Reguli | Articole recente | RSS subiect | Caută | Inregistrare | Autentificare

Ceas și datele de circuit de recuperare

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Analog Circuit Design -> Ceas și a datelor de circuit de recuperare
Author Message
xwcwc1234

Inregistrat pe: 21 Jul 2001
A ajutat: 5

Post 08 decembrie 2004 10:31

Bună tuturor,
Am nevoie pentru a proiecta un ceas 10MHz și date de circuit de recuperare. Oricine are niste idei cu privire la acest subiect (include detector de fază, VCO și altele)?
Back to top
lianming1

Inregistrat pe: 11 ianuarie 2004
A ajutat: 4

Post 09 decembrie 2004 7:24

poate tu poate lua uita cartea de Razavi
Back to top
xwcwc1234

Post 09 decembrie 2004 7:36

Re: Ceas și de circuit de recuperare a datelor

Da, am citit cartea Razivi pe acest subiect. Dar, timp de aproape circuite din CDR, nu există nici un detector de frecvență a gamă largă de captare. Asta e problema. My VCO are întotdeauna variații mari, în conformitate variații de proces și de tensiune, temperatura, etc
Back to top
sutapanaki

Inregistrat pe: 02 noiembrie 2001
A ajutat: 33

Post 09 decembrie 2004 22:34

Datele dumneavoastră de intrare a fost cronometrat la sfârșitul transmițătorul cu o anumită frecvență, care ar trebui să știi de aproximativ - spun 10MHz. De ce nu blocare VCO mai intai la un ceas regulat de 10MHz folosind un PFD, taxe etc pompa ca un Reglaj și după ce acesta este blocat, apoi de a comuta pe un detector de fază primirea datelor dumneavoastră reală și nu de recuperare. În acest fel VCO oscilant dumneavoastră este deja la un nivel aproape de frecvență de cel corect și tot ce trebuie să faceți este să captureze faza cu privire la datele.
Back to top
xwcwc1234

Post 10 decembrie 2004 5:04

Din păcate, circuitul meu nu are nici o intrare auxiluary Reglaj de referință, astfel încât nu pot bloca VCO într-o frecvență cunoscută. Caut un circuit care poate fi folosit ca PFD în CDR. Asta e ceea ce vreau.
Back to top
Google
AdSense
Google Adsense

Post 10 decembrie 2004 5:04

Ads

Back to top
sutapanaki

Inregistrat pe: 02 noiembrie 2001
A ajutat: 33

Post 10 decembrie 2004 7:59

Apoi, trebuie să știți, probabil, că datele (de exemplu, NRZ) nu conține enrgy la frecvența de ceas și este greu să utilizeze somethink ca un PFD pentru a bloca la ceva care nu e acolo. V-ați gândit faci de detectare de vârf pentru a crea energie la frecvența de ceas?
Back to top
andy1

Inregistrat pe: 24 iulie 2004
A ajutat: 2

Post 13 decembrie 2004 0:46

Puteți descrie mai în detaliu ce tip de format semnalului de intrare (NRZ, Manchester ...). Nu numai ca pentru a bloca ceasul să oscilator locale, trebuie să de blocare pentru a semnalului, de asemenea, sositi. Se poate ajunge complicat. Eu cred că există IC care este utilizat în Ethernet LAN și de aplicare le puteți utiliza.

Vă rugăm să consultați fișierul atașat pentru unele idei de bază.

Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această atașament

Back to top
aicer

Inregistrat pe: 20 octombrie 2004

Post 14 decembrie 2004 17:01

Cred că arhitectura dvs. sunt Dual-Loop, fără semnal de referință de ceas ... ai nevoie de PD FD CPS LPF & VCO .. Linear faza de PD este potrivit pentru design. Este bine pentru 10MHz Data Rate, toate abilitățile de proiectare puteți verifica analiza papers.The aproape bucla din partea PD este similar cu PLL, unul din partea MF pentru a verifica detector.Remember de rotație de frecvență, VCO nevoia de a genera multi-fază (0 90 180 270 sau 0, 45 90 ... etc), datorită requirements.I MF sugerează o lucrare despre partea de MF pentru u "A 3.125-Gb / s Ceas și Recuperare date Circuit pentru 10-Gbase LX4-Ethernet "(autor: Shen-Iuan Liu et al.)
Back to top
CDRCDR

Inregistrat pe: 15 februarie 2004

Post 14 decembrie 2004 21:24

Vă recomandăm PFD Potbaker e pentru tine de a utiliza, în care DFFs dubla tăișuri sunt folosite pentru a construi de detectare fază, apoi două detecor fază (I / Q) a construi o PFD.It nu are nevoie de referință ceasul
Back to top
andy1

Inregistrat pe: 24 iulie 2004

Post 15 decembrie 2004 5:46

Eu încă mai cred că termenul de "ceas de recuperare", un pic înșelătoare, întrucât, cel puțin în cele mai multe punerea în aplicare, există alway un ceas locale, astfel încât nu este necesar "pentru a recupera ceasul", de oriunde.

Ce se întâmplă de obicei este faptul că ceasul deja existente locale trebuie să se alinieze faza sa de a imcomming de date. Acest ceas locale este, de obicei derivat dintr-un oscilator local.

Termenul de "ceas aliniere" este mai mult descriptiv.
Back to top
aicer

Inregistrat pe: 20 octombrie 2004

Post 18 decembrie 2004 12:21

Într-adevăr, la fel ca andy1 saying.There sunt, de obicei un ceas de referință în ceasul multe design.reference CDR-ar putea îmbunătăți timpul de achiziție și de circuit de design de mult easier.In tezei mele, am de design din CDR, cu un ceas referenceless. m-am întâlnit multe probleme care nu ar exista în CDR, cu clock.So de referință ... poate u ar trebui să schimba topologie dumneavoastră dacă puteți sau cineva permis.
Back to top
Versiunea arabă Versiunea bulgară Versiunea Catalană Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea în limba germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Versiunea spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea în limba franceză Versiune hindi Traducere croată Versiunea Indoneziană Versiunea în limba italiană Versiune ebraica Japanese version Versiunea coreeană Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea în limba olandeză Versiunea norvegiană Versiunea polonă Versiunea portugheză Versiunea în limba română Versiunea rusa Versiunea slovacă Versiunea slovenă Versiunea sârb Versiunea în limba suedeză Versiunea tagalog Traducere ucraineană Traducere vietnameză Chineză versiune
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Analog Circuit Design -> Ceas și a datelor de circuit de recuperare
Pagina 1 din 1

subj

text

Ora este GMT 1 Hour
Subiecte similare:
Ceas și Data Recovery? (9)
Ceas si recuperare de date (7)
ceas și de recuperare a datelor (2)
Despre ceas și viteza de recuperare a datelor (4)
Întrebare despre Ceas si Data Recovery, multumesc. (3)
Ceas și recuperarea datelor pentru Link de serie (4)
Cum să implimente una din CDR (ceas si recuperare de date), circuite. (8)
Ceas de date ....? de recuperare (5)
Clock Data Recovery (3)
ceas de recuperare a datelor (1)

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
RSS subiect