie 2005 22:07 Re: ZIGBEE-Cum să începeți

Aruncati o privire la http://www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103
. Am fost jucam cu freescale kit de dezvoltare și funcționează destul de bine. Aveți posibilitatea să obțineți 25m, dar trebuie să-ți construiești propria antene. De cele de pe eval bord nu sunt foarte bune.
Back to top
DonJ

Post 25 ianuarie 2005 0:46 Re: ZIGBEE-Cum să începeți

milojames a scris:
Aruncati o privire la h ** p: / / www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103
. Am fost jucam cu freescale kit de dezvoltare și funcționează destul de bine. Aveți posibilitatea să obțineți 25m, dar trebuie să-ți construiești propria antene. De cele de pe eval bord nu sunt foarte bune.

Este adevărat că aveți nevoie de două antene? Se pare ca din broșură.
Mulțumesc.
Back to top
tjalps

Post 25 ianuarie 2005 9:02 Re: ZIGBEE-Cum să începeți

Ceea ce este mai bine cufundar sau FREESCALE?

Cu respect!
Back to top
DonJ

Post 25 ianuarie 2005 10:09 Re: ZIGBEE-Cum să începeți

tjalps a scris:
Ceea ce este mai bine cufundar sau FREESCALE?

Cu respect!

Greu de spus. Ai nevoie de a lucra cu atât să-i spun. Eu nu am.

ATB
Back to top
milojames

Alăturat: 08 martie 2002
A ajutat: 1

Post 28 ianuarie 2005 1:17 Re: ZIGBEE-Cum să începeți

Da, de freescale părți au separat TX și RX antenă. Am folosit un TX / RX trecerea la utiliza numai o antenă, dar cred ca ai putea de asemenea, un design care combină pasivă circut deoarece aparatul nu transmite sau primește, în același timp.

de chipcon CC2420 este o parte mult mai frumoasa si are TX / RX comuta, construit in, precum și pe bază de criptare hardware, dar este mai scump, așa că trebuie să utilizeze freescale parte.
Back to top
DonJ

Post 28 ianuarie 2005 10:19 Re: ZIGBEE-Cum să începeți

milojames a scris:
Da, de freescale părți au separat TX și RX antenă. Am folosit un TX / RX trecerea la utiliza numai o antenă, dar cred ca ai putea de asemenea, un design care combină pasivă circut deoarece aparatul nu transmite sau primește, în același timp.

de chipcon CC2420 este o parte mult mai frumoasa si are TX / RX comuta, construit in, precum și pe bază de criptare hardware, dar este mai scump, așa că trebuie să utilizeze freescale parte.

Viitoarelor piese de asemenea, de la newcommers par a fi mai bine. Greu de spus care va fi cel mai bine.

Zâmbi
Back to top
mitesh

Alăturat: 13 mai 2002
A ajutat: 6

Post 29 ianuarie 2005 11:31 Re: ZIGBEE-Cum să începeți
Tags: zigbee detalii

Max Fă orice organism au detalii complete privind ZigBee. Fă orice organism au extra Freescale dezvoltare bord.

Vă rog să-mi sprijin, vreau o.
Back to top
DonJ

Post 29 ianuarie 2005 15:00 Re: ZIGBEE-Cum să începeți
Tags: zigbee detalii detalii zigbee ic ic zigbee

mitesh a scris:
Max Fă orice organism au detalii complete privind ZigBee. Fă orice organism au extra Freescale dezvoltare bord.

Vă rog să-mi sprijin, vreau o.

Cred că nu este gratuit.

Zâmbi
Back to top
tjalps

Post 29 ianuarie 2005 17:30 Re: ZIGBEE-Cum să începeți
Tags: cufundar ic cufundar sau chipcon

Salut!

Yest că este adevărat. De la începutul Freescale au limitat numărul de kituri de dezvoltare, iar acum el stoped de acțiune, precum și, dacă am dreptate, puteti comanda kit de dezvoltare pentru aproximativ 99 USD, care este mult mai ieftin decât cufundar și ChipCon.

cu respect!
Back to top
ivoblog

Alăturat: 13 februarie 2005
Intervenții: 1

Post 13 februarie 2005 12:36 Re: ZIGBEE-Cum să începeți
Tags: cufundar zigbee zigbee cufundar cod c zigbee microcip zigbee ochiuri de dirijare cufundar ic zigbee microcip cod microcip zigbee ochiuri

Microcip are un kit de frumos microcontroler cu două panouri și doi ieee802.15.4 capabil RF module de 199 USD. Kitul este limitată, în sensul că utilizează pre-spec. zigbee cu software-ul nu a ochiurilor de dirijare funcționalitate. Codul sursa este inclus Cu toate acestea (dar nu compilatorul C).

Mai multe aici: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/articles/25600.aspx și a fotografiilor: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/6381.aspx

RF module de utilizare ChipCon CC2420 chipsuri. Cufundar aceste etichete de re-chips-uri ca EM2420.

Chipcon vinde CC2420EM, Imagini aici: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/4045.aspx. Aceasta este o CC2420 RF Modulul.
Back to top
omara007

Alăturat: 06 ianuarie 2003
A ajutat: 38

Post 03 mai 2005 5:42 Re: ZIGBEE-Cum să începeți
Tags: zigbee cum sa cum să zigbee c zigbee cod

Am auzit că Freescale este distribuirea sa ZIgBee MAC cod gratuit, dar în anumite conditionds sau ceva de genul asta .. este adevarat? .. Dacă da, cum pot ajunge la acest cod trebuie, având în vedere că voi să-l utilizați în mea de masterat?
Back to top
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Professional hardware și Electronics Design -> ZIGBEE-Cum să începeți
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS